Jump to content
Shipfriends

MSC Preziosa (IMO 9595321)


Recommended Posts

On 21/1/2012 at 3:00 AM, .voyager said:
Φημολογείται ότι στα χέρια της εταιρείας θα περιέλθει και το ίδιας σχεδίασης και ίδου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο -υπό ναυπήγηση στην ίδια μονάδα των STX στο Saint Nazaire- που αποτελούσε παραγγελία της Lιβυκής GNMTC και το οποίο είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί το Δεκέμβρη.

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και επίσημα. Έτσι το σκαρί, η ναυπήγηση του οποίου για λογαριασμό της GNMTC ακυρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, θα αποπερατωθεί για λογαριασμό της ΜSC. Το νέο όνομα και τα σινιάλα της ΜSC φορά εδώ και ημέρες. Η παράδοση υπολογίζεται να λάβει χώρα σε ένα χρόνο, με το πλοίο να δραστηριοποιείται κυρίως στα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με νέες φήμες τα ναυπηγεία βρίσκονται λίγα βήματα πριν την ανάληψη νέου project από την ιταλική εταιρεία.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

και να φανταστεις οτι η εταιρεια κρατουσε μυστικο το νεο όνομα του βαποριου...αλλα λόγω ανεμων κ ενος πολυ περιεργου καραβολάτρη, που ειχε αγωνια το πως θα ονομαστει...σταθηκε τυχερος....κ ο ανεμος παρεσυρε το καλυμμα κ εμφανησε το ονομα του βαποριου....σε δελτιο τυπου της εταιρειας εγινε η ανακοινωση του ονοματος κ μαλιστα πολυ πιο νωρις απο οτι υπολόγιζε λόγω αυτου του συμβαντος!!χεχεχε τους την εκανε γερη!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

παραδοθηκε το πλοιο.

το cnn του εχει αφιερωμα.

 

κανει 9ημερη κρουαζιερα γνωριμιας απο το St Nazaire στη Γενοβα. 22/3 θα φτασει εκει και 24/3 θα γινουν τα επισημα εγκαινια.

η Γενοβα θα ειναι homeport του πλοιου για 5ημερες κρουαζιερες στη δυτικη μεσογειο.

 

ΥΓ: το CNN αναφερεται και στη... Λιβυκη προϊστορια του παπορου

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Για την ακρίβεια είχε ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου από τη Γένοβα με ενδιάμεσους σταθμούς μέχρι στιγμής Βαρκελώνη, Cadiz και Λισσαβώνα, ενώ αναμένεται να φτάσει στο Σάντος της Βραζιλίας στις 19 Νοεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Το MSC Preziosa αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα το ταξίδι της επιστροφής του από το Σάντος της Βραζιλίας προς το Κίελο (αναμένεται να φτάσει στις 28 Απριλίου)

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Το MSC Preziosa βρίσκεται για δεξαμενισμό στο ναυπηγείο της Fincantieri στο Παλέρμο από τις 6 Νοεμβρίου και θα παραμείνει για δυο εβδομάδες στη δεξαμενή. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα των φίλων της MSC στο Facebook.

45828269_2202941583277427_8106638754157953024_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...