Jump to content
Shipfriends

Island Princess (IMO 7108514)


Recommended Posts

Nα ένας πολύ καλός λόγος για να κατέβει αύριο κανείς μιά βόλτα στον Πειραιά.

Το πανέμορφο DISCOVERY θα βρίσκεται στο μεγάλο μας λιμάνι, και θα μπορεί να θαυμάσει από κοντά ένα από τα λίγα εναπομείναντα κλασσικά και "μη πολυκατοικιοειδή" κρουαζιερόπλοια.

Έχει κατασκευαστεί το 1971 στην Γερμανία (Nordseewerke - Emden). Προηγούμενα ονόματα : ISLAND VENTURE (1971), ISLAND PRINCESS (1975), HYUNDAI PUNGAK (1999), PLATINUM (2001). Φέρει το σημερινό του όνομα και σημαία Βερμούδων από τον Δεκέμβριο του 2002. Registered owner : VOYAGES OF DISCOVERY, Ship manager : V SHIPS LEISURE SAM.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Μιάς και αφίχθη νωρίτερα τις προγραμαμτισμένης ώρας, δηλαδή με σκοτάδι πριν χαράξει, άρα και δε βόλεψε να το φωτογραφήσουμε τότε, ας το δούμε στην αναχώρησή του το απόγευμα.

post-2195-0-78677700-1318115944_thumb.jp

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

2 μέρες νωριτερα απο τη προγραμματισμενη συμφωνα με τον ΟΛΠ παντα αφιξη ηρθε το

στο λιμανι του Πειραια...Σε συζητηση που εκανα με ετερο shipspotter μου πε πως παρεκαμψε την Ιτεα..
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το πλοιο ειναι δεμενο στο Πειραια απο την Δευτερα (04/11). Βαση του προγραμματος του ΟΛΠ θα επρεπε να ειχε φυγει την ιδια ημερα αλλα ακομα παραμενει εδω. Μηπως γνωριζει κανενας το λογο??

Link to comment
Share on other sites

Σε επικοινωνια που ειχα με τη επισημη σελιδα της εταιρειας που το διαχειριζοταν/ειχε ναυλωσει (CMV - Cruise & Marime Voyages) στο facebook μου πανε πως το πλοιο μεχρι το Φλεβαρη του 2014 δεν εχει καποια κρουαζιερα...Το συγκεκριμενο σημειο ξερουμε πως γενικοτερα ειναι για δεσιμο πλοιων τους χειμερινους μηνες..(πχ Thomson Spirit) . Θα με ειδοποιησουν για τα περαιτερω μου ειπανε.Εχει πολυ καλο PR team στο facebook.Και σε αλλα που τους ειχα ρωτησει (για κατι κρουαζιερες..) απαντησαν στο λεπτο . Η εταιρεια αυτη μαλιστα εχει ναυλωσει και το ASTOR που δεξαμενιστηκε στην Ελευσινα πριν λιγες μερες... Ειχε ναυλωσει και το Ocean Countess...μας δειχνει μια προτιμηση μου φαινεται..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 8 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...