Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...

Το τελευταίο καιρό η σελίδα της Golden Star Ferries παρουσιάζει κάποιες δυσλειτουργίες!! Μπορεί να έχουν προστεθεί κάποιες νέες γλώσσες στο μενού αλλά έχει γίνει μπέρδεμα στα περιεχόμενα της σελίδας. Πχ είμαι στα Ελληνικά και πάω να δω το πρόγραμμα Golden Miles και μου εμφανίζει το υπό μενού στα Γαλλικά!!

Link to comment
Share on other sites

 

1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Superruner έγινε κιόλας τραγούδι!!!

 

47 minutes ago, proud_ionian said:

αυθορμητα ε; 

45 minutes ago, AEGEAN said:

εντελώς όμως!:D

Βλέπω το καλοκαίρι η Golden Star Ferries να κυκλοφορεί CD με όλα τα τραγούδια των πλοίων της και να γίνονται hit στα ραδιόφωνα των Κυκλάδων!

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στα καλοκαιρινά δρομολόγια του Superrunner στη σελίδα της εταιρείας, ο πίνακας με τα δρομολόγια της επιστροφής είναι copy-paste τα ωράρια χωρίς την Ίο, οπότε είναι τελείως λάθος... 

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να διορθώθηκε ο πίνακας των καλοκαιρινών δρομολογίων του Superrunner. Η Golden Star Ferries ανάρτησε τους πίνακες των δρομολογίων του Superferry II. (βεβαια εχει κάποια μικρά λάθη σε κάποιες περιόδους 2 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου και 11 Σεπτεμβρίου έως 17 Οκτωβρίου. Δηλαδή εμφανίζει δεύτερο δρομολόγιο το πρωί κάθε Παρασκευή ενώ είναι το Σάββατο κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Βλέπουμε ότι στο Superferry II δεν εμφανίζει τη Πάρο ενώ υπάρχει στους μέχρι στιγμής πίνακες δρομολογίων του πλοίου!! Άραγε έγινε παράλειψη στο χάρτη ή θα δούμε να βγαίνει εξολοκλήρου από το πρόγραμμα??

Link to comment
Share on other sites

Εδω βλεπουμε αλλαζονικα πραγματα με σχεση των σχεδιασμο αλλα η κινηση μου φαινεται υπερβολικη με την αγορα του σκαφους!μπορουσαν να κρατησουν τα 2 ποσταλια κ ολα μια χαρα

Edited by Neptune
move
Link to comment
Share on other sites

On 16/3/2017 at 7:12 PM, polmyt said:

Εμενα μου θυμιζει κατι κοπελες που φορανε καμια 20αρια φανταχτερα κοματια.

Καθενα μονο του είναι ομορφο και εντυπωσιακο αλλα όλα μαζι τις κανουν να μοιαζουν με λατερνες

Το πλοιο αισθητικα είναι παραφορτωμενο.Σιγουρα ολοι θα το προσεχουν αλλα νομιζω ότι δυσκολα καποιος θα πει καλο λογο για το χρωματισμο του.Οπως και να χει,οπως εχουμε ξαναπει δικο μας δεν είναι,αμα αρεσει στους πλοιοκτητες του μεγεια τους με χαρα τους.Το θεμα είναι να ταξιδευει χωρις προβληματα 

 

On 16/3/2017 at 7:27 PM, diomides said:

Ιδιαίτερα μαθήματα branding και τιθάσευσης του αβάσταχτου λαϊκού νταλκά από τον Α.Παναγόπουλο και τους βόρειους άμεσα παρακαλώ...

Παρά τη σημασία και την αναγκαιότητα ύπαρξης παραδοσιακών οικογενειακών ναυτιλιακών, 
όσο πιο μεγάλη η εταιρεία, τόσο ανακατεύονται εξειδικευμένοι άνθρωποι και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.

 

On 17/3/2017 at 7:48 PM, Stratos said:

Εχει γινει πολυ κιτς

 

On 17/3/2017 at 8:50 PM, Agrino said:

Έτσι όπως έγινε μου θυμίζει διάφορα ΚΤΕΛ επαρχιωτικών νομών που οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο περίπου 300.000 ευρώ για ολοκαίνουρια οχήματα, και μετά προσθέτουν τις απαραίτητες κουρτίνες με τα κρόσια.

 

On 18/3/2017 at 0:10 AM, Bobking said:

Αλλά και πάλι χαλάει το προφίλ της εταιρίας γιατί έδειχνε σοβαρή από τις διαφημίσεις της αλλά τώρα αλλοιώνει πολύ το προφίλ της

δυστυχως με κατι τετοια δειχνουν οτι ουτε γουστο διαθετουν, ουτε μετρο.

απο τις υποδοχες στη ναξο, μεχρι τα τζακια και τις μπρουτζινες κουπαστες στο superferry και απο τον gooseneck βολβο στο superferry II, μεχρι τον roadrunner, υπαρχει μια διαρκης υπερβολη

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Μην δαγκώθειτε και πεθάνετε ρε σεις !!..Τη χολή είναι αυτή.....

Βρήκαμε  τον χρωματισμό αφορμη για να ξερασουμε μίσος??

