Jump to content
Shipfriends

Vision Of The Seas (IMO 9116876)


Recommended Posts

  • 5 years later...

Ανα 2 Τριτες  το πλοίο φέτος στο λιμάνι του Πειραιά,φθάνοντας ...καλές 12  και φεύγοντας 8 με 9 το απόγευμα (βλέπουν ειδήσεις μάλλον :D).  Συνήθως χαρίζει ωραίες μανούβρες μπροστά απο το υπουργείο αλλα εχθές μπήκε μια απλή μανούβρα στου Θεμιστοκλή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στο κρουαζιερόπλοιο Vision of the Seas της Royal Caribbean, που απέπλευσε το βράδυ της Δευτέρας από το λιμάνι του Ηρακλείου με 2.000 περίπου επιβάτες με προορισμό τη Σαντορίνη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο το cruiselawnews, επιβάτες του πλοίου ενημέρωσαν ότι σημειώθηκε διακοπή ισχύος, αφήνοντας το πλοίο να επιπλέει στη θάλασσα της Κρήτης μόνο με φωτισμό έκτακτης ανάγκης. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
On 2/26/2018 at 2:57 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Vision of the Seas αναμένεται να δεξαμενιστεί το Νοέμβριο του 2018.

To Vision of the Seas βρίσκεται από τις 31 Οκτωβρίου στο ναυπηγείο Grand Bahama στο Freeport για εργασίες συντήρησης και δεξαμενισμού.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ποιά Bahama Παναγία μου, η Μύκονος είναι ο φυσικός του χώρος :D. Ένα όμορφο πρωινό του Αυγούστου με τα tenders του νησιού να μαζεύονται δίπλα του σαν τις μέλισσες. Με φόντο την Τήνο και την κατσιφάρα επάνω από τα βουνά της, εδώ το βλέπουμε και σε άλλη οπτική γωνία. Περαίνων το μήνυμά μου, μια πιο κοντινή ματιά αυτήν τη φορά από χαμηλά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Το Vision of the Seas προτίθεται από τις 26 Ιουνίου να ξεκινήσει κρουαζιέρες με βάση τις Βερμούδες και να προσφέρει 7ήμερα προγράμματα με προορισμό το ιδιωτικό νησί της εταιρείας που ονομάζεται CocoCay, στις Μπαχάμες. Με λίγα λόγια καμία σχέση με αυτά που ξέραμε ως τώρα αλλά τέλος πάντων είναι ένα δειλό βήμα πρός την επαναφορά. Και εδώ θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...