Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

H Wind Star Cruises διαθέτει στο στόλο της τα Wind Spirit, το Wind Star και το Wind Surf.

Σύμφωνα με το marritimematters η μητρική της εταιρία Ambassadors International κήρυξε πτώχευση, η οποια είχε στον έλεγχο της και την Majestic America Line

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Seabourn Pride, Seabourn Legend & Seabourn Spirit πωληθηκαν στην Windstar Cruises

 

Το νεο ονομα του Seabourn Pride θα ειναι Star Pride και θα ξεκινησει τις κρουαζιερες για την Wind Star το Μαιο του 2014. Τα αλλα δυο πλοια θα παραδωθουν στην Windstar τον Απριλιο του 2015.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...

Η Windstar Cruises ανακοίνωσε την Πρωτοβουλία Star Plus 250 εκατομμυρίων δολαρίων για την επιμήκυνση και την ανακαίνιση τριών πλοίων Star-class. Οι εργασίες θα γίνουν στα Star Breeze, Star Legend και Star Pride διαδοχικά μεταξύ Οκτωβρίου 2019 και Νοεμβρίου 2020 και θα πραγματοποιηθούν στο ναυπηγείο Fincantieri στο Παλέρμο.

Η πρωτοβουλία θα επεκτείνει τα καταλύματα φιλοξενίας στα τρία πλοία της γραμμής, αυξάνοντας την χωρητικότητα από 212 επιβάτες σε 312 άτομα ανά πλοίο, μετά την επιμήκυνση. Κάθε πλοίο Class Star θα κοπεί για να επιτρέψει την εγκατάσταση ενός νέου τμήματος πλοίου που θα επιμηκύνει κάθε σκάφος περίπου 25,6 μέτρα, φέρνοντας το συνολικό μήκος σε μόλις πάνω από 159 μέτρα. Το έργο προσθέτει 50 νέες σουίτες σε κάθε σκάφος, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό σουιτών ανά πλοίο σε 156.

Επίσης, η πρωτοβουλία Star Plus Plus 250 εκατομμυρίων δολαρίων είναι η δημιουργία νέων χώρων, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων θέσεων εστίασης, νέο κατάστημα και εμπορικός χώρος, ένα πολύ διευρυμένο γυμναστήριο και ένα νέο spa. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει ένα έργο επανεξαγωγής για κάθε πλοίο και περιλαμβάνει την απομάκρυνση επτά κινητήρων και την εγκατάσταση τεσσάρων νέων, πιο φιλικών προς το περιβάλλον κινητήρων, οι οποίοι θα λειτουργούν με καθαρότερα καύσιμα και θα μειώσουν τις επιπτώσεις των εκπομπών στις περιοχές που ταξιδεύουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...