Jump to content
Shipfriends

New Golden Bridge V (IMO 9145047)


Recommended Posts

'NHSOS XIOS said:

Ας δουμε και το αδερφακι της ΑΡΙΑΔΝΗΣ,NEW GOLDEN BRIDGE V(ex RAINBOW LOVE)στο INCHEON της Κινας φωτογραφημενο τον Ιουλιο του 2007.Χαρακτηριστικα του και δρομολογια εδω.

Αγαπητε μικρη διορθωση, το Incheon ειναι εδαφος της Νοτιας Κορεας , κοντα στα συνορα με την Βορεια και 30 χιλιομετρα δυτικα της πρωτευουσας Seul, το στιγμα του ειναι φ=37 30 Β, λ=126 30 Δ.

Το Quingdao ειναι Κινα, 300 νμ ΔΝΔ του Incheon.

Oσο για το λινκ και ιδιαιτερα τη φωτο καλα εκανες και τα εβαλες, για να μην ξεχνουν μερικοι οτι η αδελφη της Αριαδναρας ειναι εκει, οποτε με ενα σχετικο βουντου μπορει να πεσουν εξω οι ασιατες επιχειρηματιες και να το τσιμπισουμε κιαυτο διοτι πολυ κακως μας διεφυγε :rolleyes:

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Ας δουμε και το αδερφακι της ΑΡΙΑΔΝΗΣ,NEW GOLDEN BRIDGE V(ex RAINBOW LOVE)στο INCHEON της Κινας φωτογραφημενο τον Ιουλιο του 2007.Χαρακτηριστικα του και δρομολογια εδω.

Kαι να προσθέσω ότι τα GOLDEN BRIDGE II, V και VI πωλούντε στην διεθνή αγορά σε πολύ προσιτή τιμή!!

Μακάρι να δούμε και κάποιο στα υδατα μας:)

Edited by proud_ionian
quote photo
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Μια και με εχει πιασει τις τελευταιες μερες να κανω τζαπανοαναζητηση στο google :D ,ας θαυμασουμε και το αδερφο της ΑΡΙΑΔΝΑΡΑΣ.Ενα χρονο νεοτερο απο το δικο μας ναυπηγηθηκε το 1997 στα ναυπηγεια της Mitsubishi στο Shimonoseki της Ιαπωνιας.Αν δεν κανω λαθος,μαζι με την ΑΡΙΑΔΝΗ εκαναν το ιδιο δρομολογιο(Kyushu - Yokosuka)για καμια 6ετια και μετα χωρισαν οι δρομοι τους.Εδω μαλιστα μπορουμε να τα δουμε και τα 2μαζι τον Απριλιο του 2002(τωρα που ειναι θα σας γελασω :P ).

Το πλοιο ειναι φουλ ενεργο(οχι οπως το δικο μας B) )και κανει δρομολογια για λογαριασμο της Weidong Ferry αναμεσα σε Κινα(Qingdao)και Κορεα(Incheon),αποσταση 310 ν.μιλιων με ταχυτητες αναμεσα στα 22-23μιλια.

Πολλες φωτογραφιες μπορειτε να βρειτε στο google.Αν θυμαμε καλα,πριν 2χρονια ειχε γραφτει καπου στο φορουμ οτι το συζηταγε η ΑΝΕΚ αλλα μαλλον την γλιτωσε το παπορι :lol:

post-2049-0-51146900-1299537435_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Μια και με εχει πιασει τις τελευταιες μερες να κανω τζαπανοαναζητηση στο google :D

Εδω μαλιστα μπορουμε να τα δουμε και τα 2μαζι τον Απριλιο του 2002(τωρα που ειναι θα σας γελασω :P ).

Επειδή η τζαπανοαναζήτηση είναι κολλητική είπα και εγώ να ψάξω λίγο!

Η φωτογραφία πρέπει να είναι στα ναυπηγεία της Mitsubishi στο Nagasaki. Στην προβλήτα που είναι μάλιστα δεμένο το (μάλλον πολεμικό) σκάφος (προβλήτα Mukoujima) είναι εκεί που έπιασε λίγους μήνες αργότερα, την 1 Οκτ. 2002, φωτιά το υπο ναυπήγηση Diamond Princess.

Υ.Γ. Στη συνημμένη εικόνα όμως είναι η ΑΡΙΑΔΝΗ ως FERRY HIMUKA και όχι το RAINBOW LOVE

Edited by teozan
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 9 months later...

Αυτο εχει καλυτερη τυχη απο το αδερφο του B) και συνεχιζει τα ταξιδια στην γραμμη του(με ταχυτητες 22-23μιλια).Το παρακατω βιντεο μας το παρουσιαζει εσωτερικα σε ολο το μεγαλειο του.

Link to comment
Share on other sites

αν κάποιος ενδιαφέρεται... ο ναύλος για τους "στρατώνες" των 50 ατόμων ή τα δωματια ταταμι είναι one way 750 γιουαν, τουτεστιν 89 ευρώ, ενώ για την α'θεση 1090 γιουαν ή 129 ευρώ. κατά μέσο όρο (αν και στην κινα δεν υπαρχει μέσος όρος) μισός μισθός ενώ για τους κορεάτες το πολύ 1/10 του μισθού.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Θα προσπαθήσω να ακολουθήσουν κι άλλα, έχουμε και το αδερφάκι της Αριαδνάρας εδώ κοντά, ελπίζω να το πετύχω κάποια στιγμή!

Μην τάξεις σε παιδί και σε shipfriend! 

 

Ο βάπορας παραμένει εντυπωσιακός παρά τα τρεξιματάκια. Έχει αλλάξει ελάχιστα από τα χρόνια του στην Ιαπωνία με βασικές διαφορές την προσθήκη των λέμβων και το bootopping. 

Όπως όλα τα Ro/Pax και τα Ro/Ro που συνδέουν την Κορέα με την Κίνα δεν μεταφέρει οχήματα στο γκαράζ του αλλά containers φορτωμένα σε τρέιλερ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εδω φιλε  μου επεσαν εξω. Ουτε το βαπορι πετυχαν ουτε την εταιρια. Μα και μεις δεν τα γραφουμε ξεκαθαρα να μπορουν να αντιγραψουν οι ανθρωποι :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...