Jump to content
Shipfriends

Danielle Casanova (IMO 9230476)


Recommended Posts

Το "Danielle Casanova" (από την ηρωίδα της γαλλικής αντίστασης κατά των Ναζί, που γεννήθηκε ως Vincentella Perini και πέθανε στο Auschwitz), καταπλέοντας στη Μασσαλία.

Ναυπηγημένο το 2002 από τη Fincantieri.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

κατασκευαστηκε στα fincantieri στην ancona. η φωτο ειναι τραβηγμενη τον απριλιο του 2002, λιγους μηνες πρωτου παραδοθει.

gallery_1817_1228_112830.jpg

το ονομα danielle casanova το ειχε μεχρι τοτε το σημερινο mediterranee.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η Ντανιελα η τρελη(οπως ελεγαν οι ΑΕKτζηδες τον Daniel Battista :D), ειναι οπως λεει κι ο voyager παραπανω παρομοιας σχεδιασης με το Napoleon Bonaparte κι εμενα προσωπικα μου δημιουργει την ιδια εντυπωση. Προσπαθω δηλαδη να αποφασισω αν μου αρεσει η οχι. Εδω το βλεπουμε να πλησιαζει το Porto Torres της Σαρδηνιας περυσι το καλοκαιρι(ειδατε φρεσκιες που σας τις βαζω τις φωτογραφιες? :P), ειχε κοψει πολυ πριν την εισοδο την οποια και μολις εχει περασει εδω. Εδω πια εχει πεσει διπλα και ξεφορτωνει στο παλιο λιμανι του Porto Torres, ενα κοντινο και στο φουγαρο της Danielle.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 3 years later...

Φωτιά στα κόκκινα η Danielle που αναχωρεί από τη Μασσαλία για την Αλγερία. Το πλοίο είναι πια αφοσιωμένο στη συγκεκριμένη γραμμή. Είχα την ευκαιρία να χαζέψω κάμποση ώρα τη φόρτωσή του εκείνη την ημέρα. Πατάρια κατεβασμένα μέχρι την πρύμη και φόρτωση αποκλειστικά υπεφορτωμένων ΙΧ αυτοκινήτων. Περίπου 1-2 το λεπτό, με αυτόν το ρυθμό αφήνονταν να περάσουν τα ΙΧ από τους αυστηρούς ελέγχους Τελωνείου και Αστυνομίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...