Και φυσικά αυτό το λέω για όλα τα πλοία και τις Εταιρείες. Δεν γουστάρω κάτι,το αγνοώ.Αλλα χολή σε τέτοιο επίπεδο δεν αρμόζει σε κανέναν. Συμπαθώ μια εταιρεία,πάω με τα πλοία της.Αντιπαθω η έστω δεν μου αρεσει  μια άλλη,δεν ασχολούμαι..

Edited by Neptune
Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ' όλα, το αν θα ταξιδέψει κάποιος με τα πλοία μιας εταιρείας προφανώς και δεν εξαρτάται από το αν έχει το κογιότ στα σινιάλα ή για να χωρέσουν τα scrubbers κότσαραν από ένα κοντέινερ σε κάθε τσιμινιέρα, αλλά από το αν έχει δρομολόγια για τους προορισμούς που τον ενδιαφέρουν και τι τιμές έχουν αυτά, καλώς ή κακώς δεν είμαστε στην Αδριατική στα μέσα των '00s ή στο Αιγαίο στα '90s.

Δεύτερον, δεν πρόκειται για χολή. Κριτική στην αισθητική των ανθρώπων που έλαβαν κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην εξωτερική εμφάνιση του νέου τους πλοίου είναι. Και κανείς μας δεν είναι έκπτωτος από αυτή την κριτική, την ίδια κριτική θα εισπράξω και γω από τους Ιταλούς εδώ αν βγω μία ωραία πρωία με φουστανέλα να πάω να πιω εσπρεσάκι.

Και, τέλος, για κάποιους από εμάς η αισθητική, το γούστο και ο σωστός και αρμονικός σχεδιασμός αποτελούν τουλάχιστον επάγγελμα, έχουμε ξοδέψει αρκετά χρόνια από την ζωή μας για να σπουδάσουμε πάνω σε αυτό και συνεχίζουμε να ξοδεύουμε χρόνο εργαζόμενοι (και προφανώς και αμοιβόμενοι, δεν το κάνουμε για την ψυχή της μάνας μας) ώστε ο κόσμος γύρω μας, είτε πρόκειται για κτήρια, αεροπλάνα, έπιπλα, αυτοκίνητα και εννοείται κάθε είδος πλεούμενου που έχει ως σκοπό να μεταφέρει ανθρώπους να είναι πιο λειτουργικά, όμορφα και αρμονικά. Και εννοείται αυτά είναι υποκειμενικά χαρακτηριστικά, αλλά υπακούουν σε κάποιους κανόνες, που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται είτε ενσυνείδητα είτε υποσυνείδητα.

Πάντα με την καλύτερη των διαθέσεων, προβάλω μόνο και μόνο τα επιχειρήματά μου στα πλαίσια του διαλόγου εδώ. :)

υ.γ. Η κριτική δεν είναι ούτε πάντα κακοπροαίρετη, ούτε μάταιη. Είμαι σίγουρος ότι οι της Kefalonian Lines δεν αποφάσισαν από μόνοι τους να κατεβάσουν την σκούρα μπλε φορεσιά του Κεφαλονιά λίγο καιρό αφότου την εφάρμοσαν, όλο και κάποια σχόλια θα εισακούστηκαν.

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, valencay said:

Μην δαγκώθειτε και πεθάνετε ρε σεις !!..Τη χολή είναι αυτή.....

 

Που την είδες την χολή απορώ......., δηλαδή δεν μπορούμε να σχολιάσουμε ένα κακό αισθητικά αποτέλεσμα? Πρέπει ντε και καλά να αντιπαθούμε τους αδελφούς Στεφάνου? 

Edited by Neptune
συντμηση quote
Link to comment
Share on other sites

Η εταιρεία έχει ανεβάσει μια φωτο του superferry 2στη δεξαμενή και γράφει ο πρίγκιπας προετοιμάζεται για το νέο του κουστούμι. Γνωρίζουμε τι εννοούν? 

Ελπίζω ,οχι κάτι ανάλογο του runner!:wacko:

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι θα εννοούν την αλλαγή γραμματοσειράς στα σινιάλα της εταιρίας ώστε να γίνει όπως του Superferry και του Superruner πλέον. Τωρα ειναι πιο στρογγυλά και φαντάζομαι θα γίνουν πιο τετραγωνισμενα στο μοτίβο που προανέφερα. Οσο για το Superrunner και τα σινιάλα του, και εγω προσωπικά θεωρώ οτι το πλοιο ενώ εχει πολυ όμορφη σιλουέτα εγινε τσιρκολίκι, Ας συνειδητοποιήσουμε οτι μιλάμε για μια ναυτική οικογένεια, που εχει επενδύσει πολλα στον τόπο της και στην Ελλάδα γενικοτερα(βλέπε μετασκευή Superferry στο Περαμα, με το οποίο κόστος). Και τέτοιους ανθρώπους πρεπει να στηρίζουμε και να εκτιμάμε! Απο πολυεθνικές και ναυτιλιακές-τράπεζες πήξαμε!!

Edited by Neptune
Link to comment
Share on other sites

Εδω καναμε στον παναγοπουλο κ στον στριντζη κριτικη στους στεφανου δεν θα κανουμε!!!κανενας δεν αμφιβαλει οτι ριχνουν λεφτα στα 2 superferry κ στο runner τωρα κ θα διιρθωσουν τα προβληματα τους,οτι ταιζουν ελληνικρς οικογενειες με τις επισκευες κ ολα τα τριγυρω αλλα τα καρτουν   στο  runner ειναι ακυρα τι να κανουμε..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...