Jump to content
Shipfriends

Europalink (IMO 9319454)


Recommended Posts

Το Europalink είναι καθοδόν για Τουρκία. Στα Σουηδικά φόρουμ αναφέρουν, ότι πρόκειται να εκτελεστούν ορισμένες ανακατασκευές εκεί προτού αρχίσει τα δρομολόγια (άγνωστο που ακόμα ...).

___________________________________________________________

(2007, launched as FInnlady)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Κι ενώ το πλοίο πλέει στη Μεσόγειο, να πούμε πως στην Τουρκία μαζί με τις μετασκευές που θα υποστεί, θα αλλάξει όνομα (δεν το γνωρίζω δυστυχώς) και θα υψώσει και την Ιταλική σημαία. Όμως ακόμα καλύπτει πέπλο μυστηρίου τον λόγο που μετασκευάζεται, τα σινιάλα τα οποία θα φορέσει και τη γραμμή που θα δρομολογηθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δεδομενης και της μικρης ηλικιας του πλοιου δε νομιζω να κανουν αλλαγες στο κομοδεσιο πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι να αφαιρεσουν τον *καταπελτη που πεφτει καθετα για να προσαρμοστει το πλοιο περισσοτερο στα δεδομενα της Μεσογειου.Aυτο ειναι προσωπικη υποθεση,χωρις να γνωριζω κατι.

*Επειδη δεν ξερω αν αυτος ο καταπελτης εχει καποιο ειδικο ονομα :rolleyes: Δειτε αυτη την φωτο για να καταλαβετε ποιον λεω.

Link to comment
Share on other sites

ο καταπελτης αυτος ειναι που οδηγει στο πανω γκαραζ κ συνδεεται με την εξωτερικη ραμπα απευθειας!

μην το δουμε στην πατρα για 3ο στην παρεα με τα cruise την αγκωνα

Link to comment
Share on other sites

Αν κανουν κανα αστειο και το δρομολογησουνε απο Πατρα θα παω καραβολατρικος μεταναστης εκει. Αν και μοιαζω με κουρδο και θα με πλακωσει κανας Χρυσαυγιτης.

Link to comment
Share on other sites

Μηπως μπει Χανιά; Γιατί Πάτρα Ανκόνα μπορεί να κάνει και το FLORENCIA, και στις Μινωικές δόθηκε άδεια για Χανιά......Αλλιώς είναι τυχαίο το ότι έρχεται λίγες μέρες αφού δόθηκε τελικά η άδεια;

Link to comment
Share on other sites

Καλα...πως ηταν το Jean Nicoli μπλε με τα σινιαλα της ΑΝΕΚ..τα ιδια βλεπω και εδω...Μπλε ΜΙΝΟΑΝ..θα γελαμε??η θα ριξουν και λιγο μπογια..ονοματακι λογικα Europalink?η θα αλλαξει?Αν και δεν εχει τοσο σημασια ,ανξερει κανεις κατι παραπανω ας το πει!

Link to comment
Share on other sites

Εδω δεν μιλαμε για ολιγομηνη ναυλωση ομως οπως το J.Nicoli.Καμια σχεση..Οσο για το ονομα δεν προκειται να αλλαξει και δεν βλεπω και καποιο λογο για να πρεπει να αλλαξει.Καθαροαιμο cruise δεν ειναι,παλατι επισης δεν ειναι για να του κολλησουν ενα απο τα δυο,το''europa''ειναι στην ουσια ελληνικη λεξη και λανσαρεται χρονια τωρα απο την εταιρεια στην Αδριατικη(europa palace,cruise europa),οποτε...

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Ελληνικο πληρωμα δυσκολο! Προσθηκες σιγουρα ναι! Να δουμε την επισκευη του που παρουσιαζει ιδιατερο ενδιαφερον. Τι θα χτισουν αραγε . . . Βεβαια να θυμισουμε οτι το πλοιο κατασκευαστηκε αν δν κανω λαθος στην Ανκονα (Fincianteri) οποτε λιγο πολυ εχει γνωριστει με τους ανταγωνιστες του...! :P

Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Πρώτο του όνομα ήταν το Finnlady. Το πρώτο Europalink, ναυπηγημένο στην Αγκώνα, ονομάζεται αυτό τώρα με τη σειρά του Finnlady ;)

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το έχω ταξιδέψει, μέσα όντως είναι εξαιρετικό. Μόνο που τα σαλόνια είναι λίγα μιας και φτιάχτηκε πιστεύω για περίπου 400 μόνο επιβάτες. Κατά τα άλλα, οι καμπίνες είναιευρύχωρες και άνετες, το πλώριο εστιατόριο έχει καταπληκτική θέα και είναι πολύ όμορφο και το γκαράζ απλά τεράστιο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...