Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το ASFALTAR, όπως μαρτυρά και το όνομά του, είναι δεξαμενόπλοιο μεταφοράς ασφάλτου και πίσσας. Κατασκευάστηκε το 1969 στη Γερμανία ("Hdw Nobiskrug, Rendsburg") με αρχικό όνομα "Pellworm", το οποίο κράτησε μέχρι και το 1971. Επόμενα ονόματά του τα "Tarjo" και "Asfaltiera", ενώ το τωρινό του όνομα το έχει από το 2000 και μετά. Έχει μήκος 86 μέτρα, πλάτος 12 μέτρα και βύθισμα 5 μέτρα. Ανήκει στην ελληνική εταιρία Enea Management ενώ φέρει σημαία Παναμά.

gallery_3072_23_762146.jpg

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο το ειχα πετυχει στη μεγαλη δεξαμενη του Περαματος το καλοκαιρι του 2006 με μονη εξωτερικη διαφορα την πολυ μικρη γραμματοσειρα με την οποια ειχαν γραψει το ονομα του.Σχετικα με τα προηγουμενα ονοματα του ή μας λειπει καποιο απο τα προηγουμενα ονοματα του ή βγαλανε καποια απο τα αναγλυφα γραμματα γιατι με μια προσεχτικη ματια φαινεται στην πλωρη να αναγραφει IORM.

Φωτογραφια του σαν ASFALTIERA εχει το shipspotting.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Asfaltar (IMO 6912114)

(1969, ex- Asfaltiera, Tarjo, Pellworm)

Λίγες μόλις ημέρες αφότου ο φίλος TankerShip άνοιξε το παρόν θέμα για το ASFALTAR, το πλοίο πραγματοποίησε το τελευταίο του ταξίδι στο Aliaga. Στο equasis αναφέρεται ως : Broken Up (since 01-12-2011).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...