Jump to content
Shipfriends

Διαφημίσεις πλοίων και εταιρειών


Recommended Posts

  • Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

το δελφινοκοριτσο του μιχαλη βιολαρη;) , η δελφινομορφος κορη των θαλασσινων λεωφορειοδρομων;), η εγγονη της MFD, η εξωγαμη κορη του πριγκηπα με τα κρινα, ξεκινησε διαφημιστικη συνεργασια για ολο το καλοκαιρι με το Ραδιοφωνο του ANT1.

ειναι χορηγος επικοινωνιας της εκμπομπης "Μπαμπα μην τρεχεις". (weekdays 17.00-19.00). οι παρουσιαστες της εκμπομπης τις πρωτες 2 μερες λενε διαοφορες πιασαρικες λεπτομερειες για την εταιρεια και τα πλοια της και απο δευτερα εχει διαγωνισμους με ερωτησεις πανω σε αυτες. τρεξατε, πολλα δωρα

γενικα η καμπανια ειναι εξυπνη και απευθυνεται στο target group της εταιρειας. αναυτους ταξιδιωτες του καλοκαιριου που βλεπουν το ταξιδι με πλοιο σαν αναγκαιο κακο.

προσωπικα δε μου αρεσε ο τροπος που γινεται η διαφημιση. ειναι ο γνωστος (στα ορια του fair play) τροπος που διαφημιζονται οι χορηγοι σε ολες τις ραδιοφωνικες εκπομπες. εκει που ο παρουσιαστης θαβει μια celebrity ή ξετιναζει εναν υπουργο αρχιζει κι λεει που θα παει το σαββατο κυριακο (πχ χιο με το χλιδατο υπερπολυτελες μοναδικο γρηγορο κλπ πλοιο της γραμμης). με αυτο τον τροπο το διαφημιζομενο προβαλεται μεσω μιας υποτιθεμενης προσωπικης εμπειριας του εκφωνητη.

Link to comment
Share on other sites

Είδα στις κυριακάτικες εφημερίδες τις διαφημίσεις και...

Με ξένισε η ρεκλάμα για την Παναγία Θαλασσινή. Με ξένισε το κόκκινο πλοίο με τα σινιάλα της C-LINKS και από κάτω εταιρεία η...ΝΕΛ!

Εντάξει, μπορεί και τις 2 να τις διευθύνει ο Α.Βεντούρης, μπορεί να έχει αποφασίσει η ΝΕΛ να αγοράσει την C-LINKS, μπορεί να έχουν κοινοπραξία...αλλά η εικόνα ξενίζει αρνητικά. Για τους χρόνους που δίνει δεν ξέρω.

Κατά την γνώμη μου: ή το πλοίο θα έπρεπε να έχει τα σινιάλα της ΝΕΛ ή η υπογραφή στη ρεκλάμα να λέει πχ "κοινοπραξία ΝΕΛ / C-LINKS".

Μου άρεσε η ρεκλάμα (καλαίσθητη και περιεκτική) της HSW για το Ν. Μύκονος για Χίο-Μυτ. Με μόνη μου επιφύλαξη εάν θα μπορέσει να τηρεί πάντα τους υποσχόμενους χρόνους (6 για ΧΙΟ και 8,5 για ΜΥ).

Link to comment
Share on other sites

Η πλοιοκτητρια/διαχειριστρια εταιρεια του Παναγια Θαλασσινη(οποια κι αν ειναι αυτη:rolleyes:) δινει επισης και δυο δωρεαν εισιτηρια για Μυκονο καθε μερα στους ακροατες του Radio Gold.

Link to comment
Share on other sites

Μου προξενεί εντύπωσει πως η διαφήμιση του Π. Θαλασσινή είναι σχεδόν...παντού!! Αφού σήμερα το είδα σε αρκετές κυριακάτικες εφημερίδες στο πρωτοσέλιδο..! Με τα λεφτά που έχουν δώσει στη διαφήμιση μου φαίνετε πως ήδη έχει πιάσει αρνητικό ισοζύγιο το δρομολόγιο... Πάντως εσθητικά μου άρεσε αν και το μπλε με το κόκκινο φαίρνει αντίθεση... (μήπως ήθελαν ο κόσμος να τους περνάει για HSW???!!!)

