Jump to content
Shipfriends

Queen Victoria (IMO 9320556)


Recommended Posts

  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 years later...
  • 2 years later...

Βρέθηκα στο Ρότερνταμ τέλος Αυγούστου και πέτυχα το όμορφο κρουαζιερόπλοιο στο σούρουπο με ωραία χρώματα.

Αδιάφορη μοντέρνα πόλη η οποία δυστυχώς γκρεμίστηκε σχεδόν ολοσχερώς από τους ναζί. Ένα από τα ελάχιστα διασωθέντα κτίρια είναι το New York hotel που φαίνεται και σε μία απο τις φωτογραφίες, το οποίο λειτούργησε ως τα κεντρικα γραφεία της holland America lines και ως terminal για τους επιβάτες τησ τακτικής γραμμής προς Αμερική. Απο τις 3 μέρες που έμεινα εκεί μόνο την τελευταία είδα κρουαζιερόπλοιο. Περίμενα περισσότερη κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Την κίνηση των κρουαζιεροπλοίων στην Ολλανδία την περισσότερη την παίρνει το Άμστερνταμ, σαν πόλη το Ρόττερνταμ όπως θα είδες κι εσύ δεν έχει και πολλά να προσφέρει. Όσον αφορά το New York Hotel έχει και καλό φαγητό, πολύ ενδιαφέρουσα διακόσμηση, όμορφο κτίσμα εποχής, αξίζει μιαν επίσκεψη.  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το πλοιο κανει δεκαπενθημερη εορταστικη κρουαζιερα απο Southampton για Καναρια Νησια. 23.12 Εφυγε απο UK, 04.1 ηταν να πιασει Λισαβονα και μετα πισω.

Κατα την επιβιβαση, οι ταξιδιωτες πληροφορηθηκαν οτι αντι για Λισαβονα, το πλοιο θα πιασει στο Cadiz στις 02.1 για 48ωρο δεξαμενισμο, προκειμενου να αντικατασταθει προβληματικο πτερυγιο σε ενα απο τα pods. 

Το παραδοξο και ενδιαφερον, ειναι οτι οι επιβατες θα μεινουν κανονικα on board και θα μπορουν να επισκεπτονται τη μεσαιωνικη πολη του Cadiz (Κάδιξ στην καθαρεύουσα;))

Προσωπικα, ζηλευω.

Περισσοτερα στο CruiseRadioNet.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...