Jump to content
Shipfriends

Πρόσκρουση του ΕΓ/ΟΓ Μυτιλήνη στο κρηπίδωμα του λιμανιού της Μυτιλήνης


Recommended Posts

Μικροπροβλημα για το πλοιο που εφυγε πριν απο λιγο για το δρομολογιο του.
 

Στην προβλήτα του λιμανιού της Μυτιλήνης προσέκρουσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μυτιλήνη» την ώρα που έριχνε άγκυρες.
Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 196 επιβάτες με προορισμό τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη, παραμένει στο λιμάνι για επιθεώρηση και τεχνικό έλεγχο από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί


http://lesvosnews.net

 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Δεν άκουσε το ανάποδα χθές βράδυ ενώ έκανε χειρισμούς πρόσδεσης προερχόμενο από Ικαρία-Βαθύ-Χίο και χτύπησε στην αριστερή πλευρά πρύμα!!Όλα καλά εν μέρη και το πλοίο συνεχίζει

Link to comment
Share on other sites

να και η ανακοινωση του ΛΣ

προσέκρουσε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του στο λιμάνι, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν. Χίου 362, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Άγιο Κήρυκο - Καρλόβασι – Χίο – Μυτιλήνη -Λήμνο – Καβάλα.

Από την πρόσκρουση το πλοίο υπέστη στρέβλωση και οπή περίπου 15 εκατοστών στην αριστερή γωνία της πρύμνης, στα έξαλα, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Από τη Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους, ο οποίος επετράπη μετά την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, με 196 επιβάτες για Λήμνο - Καβάλα.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...