Jump to content
Shipfriends

6 Κι Όποιος Αντέξει


Recommended Posts

Φτάσαμε τα 6 χρόνια λοιπόν, κλείνουν σε μερικές ημέρες. Κι όσο αντέχετε κι εσείς - κι εμείς, θα είμαστε ακόμα εδώ. Να τα εκατοστήσουμε? Δεν νομίζω. Ούτε και θα' θελα. Διότι αν τα εκατοστήσουμε σημαίνει πως ορισμένα πράγματα δεν θα έχουν εξελιχθεί καθόλου και η εξέλιξη και η πρόοδος είναι σημάδι ζωής για έναν άνθρωπο. Λάθη? Παραλείψεις? Αστοχίες? Σίγουρα έχουν γίνει πολλά, είμαστε άλλωστε άνθρωποι. Εσκεμμένα και με δόλο? Σίγουρα κανένα. Συνεχίζουμε λοιπόν με μοναδικό κίνητρο το μεράκι και την ερασιτεχνική ενασχόληση. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και την υπομονή σας.

Για το κατάστημα εδωδίμων και αποικιακών,

Nick the Greek

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Να τα εκατοστήσουμε? Δεν νομίζω.

χιλιοχρονοι σαν το μνημονιο να γινουμε:D

υγεια και διαθεση να εχουμε να συνεχιζουμε. (και δουλεια βεβαιως και πρωτιστως, γιατι στο griechenland τπτ πλεον δεν ειναι δεδομενο)

Link to comment
Share on other sites

Να τα εκατοστήσουμε? Δεν νομίζω.

Κ εγω πιστευω περισσοτερες πιθανοτητες εχει το SUPERFERRY να φτασει τα 100 B) παρα εμεις :D

Χρονια μας πολλα και καλα κουραγια για την συνεχεια :)

Link to comment
Share on other sites

Εύχομαι η επιλογή του καλλιτέχνη να είναι για το τραγούδι και όχι για το προσδόκιμο ζωής του forum αφού αυτός μας έφυγε νωρίς.

Καλό κουράγιο σε όσους ασχολούνται με τη διαχείριση του forum και βέβαια ευχές στους φίλους που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να μαθαίνουμε και εμείς τα τεκταινόμενα στην ελληνική (και όχι μόνο) ναυτιλία.

Link to comment
Share on other sites

Κι όσο αντέχετε κι εσείς - κι εμείς, θα είμαστε ακόμα εδώ.

Αντέχουμε, αντέχουμε, μην ανησυχείς καθόλου γι αυτό. Δεν κλείσαμε δα και 35ετία. Νεότευκτο είναι το βαπόρι σας (μας). :)

Να τα εκατοστήσουμε? Δεν νομίζω. Ούτε και θα' θελα.

Προσωπικά αδιαφορώ. Σε μία τοιαύτη απίθανη περίπτωσιν εξάλλου, εκεί που θα βρισκόμαστε όλοι μας, δεν θα έχουμε πλέον και την δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Μου αρκεί να τα ...σαραπενταστήσουμε, υπολογίζω τότε να είμαι γύρω στα 92... Καλά είναι !!! :)

Link to comment
Share on other sites

το βαπόρι σας (μας). :)

το βαπορι ειναι ολονων. ειναι αυτο που ειναι, γιατι ολοι εχουμε βαλει απο κατι. αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο, αλλος στο ξεκινημα, αλλος τον τελευταιο καιρο, αλλος σε καποιες ενοτητες και αλλος σε ολες, αλλος μονο στο φορουμ, αλλος μονο στο gallery, το shipfriends ειμαστε ολοι οσοι συμμετεχουμε, ο καθενας κατα τον τροπο που γουσταρει και ευχαριστιεται:);)

ΥΓ: και τωρα που ειμεθα πεπτωχευμενοι, ενας λογος παραπανω να μακροημερευσει το παρον, γιατι η φτωχεια θελει καλοπεραση και η π....νια φτιασιδι:D

Link to comment
Share on other sites

Καλη συνεχεια κ δυναμη ευχομαι σε ολους.Η προσπαθεια σας αξιζει πολλα συγχαρητηρια,τοσο για την σοβαροτητα της οσο κ για τις σωστες πληροφοριες/ενημερωσεις.

Κανετε την αγαπη σας για τα βαπορια πραξη με μερακι,ηθος κ αξιοπιστια!

