Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Πρώτη προσέγγιση χθες του Louis Majesty στο Cruise Terminal :rolleyes: της Σύρου...και οι Συριανοί το υποδέχθηκαν με λουκούμια και χορούς (έχει και video). Τουλάχιστον αυτή τη φορά είχαν φροντίσει να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

παράλληλη άφιξη με το ακουα σπιριτ ειχαμε για το μυκονος με το δευτερο να παραμενει εκτος του λιμενα. ο πλοιαρχος του μυκονος ζητησε να μπει και να δεσει παραλληλα με το σπιριτ και να μην περιμενει την αναχωρηση του σπιριτ ομως το λιμεναρχειο αρνηθηκε... ο πλοιαρχος ειπε οτι ταξιδευουν εδω και δυο μερες και εχουν ηδη καθυστερηση και προς θεου να δειξουν ελεος και να τους λυπηθουν...

ήθελα να ξερα... τόσο δύσκολο ήταν να μπει και το μύκονος μέσα; προβλήτες δόξα τω θεώ άλλες 3 διαθέσιμες... απορώ κι εξίσταμαι...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο, ότι 3-4 μέρες μετά το συμβάν με το κρουαζιερόπλοιο, το κατασχεμένο ECS ISABEL I μεθόρμισε στη θέση που αναφέρεται στο δημοσίευμα κι έτσι ο ντόκος για τα κρουαζιερόπλοια είναι πλέον ελεύθερος (για να δένουν τα αγονόπλοια που ρεπάρουν).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

To Σαββατο επιασε εκτακτως το AEGEAN ODYSSEY,επειδη δεν μπορουσε να δεσει Μυκονο λογω των ισχυρων ανεμων,αλλα ο τελωνειακος ελεγχος στους επιβατες ξεπερασε τις 3ωρες και το θεμα εφτασε σημερα στην Βουλη.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Οτι πωληθηκε πωληθηκε .. Και μάλιστα μέσω πλειστηριασμού . Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ότι μάλιστα ήταν εταιρεία π έχει παρόμοια πλοία... Βέβαια ο Αγιος Νεκταριος λέει ότι παει Πόρτ Σαηντ

Υ.γ. Είχε ακουστεί μια φήμη πως θα το αγοράσει πάλι η βουλγαρική εταιρεία που το είχε.. Είναι μεγάλη εταιρεία ,κρατική αν δε απατωμαι

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ο Αρχιεπίσκοπος θα επισκεφθεί την Σύρο, 5-7 Δεκεμβρίου, για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου. Θα πάει αεροπορικώς την Πέμπτη, το Σάββατο θα επισκεφθεί το Νεώριο και μετά θα αναχωρήσει με το Ιθάκη για Τήνο και από εκεί με το Superferry για Ραφήνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Ν. Μύκονος έβγαλε στη Σύρο 2 φορτηγάκια 1 τρέιλερ και γύρω στα 25 άτομα ενώ πήρε για Πειραιά 1 ΙΧ 2 ΜΤ και περίπου 20 άτομα. Αρκετά ασυνόδευτα έχει το γκαράζ από τα προηγούμενα λιμάνια.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Τελικά τα άτομα ήταν 178.

 

Ενώ από Μύκονο έφερε 67 άτομα 1 ΙΧ και 3 ΜΤ.


Σήμερα το HS6 από Πειραιά έβγαλε στη Σύρο 103 άτομα 16 ΙΧ και 3 ΜΤ,για Μύκονο πήρε από τη Σύρο 15 άτομα και 1 ΙΧ.Από Μύκονο πήρε για Σύρο 28 άτομα και 1 ΜΤ ενώ από Σύρο για Πειραιά πήρε 26 άτομα 2 ΙΧ 4ΜΤ και ένα 5μετρο φορτηγό.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...