Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απ οσα διαβαζω παντως σε διαφορα site της γειτονος o Grimaldi εχει μεγαλα σχεδια για το λιμανι του Μπριντιζι σχεδιαζοντας terminal για την εξυπηρετηση και αλλων δραστηριοτητων του ομιλου περαν της επιβατηγου ναυτιλιας.

Το βαπορι απ την Αλβανια πιαστηκε στην Ιταλια :P

Κατασχεθηκε το ΙΟΝΙΑΝ ΣΠΙΡΙΤ λογω χρεων υψους 300.000 ευρω της εταιρειας του στο λιμανι του Μπριντιζι.

ειναι προφανης η ενεργοτερη αναμειξη του κυρ-Μανωλη B). Εχουν αρχισει οι κατασχεσεις για χρεη προς το λιμανι.

αληθεια η endeavor εχει ακομη το terminal στο νεο λιμανι (λεμε τωρα)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Περα απο τα γνωστα που εχουμε πει και ξαναπει για τα γεγονοτα του Larks υπαρχει και μια πλευρα που νομιζω οτι δεν την θιξαμε καθολου και εχει να κανει με την κινητοποιηση των τοπικων φορεων(οργανισμου λιμενος,δημου και διαφορων οργανωσεων)εναντια στην Egnatia οχι λογω της βλαβης αυτης καθ'αυτης αλλα επειδη με οτι εγινε συμφωνα με τους ιδιους αμαυρωθηκε η εικονα τοσο του λιμανιου αλλα και της πολης σε ολοκληρη την Ιταλια.Και για να προλαβω..αντιδρασεις προκειται για τους ιδιους που αντιδρουν και στο μονοπωλιο του Grimaldi.

 

Και αν αυτοι παιρνουν μετρα και ζητουν να πεσουν κεφαλια για την τιμη του..ονοματος του Μπριντιζι και για ενα τετοιο μεμονωμενο ισως περιστατικο που ειχε να κανει με καποιους που δεν μπορεσαν να φυγουν απο εκει σε εμας εδω γιατι δεν ειπε κανεις τιποτα που οι ιδιοι ανθρωποι δεν μπορεσαν να ερθουν εδω και να μας αφησουν τα ωραια τους λεφτα?Οι φορεις στην Κερκυρα και την Ηγουμενιτσα γιατι κανουν την παπια?Αλλα τι ρωταω..οι δικοι μας αρχοντες σε κατα τοπους δημους,λιμενικες αρχες και υπουργεια δεν ασχολουνται με κοτζαμ Νελ,το βαπορακι του Νωντα θα κατσουν να κοιταξουν? :rolleyes: 

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Να αναφερουμε για την ιστορια οτι εδω και μερικους μηνες(απο τον Ιουλιο)ο προεδρος του Οργανισμου Λιμενος του Μπριντιζι ειναι Ελληνας και συγκεκριμενα ο κος Ηρακλης Χαραλαμπιδης.

 

Και να συμπληρώσω, πάντα για την Ιστορία, ότι ο κος Χαραλαμπίδης είναι και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού

Link to comment
Share on other sites

Την παραχωρηση για 20 χρονια του λιμανιου του Μπριντιζι(προβλητες,χερσαιος χωρος,teminal επιβατων κλπ)ζηταει ο ομιλος Γκριμαλντι.Αντιδρασεις απο τον τοπικο τυπο που μιλαει για δημιουργια μονοπωλιακης καταστασης στις θαλασσιες συνδεσεις της πολης με την Ελλαδα και την Αλβανια.Το σχεδιο του ομιλου στηριζει η διοικηση του λιμανιου η οποια αντιτεινει στο παραπανω επιχειρημα την αυξηση κινησης  που παρατηρειται τα τελευταια 2 χρονια στην πολη και στο λιμανι εξαιτιας της εδραιωσης της ακτοπλοικης συνδεσης με την Ηγουμενιτσα και την Πατρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ερώτηση που ήθελα να κάνω εδω και κάποιες ημέρες που είδα τον άνθρωπο ( τον κο Χαραλαμπιδης) στη τηλεόραση ; Ο άνθρωπος ειναι Έλληνας της Ιταλίας ( με ιταλική υπηκοότητα ) η προσελήφθη απο το Ιταλικό κράτος παρότι Έλληνας (και οχι Ιταλός) . χάρηκα που είδα πως ένας έλληνας ειναι στο

Τιμόνι ενός ξένου λιμανιού

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Ολικό επανασχεδιασμό του λιμανιού του Brindisi προβλέπει το νέο πρότζεκτ που έπεσε στο τραπέζι με κόστος 112 εκατομμυρίων ευρώ. Και μόνο από τα γραφικά που βλέπω, προχειροδουλειά μου φαίνεται. Κι αν ακόμα πραγματοποιηθεί, πιστεύω πως θα στοιχίσει πολλάααααα παραπάνω από 112 εκατομμύρια, σε κλασσικό νοτιοευρωπαικό μοτίβο :D.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...