Jump to content
Shipfriends

Tera Jet (IMO 9179660)


George

Recommended Posts

  • Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πάντως στην Πάρο από το Δεσποτικο μέχρι την Ιό δεν υπάρχει κάποια παραλία πχ για να χρειαζεται να κόβει!Το ίδιο και στο Ιός Σαντορινη που όπως και να έχει περνάει έξω από τη Θηρασια άρα δεν δημιουργεί πρόβλημα με τον κυματισμό...Πιο πολύ για λόγους οικονομίας μου φαίνεται ότι γίνεται αυτή η μείωση ταχύτητας!

Link to comment
Share on other sites

Όντως αυτό είναι και μάλλον όταν χρειαστεί θα το ανοίξουν και στους άλλους προορισμούς!Πάντως μέχρι Σαντορίνη το έχουν υπολογίσει με μειωμένη ταχύτητα!!!

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Εχουν αλλάξει λιγο τις ωρες για όλο το καλοκαιρι και η προγραμματισμένη άφιξη στο Πειραιά είναι 17:50!Αν και ούτε τότε θα είναι Πειραιά.Κατα τις 18 40 κόβω να είναι...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά 18:20 μπήκε στα φανάρια του Πειραιά!30 λεπτά καθυστερηση απο το αρχικό του πλάνο!Αρκετά καλός χρόνος για 1ο δρομολόγιο.. 

 

Οι ώρες είναι πλευσιμές ή μετράνε και τα λιμάνια όταν ειμαι σταματημένο;Πέρυσι πάντως το Champion 1 είχε 1 πλοίαρχο και έφτανε σχεδόν την ίδια ώρα...

Link to comment
Share on other sites

Ταξίδεψα σήμερα στο πρώτο του δρομολόγιο για Πάρο. Ταξιδεύαμε γύρω στους 35 κόμβους και φτάσαμε πρώτοι στην ώρα μας στην Πάρο. Από γκαράζ είχε πολύ λίγα Ι.Χ. ενώ από κόσμο περίπου όσο το Highspeed 4 πάνω κάτω. Στην επιστροφή στον Πειραιά αργήσαμε περίπου μισή ώρα. Επιτρεπόταν η πρόσβαση στα εξωτερικά καταστρώματα. Πολύ καλό και εξυπηρετικό πλήρωμα.

Link to comment
Share on other sites

Εντυπωσιάζει το Tera Jet !! Αν και θυμάμαι οτι και πέρυσι είχε πιάσει 39+, νομίζω οτι και τα 40 αν το ανοίξουν Φούλ τα εχει άνετα .. Το Fakta το δίνει 42 και αν θυμάμαι καλα,  είχε πει και ο καπετάνιος του σε μια συνέντευξη οτι μέγιστη εχει  (41,6)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Να το κι αυτό από ψηλά, αναχωρώντας από τον Πειραιά πριν λίγο καιρό.

Ομολογουμένως ιδιαίτερα εντυπωσιακό σκαρί. Και πολύ περισσότερο όταν έχει ανοίξει ταχύτητα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το πλοίο το ταξίδεψα πρόσφατα και μπορώ να πω ότι δεν με εντυπωσίασε καθόλου εσωτερικά.Υπήρχαν αρκετές φθορές ενώ μέσα ήταν πολύ βρόμικο.Καταλαβαίνω ότι το πλήρωμα σε 10 λεπτά που είναι στο λιμάνι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά πραγματικά δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο.Στα περισσότερα καθίσματα στην αίθουσα ''Η'',πίσω από την reception,είχε χαλάσει η ανάκλιση και αν στηριζόσουν λίγο στην πλάτη των καθισμάτων,έπεφταν.Στο πρυμιό σαλονάκι πρέπει να είχε πρόβλημα το aircondition και να μην δούλευε γιατί είχε αφόρητη ζέστη ενώ είχε κραδασμούς καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού,υποθέτω λόγω των τουρμπίνων.Οι τουαλέτες πρύμα αριστερά είχαν θέμα αφού κάτω ήταν φουλ από νερά(χειρότερα από Bluestar) και από τις οσμές δεν μπορούσες καν να μπεις μέσα.Tα μόνα θετικά ήταν το ευγενέστατο πλήρωμα του και η ποιότητα στα μπαρ του. Κατά τα άλλα ταξίδι 5 αστέρων......Από κίνηση ήταν αρκετά καλά με τους περισσότερους επιβάτες να επιβιβάζονται στην Πάρο.Το πλοίο πάντως χρειάζεται μια ανακαίνιση,αλα worldchampion,για να ανταποκρίνεται η πανέμορφη εξωτερική του εμφάνιση και στο εσωτερικό του

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω απόλυτα για το terra . Ταξίδεψα στα μέσα Ιουλίου   , Στις αεροπορικές πίσω που καθόμασταν ήταν χαλασμένες και έπεφταν πίσω μολίς ακουμπούσες .

Δεν ήταν καθαρό . Χρειάζεται συντήρηση. 

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το πλοίο έκανε το δρομολόγιο με 35 kts και στο ενδοκυκλαδικό κομμάτι.Λογικά για να μπει μέσα πριν το Santorini palace το οποίο λόγω βλάβης φτάνει αργότερα στον Αθηνιό και πέφτει πάνω στις αναχωρήσεις των seajetόπλοιων και τα καθυστερεί!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...