Jump to content
Shipfriends

Πρέβελης (ΙΜΟ 8020927)


Recommended Posts

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αυτά είναι τα καλά της γραμμής του που κάνει τόσα χρόνια..οι ντόπιοι και αρκετοί παραθεριστές που πάνε ξανά και ξανά στα νησιά (και αν κατάλαβα καλά με τον μακρινό προορισμό και την αγκυρα, μάλλον για κασοκαρπαθία πήγαινε η γυναίκα) τείνουν να αποκτούν οικειότητα και να δένονται με το πλήρωμα. Και από την μεριά του πληρώματος, χαλαρώνεις και τους βλέπεις όλους με άλλο μάτι. Αν κάθε βδομάδα βέβαια αλλάζεις γραμμή, άστα βράστα. 

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς φυσικά να αμφισβητώ ούτε λέξη από το σχόλιο σου γενικά, διαβάζοντας την ιστορία της κυρίας κ του εφήβου γιου της διόλου δεν μου φάνηκε ότι είναι συχνοι επιβάτες της γραμμής. Μάλλον το αντίθετο εξέλαβα...Σε κάθε περίπτωση αξίζουν χίλια μπράβο σε όλο το προσωπικό του Πρεβελης που έκανε το ταξίδι ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες και για το ίδιο και για τη μητέρα του πιο εύκολο και πιο ομορφο (και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολη η υπόθεση πολύωρο ταξίδι για τα άτομα με αυτισμό)

 

Edited by polmyt
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Γνωρίζουμε πως προχωράει η επισκευή του; Αν και ατυχές συμβάν είναι ευκαιρία να ξεκουραστεί πλοίο και πλήρωμα και να γίνει μια σοβαρή επισκευή σε όλους τους τομείς μιας και το πλοίο δεν είχε στο παρελθόν την πολυτέλεια τόσο μεγάλης ακινησίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων, τουλάχιστον μέχρι τις 14/12 θα βρίσκεται το Χίος στην θέση του. Στις επόμενες μέρες που θα ανακοινωθούν τα επόμενα δρομολόγια θα μάθουμε αν πάρει κι άλλη παράταση η αντικατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Είναι ήδη γραμμένο πιο πάνω ότι θα πήγαινε στο Σπανοπουλο και ότι θα βάλει το αξονικό του.

Απλώς ότι έγινε η κίνηση σήμερα καταγράφω…

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

και αφού ετοιμάζεται να επανέλθει ας το δούμε από ψηλά σε μια παλιότερη αναχώρηση του από τον Πειραιά με το Tera Jet να αναμένει την έξοδό του από λιμάνι για να εισέλθει 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...