Jump to content
Shipfriends

Azamara Onward (IMO 9187887)


Recommended Posts

gallery_3066_660_298485.jpg

Το Pacific Princess ειναι ενα απο τα 2 R ships που ανηκουν στην Princess Cruises,και το οποιο κατασκευαστηκε το 1999 στα Chantiers De l Atlantique ως R Three για τη χρεωκοπημενη πια Renaissance Cruises.Εχει μηκος 181 ,πλατος 25,6 και βυθισμα 5,8 μετρα.Στο wiki αναφερει απο 688 μεχρι 826 ατομα πως περνει ως επιβατες.

Επιπλεον πορειτε να δειτε καποιες φωτογραφιες του πλοιου και 2

-

του απο τον Πειραια.

___________________________________________-

(1999, ex-R Three)

Edited by Nick the Greek
previous names
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Το Pacific Princess προσέκρουσε στον κυματοθραύστη στο λιμάνι της Νίκαιας, κατά την άφιξη του και παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Νίκαιας. Από την πρόσκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ το πλοίο υπέστη άνοιγμα στα ύφαλα στην αριστερή πλευρά. Το πλοίο ακύρωσε την επομένη 12ήμερη κρουαζιέρα στις 16/10 και οι επιβάτες θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων της κράτησης και έκπτωση σε μελλοντική κράτηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Το Pacific Princess ήταν για δυο εβδομάδες για δεξαμενισμό και εργασίες ανακαίνισης του εσωτερικού του, επίσης φόρεσε τη νέα φορεσιά της Princess Cruises. Στις 9 Ιουνίου το Pacific Princess ξεκίνησε από το Fort Lauderdale για το Λονδίνο όπου θα παραμείνει σε κρουαζιέρες στην Ευρώπη μέχρι το Δεκέμβριο και από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει κρουαζιέρες από το Λος Άντζελες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Το Pacific Princess υπέστη ένα black out στις 12 Αυγούστου στο λιμάνι του Dover αλλά μετά από κάποιες ώρες λύθηκε το πρόβλημα και συνέχισε τη κρουαζιέρα του χωρίς να πιάσει στο St. Helier του Jersey.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Λιγάκι απογοητευτική η εξωτερική εικόνα του Pacific Princess, εδώ στον Πειραιά το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Προσέξτε τα τρεξίματα σε όλο το μήκος του πλοίου αλλά και στην πρύμη, δεν μας έχει συνηθίσει η Princess Cruises σε τέτοια κακή εικόνα. Το βράδυ όμως δεν παύει να είναι όμορφο καθώς αναχωρεί από το Π3 ανατολικά, η νύχτα προφανώς καλύπτει τα τρεξίματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Η οποία Azamara το ανακοίνωσε με βίντεο στο facebook, χωρίς να το κατονομαζει, αρκέστηκε στην προσθήκη ενός αδερφού πλοίου στον στόλο. Ωστόσο μιλάει για κρουαζιέρες το 2022, χωρίς να αφήνει ελπίδες για επανέναρξη το τρέχον έτος. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Nick the Greek changed the title to Azamara Onward (IMO 9187887)
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Bολτίτσα σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά κ ενώ το ΑΙS έδειχνε το πλοίο δεμένο στην παγόδα,αντ'αυτού ήταν το γερμανικό ΠΓΥ  FGS BONN A1413!!!
Tι συνέβη,κόλλησε το σύστημα ή κάτι άλλο;;;

Link to comment
Share on other sites

Ήταν το tender του που χρησιμοποιείται στην από-επιβίβαση των επιβατών στα λιμάνια που μένει εκτός λιμανιού , και εγώ το είδα φαίνεται ξέχασαν να το ανανεώσουν .

Πολλές φορές στον τελικό τους προορισμο και χωρίς να τεθεί σε λειτουργία ενεργοποιείται το ais του  

AZAMARA ONWARD TN6 μάλλον αυτό θα είδες στο AIS

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Και μια σαφώς καλύτερη φωτογραφία από το Azamara Onward δεμένο στην Chioggia της Ιταλίας. Είναι μια γραφική κωμόπολη περίπου 45 λεπτά νότια της Βενετίας που προσελκύει έναν περιορισμένο αριθμό μικρότερων σε μέγεθος κρουαζιεροπλοίων σε ετήσια βάση. Εγώ προσωπικά την γνώριζα από το θεατρικό του Carlo Goldoni, Καυγάδες στην Chioggia. Στο Shipfriends την έχουμε ξαναπετύχει σε φωτογραφία του Wedellsborg.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...