Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες του κοινοπρακτικου (πχ πώς μοιραζονται τα έσοδα από κάθε γραμμή, αλλά και έξοδα όπως πετρέλαια, λάδια κλπ). 

Δεν πάει με το κομμάτι η μοιρασιά

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αυτή την εντύπωση έχω,πως πάει με το κομμάτι-γραμμή του καθενός.Από τη στιγμή που ο κάθε ο ένας εκδίδει τα δικά του εισιτήρια ξεχωριστά τότε εισπράττει και τα ανάλογα έσοδα.

Link to comment
Share on other sites

Τα εισιτηρια που κοβονται ειναι κοινα και γραφουν πανω ANEK SUPERFAST κατι.

Ενω στα κατα καιρους οικονομικα τους αποτελεσματα αναφερεται ρητα οτι και τα 2 μερη συμμετεχουν κατα 50% στο σχημα(αρα και στα δικαιωματα κ υποχρεωσεις αυτου).

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, giordim said:

Άρα πρόκειται για συμφωνία της Attica με την Alphaglobe πριν κλείσει το deal Attica - ΑΝΕΚ. Δηλαδή θα έχουμε κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Blue Galaxy.

Τι αντίστοιχο να έχουμε δηλαδή στο Blue Galaxy; Αφού είναι ήδη με σινιάλα εταιρείας του ομίλου Attica! 

Για το Αστεριων, δεν πρόκειται για συμφωνία μεταξυ πλοιοκτητριας και Attica απαραίτητα. Θα μπορούσε καλλιστα η Attica, να συνεννοηθηκε με την ανεκ και να ειπε ευκαιρία είναι να αλλάξει τωρα χρώματα να είναι έτοιμο όταν και αν ολοκληρωθεί η απορρόφηση. Άλλωστε όπως γράφτηκε εδώ, η αποχρωση αλλάζει, οχι το σινιαλο της εταιρείας, και προστιθεται μπανερακι. Το τι χρώματα θα βάλει ενα ναυλωμενο βαπόρι, δεν είναι τις περισσότερες φορές απόφαση του πλοιοκτήτη.

Χρειάζεται προσοχή στο πως γράφουμε και τι. Διότι το "Άρα" δείχνει συμπέρασμα, κάτι το οποίο όμως δεν προκύπτει απο πουθενά. 

Link to comment
Share on other sites

Μα, εγώ δεν είπα ότι πρόκειται να γίνει κάτι με το Blue Galaxy. Όπως η ιδιοκτησία του Blue Galaxy διαπραγματεύτηκε με την Attica τη διαχείριση του πλοίου, έτσι και η ιδιοκτησία του Αστερίων ΙΙ ενδέχεται να διαπραγματευτεί με την Attica για τον ίδιο λόγο. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα συνεχίσει να φιγουράρει το brand της ΑΝΕΚ, όπως επίσης είχα πει. Θα δούμε...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...