Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

"Ανεκτέλεστο παρέμεινε το χθεσινό δρομολόγιο των 23:30 από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι Ιταλία, του Εγ/Ογ IONIAN SKY Ν.Π. 11306, λόγω μηχανικής βλάβης στη δεξιά κύρα μηχανή του πλοίου. Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας έχει απαγορευτεί ο αποπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα υο πλοίο νηογνώμονα".

Από τη Ναυτεμπορική

Κι άλλη βλάβη ρε πιαδιά μετά τα μύδια...Τι γίνεται φέτος με αυτό και τον ΓΕΩΡΓΙΟ; Ζήλεψαν το ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ;;

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Το ΙΟΝΙΑN SKY είναι ένα βαπόρι που τα τελευταία χρόνια η Blue Star, το είχε παρατημένο!! Ταξίδευε με ένα καρό προβλήματα και απορούσες πως δεν τους έμενε στο δρόμο!!! Και για να το έφτιαχνε πέρυσι ο Μίμης Αγουδημος πρέπει να είχε ρίξει παρά πολύ χρήμα για να έρθει στα ίσια του!!! Και όποτε φέτος ίσως να μην έριξε πολύ βάρος στις μηχανές, λόγω και της αγοράς το ΙΟΝΙΑ KING!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ‘’ΙΟΝΙΑΝ SKY’’ Ν.Π. 11306 ενημερώθηκε χθες το βράδυ η Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας ότι κατά τον απόπλου του πλοίου από το λιμένα του Πρίντεζι Ιταλίας απώλεσε την δεξιά του άγκυρα. Το παραπάνω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων απαγόρευσε τον απόπλου του πλοίου μέχρι τοποθέτησης νέας άγκυρας και προσκόμισης βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο.

Από το ΥΕΝ.

Δεν είναι ακριβώς βλάβη αλλά κολλάει εδώ ..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ο πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΑΝ ΣΚΑΙ» Ν.Π.11306, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, και ενώ το πλοίο του βρισκόταν περίπου 2,8 ν.μ. Α-ΒΑ ακρωτηρίου Αγ. Αικατερίνης Κέρκυρας, ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ότι επιστρέφει στο λιμάνι, λόγω μικρού ρήγματος στην πρύμνη του πλοίου, που προκλήθηκε πιθανόν από επαφή με τον προβλήτα κατά τον απόπλου.

Το ανωτέρω πλοίο, με 69 άτομα πλήρωμα, 26 επιβάτες και 23 οχήματα, εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα για Πρίντεζι Ιταλίας.

Το πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς περί ώρα 04:05 στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και επιθεώρησης από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης πλοίων.

Όσοι από τους επιβάτες και τα οχήματα επιθυμούν να συνεχίσουν άμεσα το ταξίδι τους θα προωθηθούν για τον προορισμό τους με άλλα πλοία.

Πηγή: www.yen.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Πρόσκρουση του IONIAN SKY στη προβλήτα του λιμένα της Κέρκυρας

Πηγή ΥΕΝ

Στον προβλήτα Νο 4 του λιμένα Κέρκυρας, προσέκρουσε χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρυμνοδέτησης, το Ε/Γ-Ο/Γ «IONIAN SKY» ΝΠ 11589, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο λιμένα και στο ζωνάρι της πρύμνης του πλοίου και εκδορές στον καθρέπτη της πρύμνης.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα – Πρίντεζι Ιταλίας με 136 επιβάτες και 71 μέλη πληρώματος, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Μετά από επιθεώρηση από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα και προσκόμισης βεβαιωτικού επιθεώρησης, επετράπη περί ώρα 05.15 ο απόπλους του πλοίου για συνέχιση του δρομολογίου του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δε θα επιασε το ανάποδα;) ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Ionian Sky καθυστέρησε να αναχωρήσει χθες το βράδυ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, περίπου 1:30, λόγω βλάβης στη μια μηχανή. Για αυτό αύριο θα αναχωρήσει στις 23:55 αντί για τις 17:30 από τη Πάτρα για να την αποκαταστήσει το πρόβλημα πλήρως.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ ΄ΙΟΝΙΑΝ SKY΄στην Ηγουμενίτσα

Πηγη: ΥΕΝ

Βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσιάσθηκε, βραδινές ώρες της Πεμπτης 02/07/09, στο Ε/Γ-Ο/Γ ΄ΙΟΝΙΑΝ SKY΄ σημαίας Κύπρου, πριν τον απόπλου του για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Ηγουμενίτσας για λιμένα Πρίντεζι Ιταλίας.

