Jump to content
Shipfriends

Caldera Vista (IMO 8900012)


LEFTERIS68

Recommended Posts

  • Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

To Caldera Vista  αναχωρησε σημερα το απογευμα απο τα ναυπηγεια της Χαλκιδας ,Επομενος προορισμος συμφωνα με το AIS του ειναι το Ρεθυμνο 😱😱😱

Screenshot_2018-06-11-22-21-46.png

Link to comment
Share on other sites

Μόνο θετική γνώμη νομίζω δεν αφήνει το ταχύπλοο μετά και την απογευματινή του άφιξη στο Ρέθυμνο. Αρχικά, κατεβαίνοντας τον καταπέλτη οι επιβάτες θα έπρεπε να περάσουν μέσα από ένα σύννεφο καυσαέριο με ότι αυτό συνεπάγεται. Στη συνέχεια, πολλές φορές το πλοίο κινούνταν με αποτέλεσμα να τρίβεται ο καταπέλτης και να καθιστά επικίνδυνη για τους επιβάτες την αποβίβαση. Μόλις κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες τότε σβήσανε τις μηχανές. Ενώ όσο το έβλεπα κατά την άφιξη και την αναχώρηση πυκνό μαύρο καπνό έβγαζε μόνο και τίποτα άλλο. Παρ' όλα αυτά το προσωπικό φαινόταν εξυπηρετικό. Από ταχύτητες τα είδατε όλοι νομίζω. Αυτά είδα εγώ. 

Link to comment
Share on other sites

Τα μάζεψε και ήρθε στο Ηράκλειο... το επόμενο δρομολόγιο απο το Ρέθυμνο το Σάββατο είναι περασμένο με το Sifnos Jet

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ένας που να πιστεύει ότι δεν θα πάρει την έγκριση?? Εδώ ο υφυπουργός Ναυτιλίας προαναγγέλλει το αποτέλεσμα!!!

On 6/5/2018 at 10:03 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Βάση στις εξαγγελίες του υφυπουργού Ναυτιλίας, Νεκτάριου Σαντορινιού στο Αναπτυξιακού Συνέδριο που διεξάγεται στην Σύρο, ανακοινώθηκαν νέα δρομολόγια τα οποία θα συνδέουν την Σύρο με τη Ραφήνα, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη, τα οποία πρόκειται να ξεκινήσουν από την προσεχή θερινή περίοδο, που αναμένεται να εγκριθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11 Ιουνίου.

Έτσι η Σύρος πρόκειται να συμπεριληφθεί σε τρία νέα δρομολόγια της εταιρίας Seajets. Ειδικότερα, θα συνδεθεί με τη Ραφήνα με το ταχύπλοο Naxos Jet το οποίο θα εκτελεί δρομολόγια στις Κυκλάδες, κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Επίσης, δύο φορές την εβδομάδα, το ταχύπλοο Master Jet θα συνδέει την Σύρο με την Κρήτη. Κάτι που μεταφράζεται πως η Σύρος θα έχει 4 φορές την εβδομάδα σύνδεση με Κρήτη. Επιπλέον, μέσω του συμβατικού πλοίου, Aqua Blue, θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Κυκλάδων-Κρήτης (το πλοίο θα προσεγγίζει και το λιμάνι της Σύρου), το οποίο θα χρηματοδοτηθεί για να κάνει το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τραυματισμός επιβάτιδος του Ε/Γ-Τ/Χ Caldera Vista στη Θήρα

Quote

Τραυματισμός 58χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, κατά την διαδικασία επιβίβασης στο Ε/Γ-Τ/Χ “CALDERA VISTA” σημαίας Κύπρου, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Θήρας εκτελώντας δρομολόγιο από Ηράκλειο και με προορισμό λιμένες Πάρου και Μυκόνου.

Άμεσα της χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για περαιτέρω εξετάσεις, από όπου εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Caldera Vista εντόπισε ανθρώπους στη θάλασσα στη Θηρασια

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες προχθες η Λιμενική Αρχή Θήρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''CALDERA VISTA'' σημαίας Κύπρου ότι κατά τη διάρκεια του πλου του εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Θηρασιάς πλαστική λέμβο που είχε ανατραπεί και περιμετρικά αυτής επτά (07) άτομα εντός θαλάσσης.

Στην περιοχή έσπευσε, με μέριμνα της οικείας Λιμενικής Αρχής, ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος καθώς και Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος, ενώ το ''CALDERA VISTA'' περισυνέλεξε τους επτά ναυαγούς από τη θάλασσα, καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια τους μετέφερε στο λιμένα Αθηνιού. Δύο εκ των ανωτέρω μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας όπου τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, απ' όπου και εξήλθαν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο Κυβερνήτης του σκάφους που ανετράπη λόγω ύπαρξης υπεράριθμων επιβαινόντων σε αυτό.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...