Petros P Posted January 27 Share Posted January 27 Μιας και τον θυμηθήκαμε τον Πηγασούλη ,τι ακούγεται για το μέλλον του? Link to post Share on other sites
ΝΟΜΙΚΟΣ Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Πάμε να δούμε τη Πηγασάρα στον Αθηνιό το μακρινό Σεπτέμβρη του 2011 σε μια από τις τελευταίες του προσεγγίσεις. Νομίζω πως πλέον το μέλλον του πλοίου στην Αττικα πρέπει να είναι αβέβαιο.Μόνη λύση η πώληση του σε άλλη εταιρεία.Το πλοίο αυτό κάνει για ΖΑΝΤΕ η ΑΝΕΣ πολύ.Αλλά και για Στεφάνου αν θέλουν ενίσχυση στις υφιστάμενες γραμμές τους σε χωρητικότητα γκαράζ και επέκταση σε άλλη γραμμή.Ακούει κανείς; Edited February 7 by ΝΟΜΙΚΟΣ Link to post Share on other sites
Kaptennemo Posted February 23 Share Posted February 23 Έχει ακουστεί τίποτα για το βαπόρι ή ετοιμάζεται για άλλα μέρη;; Link to post Share on other sites
SQE Posted February 23 Share Posted February 23 Αξιο απορίας που δεν κάνει την σκάτζα στο αρτεμις αντί του hellenic highspeed Link to post Share on other sites
pie Posted February 23 Share Posted February 23 Δε νομίζω να έχει αποκαταστήσει τη ζημιά του περασμένου καλοκαιριού. Link to post Share on other sites
George...f Posted February 23 Share Posted February 23 Χωρίς ενεργό ρόλο σε άγονες της εταιρίας του, νομίζω δεν έχει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στο στόλο πλέον. Μακάρι να επισκευαστεί όμως, όμορφο σκαρί! Link to post Share on other sites
Kaptennemo Posted February 23 Share Posted February 23 Αφού μετά από τόσο καιρό δεν έχει επισκευαστεί και με αυτήν την ηλικία που έχει , δυστυχώς έχω κακό προαίσθημα για το βαπορι ... Link to post Share on other sites
SQE Posted February 23 Share Posted February 23 Είχα ξεχάσει ότι δεν είχε επισκευαστεί.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts