Jump to content
Shipfriends

Indigo I (IMO 8716966)


Recommended Posts

  • Nick the Greek changed the title to Indigo I (IMO 8716966)
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Τελικά ο λόγος που το Indigo I είναι ακόμη στη Βαλτιμόρη, είναι το ότι ανέβηκε επάνω για ινσπέξιο το US Coast Guard:rolleyes:. Βλέπω συνολικά 39 παρατηρήσεις, οπότε δεν ξεμπλέκουν εύκολα από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...

Τελικά το πλοίο κατήφερε να ξεμπλέξει από το USCG και βρέθηκε κατόπιν στο Paramaribo του Surinam. Από εκεί απέπλευσε για άγνωστο προορισμό στο AIS, υποθέτω με τα γράμματα που βλέπω πως είναι η Fortaleza της Βραζιλίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πίσω στο Montevideo της Ουρουγουάης και τώρα καρφί για την Paranagua της Βραζιλίας, ίσως να έχει σχέση με την δουλειά που σκέφτονταν να κάνουν πρό της πανδημίας, δείτε την προηγούμενη σελίδα. 

Link to comment
Share on other sites

Ήταν να μην πάρει μπρός το εργαλείο, άφησε πίσω του την Paranagua και ανεβαίνει για τη Santa Marta της Κολομβίας, με ταχύτητα Enterprise του Captain Kirk, 8.5 κόμβους. Paranagua – Santa Marta 20 μέρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 9 months later...

Όπως θα έλεγε και ο κύριος Κλύν, το Indigo Ι επεβίωσε εν μέσω συμφορών και τρικυμιών, χάρις εις τις αστείρευτες ψυχικές του δυνάμεις. Μετά λοιπόν την πολύμηνη κράτηση στη Βαλτιμόρη, το καλοκαίρι που μας πέρασε όπως είδαμε επέστρεψε στην Καραβαική, που λένε και στη Νέα Ζίχνη. Και εκεί είχε κάποιο μηχανικό συμβάν, για blackout το κόβω, με αποτέλεσμα το πλοίο να πάρει μέχρι και επικίνδυνη κλίση. Αυτά λέει το casualty report των Lloyds για τις 26 Ιουλίου του 2023, πλήν όμως δεν κατάφερα να βρώ περισσότερες πληροφορίες. Όπως και να έχει, το πλοίο άφησε και αυτό το συμβάν πίσω του. Κι από κεί και πέρα μαγγεψάμεν, κάνει συνεχώς βόλτες στην Καραιβική. Ενδεικτικά να πω πως μόνο το τελευταίο δίμηνο έχει περάσει από τη La Guaira της Venezuela, την Cartagena στην Κολομβία, το Cristobal του Παναμά, το Puerto Limon της Costa Rica, το Santo Domingo, Bridgetown, Georgetown, Port Of Spain, Kingston αλλά και το Willemstad του Curacao. Σήμερα βρίσκεται πάλι εν πλώ πρός Georgetown, δεν μπορώ να βρώ όμως να υπάρχει κάποια τακτικότητα στις προσεγγίσεις. Το ρεζουμέ είναι πως ζεί και βασιλεύει το εν λόγω Visentini.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...