Jump to content
Shipfriends

Eurocargo Ravenna (IMO 9471056)


Recommended Posts

Αντε να δουμε κυριε Εμανουελ ποσα θεματα για δικα σου roro θα ανοιξουμε :ph34r:

Εχει λοιπον αλλα 8 αδερφα απο τα οποια καποια ειναι ακομα στα ναυπηγεια και θα παραδοθουν τους επομενους μηνες.Πρωτο βγηκε το GENOVA(2010)και τελευταιο μαλλον θα ειναι το BARI,προφανως ο Ιταλος προσπαθει να ανανεωσει τον στολο των παλιων EUROCARGO.

Ναυπηγουνται στα HYUNDAI (Κορεα,Mipo) με διαστασεις 200 x 26.50 x 7.50,Lane meters 3900 και μπορουν να φτασουν τα 23μιλια.

Μοιαζουν πολυ με τα roro της UN και οι κυριες διαφορες τους ειναι το μεγαλυτερο κομοδεσιο και η τσιμινιερα στο κεντρο.

Κοντα μας σε 15ωρες,με καθυστερηση,επειδη κολλησε το HOEG ASIA στα αβαθη του Livorno και διακοπηκε η κυκλοφορια στο λιμανι.

1335255703.jpg

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Να αναφέρουμε ότι τα πάντα ελέγχοντε απο την Γέφυρα του πλοίου με υπερσύγχρονα συστήματα (απο την μηχανή μέχρι το φουντάρισμα των αγκυρών απο την Γέφυρα με το πάτημα 2 κουμπιών)!! Εσωτερικά, είναι πολύ φωτεινό με έξυπνους συνδυασμούς χρωμάτων που παραπέμπουν σε επιβατηγό και τα γκαράζ του νέτα και λειτουργικά,που εξυπηρετούν πολλούς συνδυασμούς φορτίων. Ότι άλλο για το πλοίο είναι περιττό, καθώς μιλάμε για νεότευκτο βαπόρι! Καλοτάξιδο να είναι και τυχερό,καθώς ήδη η γενική μεταφορική Di Martino αυξάνει κατά 25% την παρουσία της στην γραμμή του πλοίου, με την είδηση δρομολόγησής του!

(Μια μικρή ''λεπτομέρεια'' είναι ό,τι ο Ιταλός πλοίαρχος του πλοίου, είναι ο ίδιος που είχε φέρει το Catania στην γραμμή!)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Να πούμε πως το πλοίο κάνει πια το δρομολόγιο Livorno - Savona - Barcelona - Valencia και πίσω στο Livorno. Εδώ το βλέπουμε να εισέρχεται στο Livorno και να προχωράει εν συνεχεία για τη Darsena Toscana. Όλα αυτά την 1η Σεπτέμβρη που μας πέρασε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 11 months later...

Σήμερα το πλοίο καθ' οδόν από Γένοβα για Σαλέρνο, έκανε μια προσέγγιση στο Piombino για κανένα δίωρο. Το Piombino δεν είναι κομμάτι των δορμολογίων της Grimaldi άρα υποθέτω πως πρόκειται για κάποιο έκτακτο περιστατικό. 

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...
On 5/18/2017 at 11:29 PM, Nick the Greek said:

Eurocargo Ravenna στην τριγωνική γραμμή Genova - Salerno - Palermo.

 

Παραμένει σε αυτή τη γραμμή, περιστασιακά πάμε και κανένα Livorno.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Μετά από μια μίνι 5νθήμερη ακινησία σε θέση φόρτωσης στη Γένοβα(πρακτική που η Grimaldi συνηθίζει στα roro της), το πλοίο σήμερα ξαναρχίζει τα δρομολογιά του και βρίσκεται στο Livorno. Η γραμμή είναι αυτή που περιγράφω παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Τελείωσε με την εγκατάσταση το Eurocargo Ravenna, πίσω στη γραμμή Genova - Salerno - Palermo. Εμείς ας το δούμε σε ένα τέτοιο δρομολόγιο και πρίν φορέσει scrubber, δεμένο στη Γένοβα τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...