Ενω δεν συνδεομαι συχνα -διοτι δεν εχω γνωσεις περι καραβιων- παρακολουθω ως επισκετπης ανελληπως το φορουμ.

Ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή πράγματι η ευχή να τα εκατοστήσουμε δεν είναι η καταλληλότερη, εύχομαι και εγώ καλή δύναμη σε όλους ώστε η συνέχεια να είναι στο ίδιο ή και ανώτερο επίπεδο. Όχι τόσο στην ποιότητα και στη σοβαρότητα, για τις οποίες το δείγμα γραφής τόσων χρόνων δεν αφήνει αμφιβολία, όσο στο αξιέπαινο εύρος των θεμάτων που καλύπτει το shipfriends και το οποίο διατηρείται χάρη στην όρεξη, την οργάνωση και φυσικά τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτετε σε αυτό.

Μπορεί να γράφω σπάνια, αλλά κάθε μέρα περνάω από το βαπόρι μας είτε για ενημέρωση είτε απλώς για να ξεφύγω λίγο μέσα από τις φωτογραφίες και τις αναφορές ταξιδιών.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους!

Link to comment
Share on other sites

6 χρονια λοιπον περασανε.3 Μαρτη ηταν οταν ξεκινησε και επισημα το ταξιδι του Shipfriends

Ενα ευχαριστω σε ολους σας για την συμμετοχη και για το επιπεδο που ολοι βοηθατε ωστε να κρατατηθει οσο ψηλοτερα γινεται

Και του χρονου πρωτα ο Θεος καλα να μαστε :)

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Χαρούμενα γενέθλια λοιπόν και κουράγιο!

Είθε τα "χαλικακια" που προσθέτουμε (ή αφαιρούμε) στην οικοδομή της ναυτιλίας να φανούν χρήσιμα.

Καλή συνεχεια σε όλους!

Link to comment
Share on other sites

Τον τελευταίο χρόνο το Shipfriends είναι ισως η καλύτερη "παρέα" για μενα. Εύχομαι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο και να παραμείνουμε λίγοι και καλοί (χωρίς να εννοώ πως δεν είναι ευπροσδεκτα νέα μέλη).

Link to comment
Share on other sites

Όπως έλεγε και ο Τσάκωνας στον Καλογερόπουλο (Μάθε παιδί μου γράμματα):

Εξάρες!!!

6 χρόνια στο δημοτικό,

6 χρόνια στο γυμνάσιο,

6 χρόνια στο πανεπιστήμιο,

6 χρόνια στο εξωτερικό,

και 6 χρόνια στο shipfriends :P

Σαλούδ για τις εξάρες! :)

Link to comment
Share on other sites

Αναμφίβολα μέρος της καθημερινότητας μου από το 2007 (με μερική κι εκούσια απουσία για ένα διάστημα - η θαλάσσια χελώνα γυρνά βάσει ενστίκτου εκεί που γεννήθηκε, λένε), το "shipfriends" αποτελεί για μένα μιά συντροφιά που -παρότι διαδικτυακή- έχει σημασία ισάξια ίσως με τις σχέσεις και τις πολλές επαφές της "real" ζωής. Με ανταλλαγή απόψεων και έγκυρων νέων σε διεθνές επίπεδο, διαφωνίες, μοναδικό φωτογραφικό υλικό επίσης διεθνούς περιεχομένου και εκδηλώσεις θαυμασμού προς το αντικείμενο του, τη ναυτιλία, το forum αποτελεί πηγή ενημέρωσης μα και κοινωνικής έκφρασης. Κι είναι γεγονος πως αποτελεί μέρος της καθημερινότητας, όπως προείπα, άσχετα με το πως μεταβάλλεται αυτή, κι από το γραφείο ή τα έδρανα ως το γυμναστήριο και την απομονωμένη παραλία (δόξα τω 3G!). Όχι, δεν είμαι "καμμένος", έχω κι άλλα, διαφορετικής φύσης ενδιαφέροντα σε αυτή τη ζωή! Εύχομαι να παραμείνει όπως είναι τώρα... Αυτή η ευχή είναι αρκετή. Χμ... Εκείνο το υδατογράφημα που λέγαμε στη gallery; tongue.gif

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Εύχομαι υγεία να έχουμε και όρεξη να συμμετέχουμε. Citius, Altius, Fortius που λένε και στη πατρίδα μας. :D

ΥΓ. Αλλά καλύτερα να μη μιλάμε για εξάρες σε εποχές που κυριαρχεί το ασσόδυο :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια Πολλά!

