Jump to content
Shipfriends

7 (θανασιμα χρονια)


Recommended Posts

Πωπω.... 7? Εφτά? 7? Ποτε κιόλας?

Ναι είναι 7 χρονια που ταλαιπωρούμε webhosters, admins, IT, φίλους και συγγενείς αλλα και 7 χρονια που μας ανέχεστε με τις αναποδιές μας και τις απεγνωσμένες μας προσπάθειες να δίνουμε μια καθαρή γωνια στον χώρο της ναυτιλίας. Η ελληνική ακτοπλοΐα μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν αλλάζει εύκολα και 7 χρονια κολυμπάμε μαζί σας....η καλύτερα 7 χρονια μας κρατάτε ώστε να επιπλέουμε.

Οποια κρίση και να περάσει η ναυτιλία, ο χώρος μας, θα υπάρχει. Eξακολουθεί και είναι και θα είναι ο πιο οικονομικός τρόπος μεταφοράς ατόμων και φορτίων, πρώτων υλών αλλα και παραγομενων υλών. Τα νησιά της Ελλάδας μας πολλά! Οποτε καλώς ή κακώς θα υπάρχουμε και εμείς εδώ ελπίζουμε για πολλά χρονια ακόμα.

Κουράγιο και υπομονή σε όλους μας για όλα και καλή μας συνεχεια!

Με το καλο να τα ξαναπούμε και του χρόνου!

εκ της ομαδας διαχειρισης

Link to comment
Share on other sites

Νά'μαστε όλοι καλά και να μας ταξιδεύετε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα (με την ίδια άριστη ποιότητα στο ξενοδοχιακό κομμάτι και με τα λιγότερα δυνατά δεσίματα λόγω καιρού ή δεξαμενισμού)!

Link to comment
Share on other sites

Να τα εκατοστησει η πιο καλα ενημερωμενη,προσγειωμενη και ψαγμενη καραβολατρικη παρεα!!!Ευχες για υγεια σε ολους!!Ελπιζω οταν θα κλεινει 10ετια το shipfriends να εξακολουθει να ασχολειται με τα πλοια και να μην εχουν εξαφανιστει τα δευτερα! :P

Σας στελνω τις πιο cult ευχες μου με το κατωθι ασμα :D :D

Link to comment
Share on other sites

χιλιοχρονοι ολοι μας, σαν το μνημονιο :D

υγεια να εχουμε ολοι, εργασια για να μπορουμε να τρωμε και πλοια για να ασχολιομαστε στον ελευθερο χρονο ;)

παντως αν συγκρινει κανεις την ελλαδα και τη ναυτιλια του τοτε, με του τωρα, ειναι σα να μιλα για αλλο συμπαν

ΥΓ: ετσι για την ιστορια 01/03 ηταν τα sea trials και 03/03 τα πρωτα ποστ.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά στο shipfriends.gr. Συμφωνώντας με το Mιλτιάδη, θα πω πως πράγματι πρόκειται για την πιό ψαγμένη παρέα, έναν ιστότοπο με ευρέος φάσματος περιεχόμενο. To πιό πλούσιο κατά τα δικά μου κριτήρια. Keep walking, just like Greece :)

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά στο shipfriends.gr. Συμφωνώντας με το Mιλτιάδη, θα πω πως πράγματι πρόκειται για την πιό ψαγμένη παρέα, έναν ιστότοπο με ευρέος φάσματος περιεχόμενο. To πιό πλούσιο κατά τα δικά μου κριτήρια. Keep walking, just like Greece
Συμφωνώ απόλυτα
Link to comment
Share on other sites

Τι παραπάνω να πω.. Καλή δύναμη σε όσους κοπιάζουν για να διασκεδάζουμε εμείς και φυσικά καλή δύναμη σε όλους μας για να επιβιώσουμε στο σημερινό κλίμα.

Link to comment
Share on other sites

Πώς πέρασαν κιόλας επτά χρόνια,ε;Εν αρχή ήτο το shiplovers,όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι,που "μεταλλάχθηκε" στην σημερινή του μορφή.

