Jump to content
Shipfriends

Seaven Star (ΙΜΟ 9323132)


Recommended Posts

On 7/11/2011 at 12:44 PM, TankerShip said:

Για να δούμε δυο ακόμα διελεύσεις μέσω της διώρυγας της Κορίνθου! Έτσι, το Σάββατο (09/07) το μεσημέρι πέτυχα το τσιμεντάδικο "AMETHYST", ερχόμενο από Ηγουμενίτσα και με προορισμό το Βόλο, σύμφωνα με το AIS.

gallery_3072_20_165045.jpg

gallery_3072_20_581463.jpg

Το όμορφο τσιμεντάδικο πλοίο ΑΜΕΘΥΣΤ (ΙΜΟ 9323132) το βλέπουμε συχνά - πυκνά σε Ελληνικά λιμάνια, αλλά και σε κάποια "κοντινά" ταξίδια του στην Αδριατική, είτε διά ζώσης είτε μέσω του συστήματος AIS.

Aνήκει στην εταιρεία Mardian Two Shipping Co (Care of Melissa Cement Transport Shipping Co) με έδρα τον Πειραιά και φέρει Ελληνική σημαία από το 2007, έτος και κατά το οποίο ναυπηγήθηκε. Όχι βέβαια σε κάποιο ναυπηγείο της απ' αιώνων "ναυκρατούσας" χώρας μας (Ελευσίνα, Σκαραμαγκά, Πέραμα ή και αλλού), αλλά στην γείτονα και φίλη Τουρκία (Yardimci Shipyard Istanbul), όπως άλλωστε και πολλά Ελληνικά φορτηγά πλοία τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια.

"Εμείς" καθώς φαίνεται, είμαστε αρκούντως απασχολημένοι με τα συνδικαλιστικά μας, τις απεργίες, την πώληση σε αλλοδαπούς του Σκαραμαγκά, και του Νεωρείου, και σε δακρύβρεχτα άρθρα του στυλ "Ερημώνει η ΝΕΖ του Περάματος και της Ελευσίνας. Γιατί άραγες ???". :(

Edited by Nick the Greek
new name
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 years later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...

Να πούμε ότι το πλοίο άλλαξε όνομά σε SEAVEN STAR και σήμερα που πέρασα και το είδα έχει φορέσει τα σινιάλα της SEAVEN.Και στο AIS εκπέμπει με το νέο του όνομα.Λογικά πρέπει να έχουμε καινούργια αγορά από την SEAVEN.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 11 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...