Με μόνη μου επιφύλαξη εάν θα μπορέσει να τηρεί πάντα τους υποσχόμενους χρόνους (6 για ΧΙΟ και 8,5 για ΜΥ).

9:45 την Παρασκευή για Μυτιλήνη με κανονικό(προς λίγο) κόσμο. Απλά ας τους πει κάποιος ότι στο λιμάνι της Χίου δεν ξεφορτώνεις σε ένα τέταρτο....

Link to comment
Share on other sites

Τηλεοπτικά spots Hellenic Seaways

Τηλεοπτικά spots Blue Star Ferries

Άσχετο: στο site της Blue Star, αλλάζεις σελίδες αλλά το URL παραμένει σταθερό... έτσι δεν μπορείς να κάνεις link σε συγκεκριμένη σελίδα του site! Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Ενώ η προσπάθεια διαφήμισης είναι καλή το να διαφημίζεις όμως το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και να δείχνεις αντ'άυτού το ΑΡΤΕΜΙΣ δεν λέει.

Τα σαλόνια και το ντεκ που δείχνει την Σμαράγδα είναι του ΜΥΚΟΝΟΣ αλλά όταν έρχεται η ώρα να αποκαλυφθεί το βαπόρι εξωτερικά φαίνεται το ΑΡΤΕΜΙΣ.

Link to comment
Share on other sites

Μεγαλη πλακα εχει το σποτακι των Χανιων που λεει οτι δεν ειναι πλοιο αλλα αεροπλανο και οταν περναει το HIGHSPEED 4 το εχουν μονταρει ετσι ώστε να φαινεται ότι πάει με 80 μιλια στην θαλασσα...Λες να το γυρισουν σε αεροπορικη εταιρια:D

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο: στο site της Blue Star, αλλάζεις σελίδες αλλά το URL παραμένει σταθερό... έτσι δεν μπορείς να κάνεις link σε συγκεκριμένη σελίδα του site! Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό?

Αρκετές φορές. Γίνετε εύκολα με ένα scriptακι :D Πάντως συνήθως το κάνεις (π.χ. εδώ) να είναι συνέχεια της μορφής www.bluestarferries.gr και όχι "http://www.bluestarferries.gr/GREEK/defaultmain.htm"....

Τέλος πάντων. Που βρήκες spot για το 2006? Μέχρι το 2005 δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Αρκετές φορές. Γίνετε εύκολα με ένα scriptακι Πάντως συνήθως το κάνεις (π.χ. εδώ) να είναι συνέχεια της μορφής www.bluestarferries.gr και όχι "http://www.bluestarferries.gr/GREEK/defaultmain.htm"....

Τέλος πάντων. Που βρήκες spot για το 2006? Μέχρι το 2005 δεν είναι?

Δεν το ήξερα αυτό με το script. Το διόρθωσα και στο δικό μου post.

Πράγματι είναι τα spots του 2005, αυτές που παίζονται τώρα είναι καινούριες? Γιατί το λεκτικό μου φαίνεται πως είναι το ίδιο (κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα) αλλά δεν έχω συγκρατήσει την εικόνα

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησε και η διαφήμιση για τον ΚΕΝΤΕΡΗ.Την ακουσα πρωί πρωί στον SPORT FM και ομολογώ ότι είναι άκρως ευρηματική.

Ξεκινάει με διαλόγους από την ταινία Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο με τον Βέγγο και συγκεκριμένα όταν ο ξενοδόχος ανακοινώνει ότι έρχεται ο διάσημος,ο σπουδαίος... και πρωτού πει ο ποιητής Στέφανος Αυγερινός λέει μια ετερόκλητη φωνή ΄για τον ΑΙΟΛΟ ΚΕΝΤΕΡΗ ο οποίος θα πηγαίνει Πάρο Νάξο Σαντορίνη.;):D

Link to comment
Share on other sites

Εγω πάντως ειμαι fun της τηλεοπτικης διαφημισης των Mινωικων Γραμμων που ειναι η γνωστη διαφημιση που επαιζε και περυσι με τα παλιά χρώματα;)

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησε και την διαφήμιση της η GA FERRIES.Προτείνει να ταξιδέψει ο επιβάτης στα νησιά με τα ανακαινισμένα πλοία της.Πλάκα πλάκα ΡΟΔΑΝΘΗ που μπήκα φέτος μου άφησε άριστες εντυπώσεις το εσωτερικό του και σαφώς πιο συντηριμένο από πέρυσι ενώ και η ανακαίνιση του ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ ήταν εμφανέστατη και ουσιαστική.

