Jump to content
Shipfriends

Πρωταπριλιά 2011 Α (Λισσός is back)


ΝΗΡΕΑΣ

Recommended Posts

Έχεις δίκιο, τα ίδια λένε και οι Βιετναμέζοι, το πλοίο αναχώρησε από τη Σιγκαπούρη και σύμφωνα με τις Λιμενικές Αρχές του Hai Phong, αναμένεται να φθάσει μεθαύριο (3/4) το απόγευμα. Τα ίδια λένε και τα Βιετναμέζικα δημοσιεύματα. Μόνο που διαβάζοντάς προσεκτικά…έμεινα άναυδος! Γιατί γράφουν ότι «το πλοίο μετά την αποβίβαση των επιβατών…θα αναχωρήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα»!!! :blink: Λέτε να έχουμε την τύχη να το ξαναδούμε στη Χίο? Εύχομαι να κάνουν λάθος οι Βιετκόνγκ, αλλά με το Λισσός και την ΑΝΕΚ, όλα να τα περιμένεις… :rolleyes:

Hỗ trợ người lao động từ Libya trở về: Cần có sự phối hợp từ nhiều nguồn

10:33, 01/04/2011

Theo thông tin mới nhất mà chúng tôi vừa nhận được do lao động đi trên con tàu du lịch HAMANASU (LISSOS) mang số hiệu No.636 chở trên 1.000 lao động Việt Nam làm việc tại Libya về, thì chiều chủ nhật 3/4, tàu sẽ cập cảng Hải Phòng. Đây là những lao động cuối cùng từ Libya về nước, sau gần 1 tháng lênh đênh trên biển. Sau khi hạ cánh của người lao động và các quy trình, tàu sẽ được cung cấp nhiên liệu và sẽ khởi hành để trở về Hy Lạp một lần nữa.

http://www.baomoi.com/Home/LaoDong/ca.cand.com.vn/Ho-tro-nguoi-lao-dong-tu-Libya-tro-ve-Can-co-su-phoi-hop-tu-nhieu-nguon/5983763.epi

Link to comment
Share on other sites

Ο ΝΗΡΕΑΣ παίζει πολύ καλά το αστείο του... Αυτό που έκανε bold, σημαίνει όντως ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο αυθεντικό άρθρο... :P

post-2440-0-67574900-1301685260_thumb.pn

Link to comment
Share on other sites

Νάμαστε καλά και του χρόνου. :) Πραγματικά, θα ήθελα να δω πόσοι μετέφρασαν τα υπογραμμισμένα και πόσοι τσεκάρισαν εάν υπάρχουν στο άρθρο. Πράγματι δεν λέει το άρθρο για επιστροφή του Λισσός, απλώς πρόσθεσα αυτή την μουσαντένια :P πρόταση στο τέλος, μιάς και τα Βιετναμέζικα τα παίζω στα δάκτυλα. :rolleyes: Εννοείται όμως ότι με το Λισσός και την ΑΝΕΚ...ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις και όλα να τα περιμένεις :rolleyes:

ΥΓ Όμως οι 2 πρώτες προτάσεις του ποστ είναι πραγματικές, δεν είναι επετειακές

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...