Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Mηχανική βλάβη F/B «Styra Diamond», στην Aγία Mαρίνα
πηγη: Eλληνική Aκτοφυλακή

Quote
Aπογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η λιμενική Aρχή Pαφήνας, από τον πλοίαρχο του F/B «Styra Diamond», ότι παρουσίασε βλάβη στο αριστερό χειριστήριο της αριστερής κύριας μηχανής, στο λιμάνι της Aγίας Mαρίνας.
Aπό τη λιμενική αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ τα υπόλοιπα δρομολόγια της γραμμής θα εκτελεστούν από το F/B «θεολόγος-Eλένη»
Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Και άλλη βλάβη για το Styra Diamont

Απογευματινέςώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας,ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ«ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΙΜΟΝΤ» Ν.Π.11835, ότι κατά την έναρξη προσγειάλωσης στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας διαπιστώθηκε δυσκολία ανταπόκρισης χειρισμών πηδαλιουχίας.

Μετά την πρόσδεση και την ασφαλή αποβίβαση των 108 επιβατών, ακολούθησε επιθεώρηση του σκάφους από ιδιώτη δύτη, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε το δεξί πηδάλιο στη θέση του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήναςαπαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, ενώ τα υπόλοιπα προγραμματισμένα δρομολόγια εκτελέστηκαν από το Ε/Γ-Ο/Γ-ΔΡ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΕΛΕΝΗ» Ν.Π. 10858.

Edited by proud_ionian
link
Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο ερχεται κατα τα μερη μας αυτοδυναμο αν κρινω απο την ταχυτητα του.Αυτη τη στιγμη ειναι λιγο πιο βορεια απο τη Μακρονησο,οποτε λογικα μεχρι του βραδυ θα ειναι στον Πειραια

Link to comment
Share on other sites

Το Styra Diamond σήμερα στις 18.00 μ.μ την ώρα που πλησιάζει στο Πέραμα για να φτιάξει το πηδάλιο που έχασε στην Αγ. Μαρίνα.

Φραντζή. Εδώ φωτογραφημένο απο την Κυνόσουρα.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Βλάβη του Ε/Γ–Ο/Γ–Δ/Ρ-ΑΝ «ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ» στα Στύρα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για βλάβη στο σύστημα πηδαλιούχησης του Ε/Γ–Ο/Γ–Δ/Ρ-ΑΝ «ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ» Ν.Π. 11835, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το λιμάνι ν. Στύρων Ευβοίας με προορισμό το λιμάνι Αγ. Μαρίνας Γραμματικού Αττικής με 61 επιβάτες.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Αγ. Μαρίνας αποβιβάζοντας τους επιβάτες του, ενώ Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Ραφήνας το επιθεώρησε διαπιστώνοντας βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα πηδαλιουχίας (joystick).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού.

 

Πηγή: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΪΜΟΝΤ» στη Ραφήνα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Γ «ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΪΜΟΝΤ» Ν.Π. 11835, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Αγίας Μαρίνας προερχόμενο από λιμένα Στύρας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε  ο απόπλους του «ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΪΜΟΝΤ» μέχρι την οριστική αποκατάσταση της βλάβης, ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγια του, εκτελούνται από έτερα δρομολογημένα πλοία.

 

 

Πηγή

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...