Jump to content
Shipfriends

Apri (IMO 9179658)


Recommended Posts

On 7/21/2011 at 9:14 PM, NHSOS XIOS said:
Διαβαζω στο naviermatori οτι το CAPRICORN θα φυγει ισως και αυριο απο την Ναπολη

Οπως γραφουν οι συναδελφοι Ιταλοι,μαλλον το MARINTUG-II κουβαλαει το CAPRICORN στην Τουρκια.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Το MARINTUG-II εχει φτασει στο υψος της Αντιμηλου και ανεβαινει προς τα πανω.Ενδεχομενως να το πετυχει καποιος τυχερος shipfriend

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Με ενημερωσαν απο 2 διαφορετικες παραλιες της Χιου :D οτι το MARINTUG ΙΙ κουβαλαει οντως το ταχυπλοο της Tirrenia.Μαλιστα αποτελεσε θεαμα για του λουομενους η ρυμουλκηση,καθως ειναι εντυπωσιακο,εστω κι απο μακρια,το σχημα/στυλ του CAPRICORN(η μια παραλια μου ειπε οτι ειναι κρουαζιεροπλοιο και η αλλη οτι ειναι ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ :P).Ελπιζω μια ψυχη να μας φιλοδωρησει με φωτογραφικο υλικο :)

Εντωμεταξυ,το EMRE OMUR,ξεκινησε απο την Stabia με το ARIES στην 'πλατη' του.

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

Βασικά στις κηδείες δεν τραβάνε φωτογραφίες, αλλά αφού οι συμπαθείς γείτονες στελνουν για scrap τον θρύλο της δυτικής Ιταλίας δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Έξω από τη Χίο σήμερα το απόγευμα.

Edited by enas chiotis
Link to comment
Share on other sites

Κοιταζοντας προχειρα στον Σουηδο,απο τα 11χρονια της ζωης του,ζητημα ειναι να δουλεψε τα 5 κι αυτα σιγουρα οχι ολοκληρα.Ωραια σειρα ταχυπλοων...αλλα τι να το κανεις αμα δεν συμφερουν καμια εταιρια να τα εχει ενεργα.Κι ενα

σε μια μεθορμηση στην Ναπολη.
Link to comment
Share on other sites

Kι αυτά εκτός από το ότι θέλουν τα δάνεια της Αγγλίας για πετρελαια αντιμετώπισαν μηχανικά προβλήματα κιόλας.Το TAURUS έίναι δεμένο Γένοβα εδώ και χρόνιαααααααααα κι έχει τεθεί προς πώληση αλλά που να βρεθεί θύμα να το αγοράσει. Κάποια στιγμή έλεγαν ότι σκέφτεται να το αγοράσει ο καπτα Μάκης επειδή το έδιναν και κοψοχρονιά αλλά ο άρχοντας του λιμανιού δεν είναι και κανένα κορόιδο να τσιμπήσει.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Σημερινη ιταλικη εφημεριδα γραφει οτι το TAURUS του καπτα Μακη :P θα μετασκευαστει σε lux yacht αλλα επειδη μαλλον δεν γνωριζουν οτι εχει παει στον Selim,υποθετω οτι το SCORPIO πρεπει να ειναι το υποψηφιο.

Τελικα ολα τα ταχυπλοα της Tirrenia θα γινουν πολυτελη γιωτ :D Ειλικρινα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει αλλα το CAPRICORN ηταν προσαραγμενο στο Aliaga μαζι με διαφορα αλλα 1,2,3.Τωρα αν το γλιτωσαν την τελευταια στιγμη θα ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις :blink:

Link to comment
Share on other sites

εδωκε του χαρου κλωτσο :D

νομιζω οτι κατι αντιστοιχο εγινε και περσυ με το παλιο αριαδνη (f diamond)

παντως οι αγγλοι ανεφεραν (προφανως καπου θα το ειδαν), οτι σαν γιωτ ο αιγοκερως θα εχει υπηρεσιακη 40 κομβους.

Link to comment
Share on other sites

Με το αδερφό του F. DIAMOND είχε γίνει αυτό. Όχι με το ίδιο το F. DIAMOND. ;) Ενώ το είχαν προσαράξει, αγοράστηκε για κατάλυμα εργατών στην Αλεξανδρέτα, μετονομάστηκε σε ATLAS HAN και με ρυμούλκησαν εκεί.

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Το CAPRICORN αφού προσάραξε και μετά ξαναεπέπλευσε, βρίσκεται τώρα στην Κωνσταντινούπολη και το χρησιμοποιούν ως πλωτά... γραφεία :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 year later...

Μετά το δεξαμενισμό του το Capricorn ήταν στη Rijeka της Κροατίας, όπου βλέπουμε ότι είχε τοποθετηθεί πλωτό φράγμα γύρο από το πλοίο. Σε πιο πρόσφατη φωτογραφία του Capricorn, πίσω στον Ιούνιο δεν βλέπουμε κάποια πρόοδο στην υποτιθέμενη μετασκευή σε yacht.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Αν είναι όντως η Seajets ο αγοραστής, και για τα 2 έχει πιθανότητες. Σημειωτέον τα τελευταία του εμπορικά δρομολόγια τα έχει κάνει το 2006, σε ηλικία 7 ετών. Ωραίες και η νεκρανάσταση του Νέαρχου, και οι επισκευές του Azores Express, η επαναφορά του Έλλη Τ που πιθανόν να πάει και καλά. Αν δεί κανείς όμως τη μεγαλύτερη εικόνα, γινόμαστε νεκροταφείο ελεφάντων όπως η Αίγυπτος. Από μένα δεμένο στη Napoli πρίν 9 και πλέον χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...