Αν αναλογιστούμε ότι και το ΡΟΜΙΛΝΤΑ αναβαθμίστηκε ουσιαστικά σε συνδυασμό με το πάντα πολυτελές ΜΑΡΙΝΑ η λέξη ανακαινισμένα δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα.

Link to comment
Share on other sites

Σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου σχεδόν 15λεπτη διαφήμιση της ΑΝΕΣ για τα δρομολόγια του Πρωτέα. Λεπτομερής και αργή, με μουσική υπόκρουση (κλασσική μουσική παρακαλώ), αναφέρει ώρα κατάπλου και απόπλου σε κάθε λιμάνι, απο Δευτέρα έως και Κυριακή. 'Η πολλά λεφτά έχουν ή δικός τους είναι ο σταθμός!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Διαφημιστικός παροξυσμός, παντού:

  1. Η NEL έχει γεμίσει τον κόσμο billboards αλλά και ένθετα στις Κυριακάτικες εφημερίδες. Τώρα επικεντρώνεται στο "Αίολος-Κεντέρης" με ύμνους τύπου "το πλοίο-θρύλος", "το ταχύτερο της Μεσογείου". (Η MTU το ξέρει ?)
  2. Οι Minoan ξαναέβγαλαν το γνωστό από περσι σποτάκι με ένα Fincantieri Palace να τρέχει και να αφήνει πίσω του high-tech gadgets (laptops, κινητά, κλπ). Μάλλον αμυντική κίνηση για να μη δείξει ότι υστερεί.
  3. Και βεβαίως, η Agoudimos Lines, διαφημίζει το βασιλικό ζεύγος από ραδιοφώνου με βασικό επιχείρημα το εισιτήριο των 40 Ευρώ, Πάτρα-Ιταλία.

Λές οι ωφελημένοι της απελευθέρωσης να είναι τελικά οι διαφημιστικές εταιρείες; Είναι πολλά τα λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

Σε τι υστερεί;;)

Φυσικά δεν υστερεί σε οτιδήποτε ουσιαστικό, εφόσον είναι μακράν η καλύτερη Εταιρεία σε service, πλοία κλπ. Εννοούσα ότι έβγαλαν τελικά και οι Μινωϊκές διαφήμιση (έστω και την περσινή-και καλύτερα με τα πράσινα logos δηλαδή), ώστε να μην φαίνεται ότι υστερούν σε "share of voice" έναντι των υπολοίπων παικτών που λένε στο marketing. Σαφώς είναι πολλά τα λεφτά που διακινούνται και αντιλαμβάνεσθε ότι διόλου δεν "εξυπηρετούσε";) την αγορά να μείνουν οι Μινωϊκές εκτός χρηματοδότησης της εφετινής διαφημιστικής πίττας.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ολοσέλιδη διαφήμιση σήμερα η GA στο τέλος της εφημερίδας sportday. Συγκεκριμένα διαφήμιζε τα δρομολόγια για Δωδεκάνησα.

Βασικό μότο ήταν οι χαμηλές τιμές που προσφέρει. Αν θυμάμε καλά 15 ευρώ απλό, 30 ευρώ εσωτερική καμπίνα, 40 ευρώ εξωτερική και από 50 ευρώ αυτοκίνητο. Επίσης ανέφερε ότι "ο χειμώνας θέλει την ανεσή του"

Υ.Γ. Ώρες δεν ανέφερε :confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

paidia mipos exei kaneis to dvd ths etairias me ta ploia ths superfast kai blue star ? giati phra sthn attika kai ayto pou tous zitisa tous fanike les kai zhtisa dwrean eisitiria gia panta.....;) eipan pos tha epikoinonousan mazi mou alla tipota..edw kai 2 evdomades...ean exei kaneis to dvd kai mporei na to antigrapsei einai kalodexoymeno:D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καταπληκτική διαφήμιση της Ηellenic Seaways στο σημερινό Βήμα, και φαντάζομαι και σε άλλες εφημερίδες.

"Πάσχα στην Ικαρία και τη Σάμο με τα φτερά του Πήγασου" , με φωτογραφία του πλοίου...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...