Χρόνια πολλά λοιπόν κι'από μένα στο shipfriends,στους διαχειριστές και σ'όλα τα μέλη του και καλή δύναμη σ'όλους μας ν'αντέξουμε αυτές τίς δύσκολες στιγμές.

Και μακάρι τού χρόνου τέτοια μέρα τα πράγματα να έχουν γίνει έστω και λίγο καλύτερα....

ΥΓ.Κι'επειδή ώς μή πολιτικός βλέπω πρός το μέλλον,οραματίζομαι στα 10χρονα τού shipfriends να οργανώσουμε μιά κρουαζιέρα,έστω και μονοήμερη στον Σαρωνικό,και να τα πούμε από κοντά πάνω σ'ένα κατάστρωμα,με φόντο την θάλασσα (που ελπίζω εκείνη την ημέρα να είναι γαλάζια και ήρεμη και να μήν την έχουν πιάσει τα μπωφόρια της :) ).

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά στο φόρουμ, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους επί τόσα χρόνια –σταθερά και αταλάντευτα- βοήθησαν να στεριώσει και να διαμορφώσει τον δικό του χαρακτήρα. Και σε όλους όσους με την μικρή ή την μεγάλη συμμετοχή τους βοηθούν στο να διατηρήσει αυτόν τον χαρακτήρα, του φόρουμ της ενημέρωσης και της ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και απόψεων.

Link to comment
Share on other sites

Πέρασε ακόμη ένας χρόνος? Πότε ρε παιδιά, πείτε του τρελού του χρόνου να κόψει λίγο. Ένα πράγμα απο εμένα, και του χρόνου ακόμη καλύτερα!

Link to comment
Share on other sites

Σαν χτες μου φαινεται που αυτο το φορουμ βγηκε πρωτη φορα στον αερα πριν απο εφτα χρονια.Εφτα χρονια συζητησεων πανω στο αγαπημενο μας χομπυ,εφτα χρονια που πολλοι ανθρωποι γνωριστικαμε και γιναμε φιλοι μεσα απο αυτο το χωρο επικοινωνιας.

Ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα,να εχουμε υγεια και του χρονου να γιορταζουμε ολοι μαζι τα 8 χρονια

Φαινεται λιγο κοινοτυπο αλλα σαν moderator πραγματικα θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολους εσας που συμμετεχετε στο φορουμ με οποιονδηποτε τροπο.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Shipfriends 7 oλε ολε ολε :D :D

Να ναι καλα το φορουμακι μας να μπαινουμε να διαβαζουμε ειδησουλες κουτσομπολια σχολια και ωραιες αποψεις. Αντε να φτασει και την ηλικια του επιτιμου :P

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια Πολλά λοιπόν στο φ(λ)όρουμ μας,να τα χιλιάσει,έτσι ώστε να εκτονώνουμε κι εμείς,η τόσο ιδιέταιρη φιλο- ομάδα,τα αισθήματά μας εσαεί :) !

Link to comment
Share on other sites

Κυριοι-Κυριοι (που ελεγε κι ο Χαρης Αλευροπουλος),

Εστω και καθυστερημενα μεταφερω κι εγω τις ευχες μου για μακροημερευση του ιστοτοπου τουτου, και σωτηρια των ψυχων ημων των αμαρτωλων. Με καλα, με κακα, με προβληματα, με επιτυχιες, κοντευουμε πια την 7ετια που κρατησε η Επανασταση(του 1967 :D ) κι ελπιζουμε πως δεν θα βρεθει Αττιλας για να μας ριξει. Δυστυχως(κατ' αλλους ευτυχως), οι υπερφορτωμενες μου επαγγελματικες υποχρεωσεις δεν μου εχουν επιτρεψει να ασχολουμαι πια καθημερινα με τα αγαπημενα μας δρωμενα αλλα ελπιζουμε σε καλυτερες ημερες και μαλλον με την ελπιδα θα πεθανουμε. Κι ατιμη η ελπιδα πεθαινει παντα προ-τελευταια, τελευταιος πεθαινει παντα ο Μητσοτακης. :D

Αντι για τραγουδακι, μια προσφατη φωτογραφια που τραβηχτηκε περα απ τη γεφυρα του Αδαμ στη Νοτιο Κινα, για το καλο. Περισσοτερες εν καιρω,

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...