Jump to content
Shipfriends

Catania (IMO 9261554)


Recommended Posts

  • 1 month later...

Εβαλε και αυτο scrubbers κλεινοντας ετσι τον χορο της τοποθετησης τους στα ferries της Grimaldi.Ηδη κοντευει στο Salerno για να επιστρεψει παλι στα δρομολογια του.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
23 hours ago, Nick the Greek said:

Χαρακτηριστικά φαίνονται η ράμπα των ΙΧ για το εξωτερικό γκαράζ, όπως επίσης φαίνεται και το ότι η ράμπα για το πάνω γκαράζ των φορτηγώνε, έχει διπλή γωνία κλίσης, σαν να είναι σπαστή. Υποπτεύομαι πως αυτό έχει γίνει έτσι γιατί αν υπήρχε μία πιο ομαλή γωνία κλίσης θα έπρεπε να πάει πολύ πιο μέσα και η ράμπα των ΙΧ, πράγμα που θα έμπλεκε τα πράγματα στο εξωτερικό γκαράζ.

22 hours ago, margaritis24 said:

Πολυ ανηφορικη ειναι για τα ι.χ. παντως

 

Εδώ μπορούμε να το δούμε ακόμη καλύτερα, στην κατάπρυμη του Catania. Η κλίση μπορεί να μην φαίνεται τόσο απότομη, αλλά βλέπει κανείς πόσος λίγος χώρος υπάρχει στο εξωτερικό γκαράζ ανάμεσα στην απόληξη της ράμπας και το μπουλμέ. Βέβαια, είναι και η προοπτική της φωτογραφίας τέτοια, αλλά όπως και να το κάνεις ο χώρος για να γυρίσει το ΙΧ δεν είναι και πολύς. Πλήν όμως φαίνεται και σε αυτήν την πλάγια όψη πως πρέπει να στριμώξουν το ελικοδρόμιο, χώρους επιβατών κλπ, δε γίνεται αλλιώς. 

Link to comment
Share on other sites

Οσο η ΑΝΕΚ ειχε τον Αστεριωνα ειχε μεγαλύτερο χώρο να γυρίσει στο ανοιχτο γκαραζ..... Εδω φαίνεται καθαρα οτι εχει καλυφθεί χώρος του γκαραζ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Οι Ιταλοί φίλοι μας αναφέρουν για μεγάλα, αλλά συνηθισμένα στον Γκριμάλντι, προβλήματα στο πλοίο με υπεράριθμους(!!!) επιβάτες και πλημμυρισμένες καμπίνες λόγω βουλωμένων τουαλετών ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...