Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Γιατί χαρακτηρίζεται «βλάβη» το συγκεκριμένο συμβάν; Γύρω στις 06:50 ο αειθαλής δεινόσαυρος περνούσε την Πειραϊκή προς τα μέσα. Με τα standards της ΑΝΕΚ, αυτό δεν αποτελεί ούτε έκπληξη ούτε βλάβη, είθισται.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Κρήτη ΙΙ στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Ο/Γ “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” Ν. Χανίων 25, ενώ βρισκόταν προσδεμένο στον λιμένα Πειραιά πριν τον απόπλου του για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου, με προορισμό τον λιμένα Ηρακλείου Κρήτης.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ¨ΚΡΗΤΗ ΙΙ¨ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εφυγε με συνοδεια ρυμουλκου απο τον Πειραιά απο οτι ειδα στο facebook και μιλανε για βλαβη. Εβγαλε το καλοκαιρι καλα και το φθινόπωρο τα κλαταρε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
On 1/11/2024 at 6:07 PM, gpap2006 said:

Μάλλον κάτι στράβωσε στο δοκιμαστικό και άλλαξαν τα πλανα. Γυρίζει το Ρόδος να κάνει απόψε το δρομολογιο αντί του Κρήτη. 

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ – Ο/Γ Κρήτη ΙΙ στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΡΗΤΗ ΙΙ'' Ν. Χανίων 25, ότι κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος για την περιοχή του Σαρωνικού κόλπου με επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά, παρουσιάστηκε αύξηση της θερμοκρασίας στο Νο 4 κουζινέτο της αριστερής κύριας μηχανής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του ''ΚΡΗΤΗ ΙΙ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Το πλοίο που είχε προγραμματισμένο απόπλου για εκτέλεση δρομολογίου στις 21:00 με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, αντικαταστάθηκε από το Ε/Γ – Ο/Γ ΄΄ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ΄΄ το οποίο απέπλευσε στις 21:50.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...