Jump to content
Shipfriends

...και Σιγαρέττα Ελευσίνας


Recommended Posts

Λίγους μήνες μετά το περιστατικό στο Γαλαξίδι, με την διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, άλλη μία παρόμοια περίπτωση είχαμε σήμερα στην Ελευσίνα.

Και πάλι πλοίο με Ουκρανικό πλήρωμα και Ουκρανική σημαία, το Φ/Γ LOGOS, αγνώστων λοιπών στοιχείων (έτος κατασκευής, προηγούμενα ονόματα, ΙΜΟ number), και πάλι "μετά από αξιοποίηση πληροφοριών" ;) . Τελευταίο στίγμα του πλοίου στους "χάρτες" του AIS, τον περασμένο Μάιο στην Σεβαστούπολη της Ουκρανίας, από όπου μπορούμε να το δούμε και σε φωτογραφία στο ίδιο χρονικό διάστημα, ανηρτημμένη στο shipspotting.

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στην Ελευσίνα.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από τις Διευθύνσεις Ασφαλείας και Επιχειρησιακών Μέσων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και συντονισμένη επιχείρηση δυνάμεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εξαρθρώθηκε πρωινές ώρες σήμερα κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στην περιοχή της Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε περιοχή λιμένα Ελευσίνας, το Φ/Γ «LOGOS» σημαίας Ουκρανίας, με 7μελές πλήρωμα (Ουκρανοί), το οποίο βρισκόταν στη διαδικασία εκφόρτωσης στην ξηρά, με περίπου 2.300 χαρτοκιβωτίων λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη το πλήρωμα του ανωτέρω πλοίου και επτά (07) οδηγοί – διακινητές στην ξηρά.

Πηγή : yen.gr, από όπου μπορούμε να δούμε και 1, 2, 3, σημερινές σχετικές φωτογραφίες.

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...
  • 2 years later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...