Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

21 hours ago, proud_ionian said:

οι εκτακτες προεκτασεις αυτες, αν  δεν κανω λαθος, ειναι σε ελευθερη δρομολογηση, οχι επιδοτουμενες (καπου το εχουμε αναφερει παλι, αλλα δεν το βρισκω)

 

Στο τοπικ του παποριού

On 10/24/2019 at 7:02 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Νήσος Σάμος έκανε το έκτακτο δρομολόγιο από Μυτιλήνη για Καβάλα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, για την εξυπηρέτηση των φορτηγών και όχι για να μεταφέρει μετανάστες. Από ότι μαθαίνω πήρε γύρω στα 105 ΦΓ για τη Καβάλα. 

 

On 11/1/2019 at 9:06 AM, Stella Artois said:

το Σαββατο ακουγεται οτι θα κανει ενα ακομη δρομολογιο προς Καβαλα

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν ξερω αν θα ειναι στα πλαισια της άγονης ή με ελευθερη δρομολογηση, αλλα ο πολιτης της χιου μιλαει οτι το Χιος-Θεσσαλονικη πήρε η Hsw, και εκτιμαται οτι στο επομενο τριμηνο θα ξεκινησει.

Ζητηθηκε και πιο γρηγορο πλοιο, καθως το πλοιο δεν προλαβαινει να γυρίσει στο λιμανι.

Τι εννοει μην με ρωτάτε, ακομα το ψαχνουμε :P

Link to comment
Share on other sites

Μα οι ίδιοι στο ΣΑΣ πρόσθεσαν τον Αη Στράτη στη γραμμή, τώρα τους φταίει που δε θα προλαβαίνει το Χίος με τη Θεσσαλονίκη;

Καλώς ή κακώς, κατά την άποψή μου η γραμμή της Καβάλας είχε δέσει τέλεια με τη γραμμή της Σάμου και τα Νήσος, και να δούμε πως θα παντρέψουν τα καινούργια δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα ήταν το εύκολο, αλλά δεν εγκρίθηκε νέα άγονη, εγκρίθηκε η αλλαγή του τερματικού σε ένα από τα δυο δρομολόγια της άγονης από Σάμο που κατέληγαν Καβάλα.

Link to comment
Share on other sites

Ευκαιρία το συγκεκριμένο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ (της Παρασκευής) να γίνει Πειραιάς-Βαθύ-Χίος-Μυτιλήνη-Λήμνος-Θεσσαλονίκη και το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ να σταματάει Βαθύ. Όσο για τα Ψαρά και τις Οινούσες να γίνεται από τον ΔΙΑΓΟΡΑ που δεν είναι 200μετρο και πλέον είναι στο ίδιο μαγαζί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 1/1/2020 at 1:17 PM, tasos123 said:

όπως η γραμμή Σαμοθράκη- Λήμνος- Καβάλα

Μήπως εννοείς Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Λήμνος;

Μακάρι να ήταν η Καβάλα...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Νομίζω πως ο φίλος enas chiotis αναφέρεται στο Νήσος Μύκονος και στην παραμονή της Καβάλας ως τερματικού σταθμού και των δύο δρομολογίων της άγονης, ενώ είχαν πει ότι πολύ σύντομα το ένα απ' τα δύο δρομολόγια θα έχει ως τερματικό σταθμό την Θεσσαλονίκη.

Η BSF όπως είναι φυσικό δεν έχει αναρτήσει δρομολόγια στην άγονη του Λαυρίου για τον μήνα Μάρτιο, καθώς έχασε τον διαγωνισμό και περιμένουμε να δούμε αν η Seajets θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει δρομολόγια από 1 Μαρτίου.

Υ.Γ: Ο Πήγασος φαίνεται να παραμένει στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα. Για να δούμε....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Περάστηκαν οι Οινούσσες ήδη στο σύστημα κρατήσεων στο δρομολόγιο της Τρίτης από Πειραιά και αφαιρέθηκε ο Άγιος Ευστράτιος. Έτσι, οι Οινούσσες θα έχουν δύο προσεγγίσεις την χαμηλή περίοδο και τρεις την υψηλή περίοδο.

Θα γίνει και φέτος το περσινό επιτυχημένο σαββατιάτικο δρομολόγιο του Νήσος Χίος προς Μεστά και Σίγρι, μόνο που φέτος θα προστεθεί και η Μύκονος.

Link to comment
Share on other sites

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου φαίνεται να ξεκινά το Aqua Blue σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων (προς το παρών είναι κλειδωμένα) τηρώντας το πλάνο δρομολογίων του Πήγασου, αλλά με λίγη μεγαλύτερη διάρκεια πλου!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Έχουν ανέβει τα καλοκαιρινά δρομολόγια του Διαγόρα στο σύστημα αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσουν.  Φέτος λοιπόν κάθε Τρίτη από Πειραιά προς Καβαλα πρόσθετη και την Λέρο μετά την Μύκονο .  Αποτέλεσμα Πειραιάς Άγιος Κήρυκος 14 ώρες και 5 λεπτά . 

Link to comment
Share on other sites

απο την επόμενη εβδομάδα το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ θα προσεγγίζει 2 φορες την εβδομάδα Ψαρά και Οινούσσες (Τετάρτη-Παρασκευη από Πειραιά/ Τρίτη-Πέμπτη από Μυτιλήνη)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...