Να μας έχει ο Θεός γερούς

πάντα ν' ανταμώνουμε

και να ξεφαντώνουμε βρε

με χορούς διαδικτυακούς

κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς

Και στης νύχτας το λαμπάδιασμα

να πυκνώνει ο δεσμός μας

και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές

με το ροκ του μέλλοντός μας

Link to comment
Share on other sites

Να είμαστε καλά και του χρόνου να γιορτάσουμε τα 7 χρόνια μας :D

Υ.Γ1: Συμπληρώσαμε 6 χρόνια ζωής, όποτε από το Σεπτέμβριο θα πάμε στα θρανία της Α’ δημοτικού!!!

Υ.Γ2: Τα έξι χρόνια ζωής μας συνέπεσαν με τη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Superferry II :P

Link to comment
Share on other sites

Ενα βιντεακι για το shipfriends!

Με την ευκαιρια των εορτασμων του 6ου χρονου λειτουργιας του forum,ηρθε και το δευτερο βιντεακι.Ολες οι φωτογραφιες ειναι απο την gallery μας,που απλα τα σπαει :)

http://www.youtube.com/watch?v=B2EMZFbSBbk

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ στο shipfriends να τα εκατοστήση.

Γιατί όσο θα υπάρχη,θα ενώνη όλους εμάς που ασχολούμαστε και ενδιαφερόμαστε γιά τα πλοία,άλλοι επαγγελματικά και άλλοι ερασιτεχνικά.Κι'όταν λέω "εμάς" δέν εννοώ μόνο εμάς τους νύν υπάρχοντες,αλλά και όσους θα προστεθούν "επίτής πορείας" (που έλεγε και ένας ηχολήπτης/μουσικός με τον οποίο είχα συνεργαστεί κάποτε).

Ακόμα κι'όταν εμείς "φύγουμε",θα υπάρχουν άλλοι shipfriends που θα έχουν την ανάγκη ενός διαδικτυακού "σημείου συνάντησης"....

Οπότε long live the Greek shipfriends' forum!

Καλό κουράγιο στο "πλήρωμά" μας -γνωστό και ώς "διαχειριστές" ή admins επί το αγγλικώτερον- γιά να συνεχίση το έργο του.

ΥΓ.Ωραία όλα αυτά,καμμιά real life συνάντηση θα κάνουμε γιά να γιορτάσουμε τα εξάχρονα;

Edited by Hastaroth
Link to comment
Share on other sites

6 χρόνια ενημέρωσης και διασκέδασης πολλούς, κάτι λιγότερο για μένα. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο όμορφα αυτό το ταξίδι που έχει θέμα ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα στον κόσμο, τη θάλασσα! NHSOS XIOS υπέροχο το βίντεο!

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο 6 χρονια το Shipfriends ειναι ακομα εδω και δε μπορουμε να φανταστουμε τη ζωη μας χωρις αυτο. Εχει γινει συνηθεια, λατρεια, μεσο εκφρασης, αντιπαραθεσης.

Διαβαζοντας και συμμετεχοντας ταυτοχρονα σε διαφορα αλλα ελληνικα φορουμς εχω να πω με βεβαιοτητα οτι ειναι απο τα πιο σταθερα και σοβαρα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη.

Και αυτο οφειλεται αποκλειστικα σε ολα τα μελη που εχουν απο 1 μεχρι 15.001 ποστ. Συγχαρητηρια σε ολους λοιπον και καλη συνεχεια.

Link to comment
Share on other sites

...ειναι απο τα πιο σταθερα και σοβαρα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη.

Και αυτο οφειλεται αποκλειστικα σε ολα τα μελη που εχουν απο 1 μεχρι 15.001 ποστ.

Ώπα βρε Neptune, αγάντα και δεν μας τα λες καλά... :( Τον Π100 δηλαδή τον αφήνεις στην απ' έξω ??? Τίποτα δεν έχει προσφέρει το παλικάρι ???

Διόρθωσε το σε περικαλώ πάραυτα, και κάντο "από 1 μέχρι 16.001". :D:P:D

Link to comment
Share on other sites

Eύχομαι το shipfriends.gr να συνεχίσει να λειτουργεί πολλά χρονια ακόμα να μας μεταφέρει κοντά στην θάλασσα και στα πλοία που αγαπάμε.Ευχαριστώ όλα τα μέλη που συμμετέχουν και εύχομαι η παρέα μας να μεγαλώνει συνεχώς.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...