Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Όμορφες αναμνήσεις. Με διαφορά η καλύτερη φορεσιά του πλοίου. Και αυτό το Β στο φουγάρο....τόσο συνδεδεμένο με εκείνα τα χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Εξπρές Πήγασος στον Άγιο Ευστράτιο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ'' Ν.Π. 10415, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο προς Άγιο Ευστράτιο – Μύρινα – Καβάλα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Μύρινας.

Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστεί ένας (01) επιβάτης, ενώ στο λιμένα του Αγίου Ευστρατίου ανέμεναν προς επιβίβαση δύο (02) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε..

 

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Εξπρές Πήγασος στον Άγιο Ευστράτιο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ'' Ν.Π. 10415, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο προς Άγιο Ευστράτιο – Μύρινα – Καβάλα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Μύρινας.

Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν δύο (02) επιβάτες, ενώ στο λιμένα του Αγίου Ευστρατίου δεν ανέμενε κανείς προς επιβίβαση.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το Εξπρες Πηγασος  εφυγε απο το περαμα συμφωνα με το AIS του  .Η λογικη λεει οτι μαλλον κατευθυνεται προς λαυριο

Τελικα απο'σο φαινεται  το Εξπρες Πηγασος  πραγματοποιησε δοκιμαστικο. Ενω αυτην την ωρα επιστρεφει στην βαση του 

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Εξπρές Πήγασος στον Άγιο Ευστράτιο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ'' Ν.Π. 10415, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Καβάλα για Μύρινα – Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Λαυρίου.

Στο λιμένα του Αγίου Ευστρατίου ανέμεναν προς επιβίβαση οχτώ (08) επιβάτες και τέσσερα (04) Ι.Χ., ενώ στο πλοίο δεν επέβαινε κανείς προς αποβίβαση.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Εξπρες Πηγασος στον Άγιο Ευστράτιο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ'' Ν.Π. 10415, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Καβάλα – Μύρινα – Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στον οικείο λιμένα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το Λαύριο.

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν τέσσερις (04) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε., ενώ στο λιμένα του Αγίου Ευστρατίου ανέμεναν προς επιβίβαση πέντε (05) επιβάτες, δύο (02) Ι.Χ.Ε. και ένα (01) Φ/Γ.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...