Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Η μετασκευή είναι απαιτητική και χρονοβόρα γι' αυτό θα πρέπει το πλοίο να έρθει σιγά σιγά προς τα πέριξ του Περάματος αν θέλουν να μην χάσουν το καλοκαίρι.

Link to comment
Share on other sites

Οπότε μόλις και μετά βίας θα προλάβη "ολίγη" απ'την φετινή καλοκαιρινή περίοδο (άν υποθέσουμε ότι έχει ήδη φτάσει στο Πέ4ραμα,ότι έχουν ήδη ανέβει επάνω τα συνεργεία και έχουν στρωθεί στην δουλειά).Απ'ό,τι είδα στό σχεδιάγραμμα που έχει αναρτηθεί στο shipfriends,είναι ούκ ολίγη δουλειά που πρέπει να γίνη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το ότι η εταιρεία έχει πραγματική πρόθεση να μετασκευάσει το πλοίο δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, απ' τη στιγμή κιόλας που υπάρχει και η απόδειξη της ανάθεσης της αντίστοιχης μελέτης σε τεχνικό ναυπηγικό γραφείο. Μήπως όμως θέλησε με την συγκεκριμένη δημοσίευση της μετασκευής να φρενάρει τις προθέσεις άλλων μνηστήρων που ίσως να σκέπτονταν την δρομολόγηση κάποιου πλοίου τους στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων; Δηλαδή θέλω να πω ότι μήπως δείχνοντας την έμπρακτη πρόθεσή της να δρομολογήσει τον Σολωμό κατάφερε να αναχαιτίσει τυχόν ανταγωνιστές; Γιατί άλλο να έρθεις να ανταγωνιστείς Κοραή & Κάλβο και άλλο Σολωμό & Κοραή. Έτσι μήπως τσίμπησαν το δόλωμα οι τυχόν ανταγωνιστές και τώρα η εταιρεία επαναπαυμένη βγάλει άλλο ένα καλοκαίρι με Κοραή & Κάλβο, μεταφέροντας την μετασκευή για του χρόνου ???

Link to comment
Share on other sites

Η μετασκευη του πλοίου θα γίνει φέτος στο Πέραμα, οπως γίνεται και η εσωτερική του ανακαίνιση (ξενοδοχειακό) στη Ζάκυνθο αυτή τη περίοδο. Τώρα εάν θα βάλουν το Σολωμο το καλοκαίρι στις Δυτικές ή στο Ιόνιο, μπορεί να αλλάξει απόψεις η εταιρεία του μέχρι το καλοκαίρι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απο ότι ακουσα έχουν ξηλώσει όλα τα σαλόνια στο πλοίο και κάνουν προεκτάσεις,θα βάλουν αεροπορικές θέσεις κλπ.....λένε επίσης οτι κάθε καμπίνα θα έχει δικό της μπάνιο....επίσης στην ανακοίνωση για τακτικές δρομολογήσεις,η ΑΝΜΕΖ έχει κάνει αίτηση για τον Σολωμό στην Γραμμή Πειραιάς-Κύθνος-Σέριφος-Σίφνος-Κίμωλο-Μήλος,και αίτηση για δρομολόγηση του Κάλβου στην γραμμή Κυλλήνη-Ζακυνθος και Κυλλήνη-Πόρος...........Και τέλος το κλασσικό που ακούγετε πως οταν τελειώσε με τα εσωτερικά θα έρθει Πέραμα να βάλει πλώρη.....Ο χρόνος θα δείξει....μακάρι να έρθει δυτικές μαζίμε Κοραή....αν είναι έτσι όπως λένε οτι θα γίνει θα είναι καλύτερα πιστεύω.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, georgekaravia said:

λένε επίσης οτι κάθε καμπίνα θα έχει δικό της μπάνιο

Καλα,αλλοιμονο το 2017 να μην ειχε η κάθε καμπινα το δικο της μπανιο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δέν νομίζω....μάλλον για κλείσιμο του συγκεκριμένου ντέκ και εκμετάλευση του για εσωτερικό χώρο το βλέπω.....αλλα μακάρι να γίνει και αυτό με τους καναπέδες...όμως προτεραιότητα έχει να αποκτήσει μεγαλύτερη χωρητικότητα το πλοίο.............Αλλα έτσι όπως το πάνε δέν το βλέπω να προλαβαίνει τον Ιούνιο...........Μακάρι να είχαμε κάποια φωτό του απο την Ζάκυνθο όπως είναι σήμερα

Link to comment
Share on other sites

1500 άτομα για το συγκεκριμένο γκαράζ θα ήταν για κάποια άλλη γραμμή εκτός Δυτικων Κυκλάδων. Εδώ το καλοκαίρι δεν χτυπάει εύκολα πρωτόκολλο (λιγότερο από 1000 άτομα) το Αδαμαντιος Κοραής που είναι στη γραμμή!!

Link to comment
Share on other sites

περα απο κλεισιμο πλωρης, φρεσκαρισμα εσωτερικων χωρων και εναρμονιση με τα ισχυοντα για το μεςο υψος κυματος στο αιγαιο, δε θελει κατι αλλο.

κατα τι γνωμη μου παντα.

σε λιγο θα μας πουν οτι στις δυτικες θελουν 3000, ατομα πρωτοκολλο.

Link to comment
Share on other sites

Αλλό εννοούσα....δικό μου λάθος...για τις αεροπορικές θέσεις ήθελα να πω απο σαλόνια είναι εντάξει...αλλα και πάλι καλύτερος θα είναι είχα γνωστους που έφυγαν με τον Κάλβο 12 η ώρα το βράδυ απο την Μήλο και φτάσανε στον Πειραιά 4 το πρωί ενώ είχαν κοιμηθεί σε καναπέδες μαζί με άλλα τόσα άτομα.....Ένα πλοίο με 2 Σαλόνια,Αεροπορικές θέσεις 19 μίλια δρόμο και 30 κρεβάτια φαίνετε να είναι ότι πρεπει για εμάς κατα την δικιά μου γνώμη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...