Jump to content
Shipfriends

Bella Fortuna (IMO 7927984)


Recommended Posts

  • 6 months later...
  • 2 months later...

Το πλοίο είναι πλέον δεμένο στην Ακτή Ξαβεριου

 

gallery_2195_462_132861.jpeg

 

εκει θα μεινει μεχρι την ανοιξη;

 

Όχι, θα πάει Sochi μαζί με τα Snav Toscana, Thomson Spirit, Princess Maria, Princess Anastasia, Grand Holiday και Norwegian Jade.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

miniΠροσκρουση σημερα στο Ηρακλειο

 

Οι ισχυροί βοριάδες και ενδεχομένως οι χειρισμοί κατά τη διάρκεια πρόσδεσης στο λιμάνι του Ηρακλείου,  προκάλεσαν την πρόσκρουση κρουαζιερόπλοιου στην προβλήτα, χωρίς ευτυχώς το ατύχημα να λάβει διαστάσεις.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 6 τα ξημερώματα και ενώ οι άνεμοι έπνεαν ισχυροί με ένταση που άγγιζε και τα 8 μποφόρ, το κρουαζιερόπλοιο Louis Olympia, προερχόμενο από την Πάτμο, μπήκε στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιχείρησε να δέσει.

 

Όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε στην προβλήματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ζημιά (βαθούλωμα) στο πλοίο.

 

Οι επιβάτες και το πλήρωμα δεν κινδύνευσαν ενώ νηογνώμονας εξετάζει το κρουαζιερόπλοιο καθώς στις 11:30 το πρωί έχει προγραμματισμένη αναχώρηση για Σαντορίνη.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του και ενδεχομένως θα χρειαστεί οι 515 επιβάτες και το πλήρωμα να παραμείνει για λίγη ώρα παραπάνω στο Ηράκλειο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Tην Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί άσκηση – γυμνάσιο ευρείας κλίμακος στο κρουαζιερόπλοιο LOUIS OLYMPIA, το οποίο θα βρίσκεται στον λιμένα Ρόδου. Το γυμνάσιο γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Οικεία Διεθνή Σύμβαση «περί ασφαλείας ανθρωπίνης ζωής στην θάλασσα» με σκοπό την ετοιμότητα όλων των Φορέων και Υπηρεσιών που παρέχουν βοήθεια σε κινδυνεύοντες στη θάλασσα.

Θα ακολουθήσει τελετή επί του πλοίου, όπου θα γίνουν βραβεύσεις σε Φορείς που συμβάλουν στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας, καθώς και σε άλλους που προσφέρουν υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης, έργο το οποίο, εκτός των άλλων, έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

 

Πηγη: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Από σήμερα με το νέο του όνομα CELESTYAL OLYMPIA.

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μόνο στο ais αλλά τελικά οι ειδκοί  ;)  μου επιβεβαίωσαν ότι μετονομάστηκε.

post-1821-0-78480600-1414759335_thumb.jp

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο σταματησε τις κρουαζιερες εκεινη την ημερα. Την Παρασκευη ηταν δεμενο εσωτερικα στη παγοδα με τη δεξια πλευρα και τη Δευτερα ηταν δεμενο στην εξωτερικη πλευρα της παγοδας με την αριστερη μπαντα δεμενο (σβηστηκε το Louis Cruises και απο την αριστερη μπαντα). Οποτε λογικα εκει θα ξεχειμωνιασει το πλοιο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...