Ο απόπλους του εν λόγω πλοίου απαγορεύτηκε από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

Η επιβατική κίνηση εξυπηρετήθηκε από το Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ΙΟΝΙΑΝ QUEEN΄΄ σημαίας Κύπρου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «IONIAN SKY» στην Ηγουμενίτσα στις 16/08/2010

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Στις 16/08/2010, παρουσιάστηκε βλάβη στο σύστημα λυμάτων του Ε/Γ-Ο/Γ «IONIAN SKY» σημαίας Κύπρου, παρουσιάστηκε χθες στις 23.15, ενώ το πλοίο βρισκόταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, λίγο πριν τον απόπλου του για Ιταλία, με 485 επιβάτες.

Από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν με άλλα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ IONIAN SKY

Σήμερα Τρίτη 30/07/2013 κατά την προετοιμασία απόπλου του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ IONIAN SKY από το λιμάνι της Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε βλάβη στη αριστερή κύρια μηχανή.
Γίνονται ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.

Πηγή: nel.gr

Edited by enas chiotis
Link to comment
Share on other sites

των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν ;)

Εδω δεν εχει ουτε φρονιμα παιδια ουτε μαγειρεμα πριν την πεινα...

Κ πολυ αργησε!

Link to comment
Share on other sites

Εκτός openseas το κυκλικό μέχρι πάνω και βλέπουμε. Πάντως στο σαλίγκαρο του λιμανιού της Χίου το περιμένει κόσμος, κι ας μην έχει ξεκινήσει το βαπόρι από τη Μυτιλήνη.

Link to comment
Share on other sites

8/8/2013

Τροποποίηση δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ IONIAN SKY λόγω βλάβης
Λόγω τεχνικού προβλήματος στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ IONIAN SKY, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης στο λιμάνι της Μυτιλήνης, σας γνωρίζουμε ότι οι ώρες αφιξοαναχωρήσεων των δρομολογίων, από Παρασκευή 09/08 αναχώρηση από Μυτιλήνη έως Δευτέρα 12/08 άφιξη στη Θεσσαλονίκη, διαμορφώνονται ως κάτωθι:
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08: ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΝ 02:20) - ΧΙΟΣ (ΑΦ 05:20 ΑΝ 06:00) - ΒΑΘΥ (ΑΦ 09:10 ΑΝ 09:40) - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (ΑΦ 10:30 ΑΝ 10:50) - ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ (ΑΦ 12:10 ΑΝ 12:30) - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (ΑΦ 13:50 ΑΝ 14:10) - ΒΑΘΥ (ΑΦ 15:00 ΑΝ 15:30) - ΧΙΟΣ (ΑΦ 18:40 ΑΝ 19:20) - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΦ 22:20 ΑΝ 23:59)
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/08: ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 05:20 ΑΝ 06:20) - ΚΑΒΑΛΑ (ΑΦ 10:30 ΑΝ 15:00) - ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 19:10 20:10)
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/08: ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΦ 01:30 ΑΝ 03:20) - ΧΙΟΣ (ΑΦ 06:20 ΑΝ 07:00) - ΒΑΘΥ (ΑΦ 10:10 ΑΝ 12:00) - ΧΙΟΣ (ΑΦ 15:10 ΑΝ 15:50) - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΦ 18:50 ΑΝ 20:30)
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/08: ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 01:50 ΑΝ 02:50) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΦ 10:20)

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...