Jump to content
Shipfriends

Φιορ Ντι Λεβάντε (ΙΜΟ 9143491)


Recommended Posts

  • Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στα θέματα του ΣΑΣ στις 15/12/17, βλέπουμε ότι το Fior Di Levante ζητάει να κάνει την ετήσια επιθεώρηση του από τις 01/11/17 έως τις 14/12/17. Το Fior Di Levante αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του τη Δευτέρα 18/12/17 στη γραμμή Κυλλήνη Πόρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Για περισσότερες από πέντε ώρες βρίσκονταν εντός του πλοίου οι επιβάτες του «FIOR DI LEVANTE» της IONIAN GROUP καθώς λόγω των ανέμων που έπνεαν στη θαλάσσια περιοχή το πλοίο δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι του Πόρου τη Δευτέρα 22/01/18 

Quote

Το δρομολόγιο από Κυλλήνη των 13.00 ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών για να φθάσει στην είσοδο του λιμανιού του Πόρου γύρω στις 15.10. Λόγω των ισχυρών ανέμων όμως, δεν κατέστη εφικτή η προσέγγιση στο λιμάνι με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Κυλλήνη, όπου και παρέμεινε έως και τις 17.15 όπου ήταν το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο. Τελικά, λόγω της μείωσης της έντασης των ανέμων το πλοίο στο απογευματινό του δρομολόγιο έδεσε χωρίς προβλήματα στην Κεφαλονιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό καθώς, πριν από μερικούς μήνες το πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1 αδυνατούσε επί μισή ώρα να προσεγγίσει τoν Πόρο λόγω καιρικών συνθηκών, παραμένοντας στη θαλάσσια περιοχή εκτός του λιμανιού. Ενημέρωση : Μετά το δημοσίευμα μας επικοινώνησε με το INKEFALONIA.GR ο πλοίαρχος του ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ κ. Χρήστος Μωραΐτης ο οποίος διέψευσε το γεγονός ότι το «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» στο παρελθόν αδυνατούσε να εισέλθει στο Λιμάνι του Πόρου. Όντως, μετά από έρευνά μας διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν το «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ » αλλά το «ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1» της ίδιας εταιρείας. Για τους λόγου το αληθές επισυνάπτουμε εικόνα με τις θέσεις του πλοίου στις 20 Νοεμβρίου του 2017, όπου το αποδεικνύει. Τα στοιχεία εξήχθησαν από το MARINE TRAFFIC. Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι το άρθρο είχε ως αποκλειστικό σκοπό να ενημερώσει και προφανώς.. όχι να δημιουργήσει εντυπώσεις. Θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό για το οποιοδήποτε πλοίο να μην καταφέρνει να προσεγγίσει ένα λιμάνι λόγω καιρικών συνθηκών. Άλλωστε, η Κεφαλονιά διαθέτει ικανότατους πλοιάρχους με παγκόσμια εμβέλεια, οι οποίοι τιμούν τη ναυτική παράδοση του

 

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

ο πορος ειναι εκτεθειμενος στο βορια και τον μαϊστρο. αν δε σου βγει η μανουβρα με την πρωτη good bye.

πολλα "αν", μπορουμε να συζηταμε, αλλα ο πλοιαρχος ειναι αυτος που κρινει και εν προκειμενω σωστα εκανε για να προστατεψει τους επιβατες και το πλοιο του.

(ατυχης η συγκριση με το κεφαλονια. εχει αλλη συμπεριφορα)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αποβίβαση ασθενούς από το Ε/Γ-Ο/Γ Fior Di Levante στη Ζάκυνθο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Ζακύνθου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” Ν.Π. 12207, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για λιμένα Κυλλήνης, ότι 53χρονη επιβάτιδα έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε στο λιμένα Ζακύνθου, όπου η ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου για προληπτικούς λόγους, ενώ το “ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Το βαπόρι σήμερα στο τελευταίο δρομολόγιο του από την Κεφαλλονιά προς Κυλλήνη κουβάλησε 25 λεπτά καθυστέρηση. Προς Ζάκυνθο έφυγε 17:30 αντί 17:00 και δεν ξεπέρασε τους 16,5kn για να (αναπληρώσει) μήπως το ταλαιπωρεί κάτι?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πλοίο μετά τις 22/10 φαίνεται εκτός δρομολογίων στο σύστημα κρατήσεων της εταιρείας. θα κάνει ακινησία ή δεν εμφανίζονται όλα τα δρομολόγια στο σύστημα ακόμα;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

@.voyager να σε αξιωσει να φωτογραφισεις και τους εορτασμους για τα εκατοχρονα του κεφαλονια.

On 12/7/2018 at 1:47 AM, Nick the Greek said:

Καλά τα λέγανε τότε οι αθρώποι, και να τα αποτελέσματα.

εν το μεταξυ σε ενα αλλο παραλληλο συμπαν:P, εννοουμε ηλεκτρικο πλοιο, το οτι το Φιορο, θα παίρνει ρευμα απο τη στερια, κατα τις διανυκτερευσεις του στην κυλληνη.

 

Edited by proud_ionian
ορθογραφια
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Μαχαιρώματα στα καθίσματα του πλοίου έγιναν χθες κατα την διανυκτέρευση του πλοίου στην Κυλλήνη λόγω απαγορευτικού .

Το πλοιο ηταν ανοιχτο για να φιλοξενει οσους επιβάτες εγκλωβιστηκαν στην Κυλληνη έως την άρση του απαγορευτικού. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...