Jump to content
Shipfriends

MSC Musica (IMO 9320087)


Recommended Posts

1_123.jpg

Μου προκαλεσε εντυπωση πως δεν υπαρχει θεμα για εναν η ισως τον πιο

του

-και της Ελλαδας γενικοτερα- τα τελευταια χρονια ,το MSC Musica.Εχει προσεγγισει αρκετα Ελληνικα λιμανια/αγκυροβολια οπως της Κερκυρας,της Μυκονου,του Κατακολου , της Σαντορινης καθως και της Ροδου.Κατασκευαστηκε το 2006 στα Chantiers de l Atlantique στο St Nazaire. Η αρχοντια του εκτεινεται στα 294 μετρα μηκος και 32,3 μετρα πλατος.Οπως μας ενημερωνησε και η Βικιπαιδεια το 65 % των καμπινων εχουν μπαλκονι και μονο το 21% του συνολου ειναι εσωτερικες.Με καθε επιφυλαξη θυμαμαι πως το πλοιο του χρονου δεν θα ειναι στα μερη μας καθως θα κατεβει προς την αγορα της Ασιας ,στην οποια εχουν αρχισει να διεισδυουν αρκετοι παικτες της κρουαζιερας.

Το πλοιο εχει και τη shipfriend gallery του ...

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Αποβίβαση ασθενή από το Κ/Ζ MSC Musica στην Κέρκυρα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από το ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ ''MSC MUSICA'' σημαίας Παναμά, το οποίο είχε καταπλεύσει προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, για περιστατικό ασθένειας 68χρονου αλλοδαπού επιβάτη.
   Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στη Γενική Κλινική “ΑΛ.ΜΑΣΤΟΡΑΣ”, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ το ''MSC MUSICA'' πρόκειται να αποπλεύσει απογευματινές ώρες σήμερα, προς συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Το MSC Musica έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του δεξαμενισμου του και σήμερα θα φύγει από τη Γένοβα, για να πάει στο Μπουένος Αιρες (αναμένεται να φτάσει στις 2 Δεκεμβρίου), όπου θα δουλέψει εκεί το χειμώνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το πλοίο κατέπλευσε στα μαλτέζικα Palumbo νωρίτερα το πρωί και για  scrubber.

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ναι το πρώτο της εταιρείας που θα μετασκευαστει.

PSX_20210309_132008.jpg

Edited by Marios Superfast
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Αποβίβαση ασθενούς του Κ/Ζ MSC Musica στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ πλοίου ''MSC MUSICA'' σημαίας Μπαχάμες, ότι 79χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα του πλοίου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το ανωτέρω Κ/Ζ κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο έξω από τον λιμένα ''ΑΘΗΝΙΟΥ'' ν. Θήρας, όπου η 79χρονη επιβιβάστηκε σε Ε/Γ - Λάντζα ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ'' Ν.Θ. 28 και μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα, απ΄ όπου μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πέτυχα το MSC Musica στη Μύκονο το οποίο πήγαινε προς τον Τούρλο γύρω στις 2 το μεσημέρι με μία απελπιστικά αργή ταχύτητα, σε βαθμό που μέχρι να φτάσουμε δίπλα του και να δούμε τα απόνερα, νόμιζα ότι ήταν ακινητοποιημένο.

1 2 3 4 5 6

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...