Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Αννούλα ΙΙ υποτίθεται ότι θα δρομολογούταν στη γραμμή Πειραιά Σαλαμίνας σύμφωνα με ένα ΣΑΣ πέρυσι το χειμώνα αλλά δεν δρομολογήθηκε τελικά. Το καλοκαίρι έλλειπε όμως από τα Παλούκια και πρόσφατα επέστρεψε ξανά στα Παλούκια για να ξεχειμωνιάσει. Το καλοκαίρι μάλλον είχε δραστηριοποιηθεί σαν τουριστικό στο Ιόνιο, πιθανότατα στη Ζάκυνθο??

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

στα παλουκια υπαρχει ενα μικρο πλοιο (εκει που αραζουν του πειραια π.χ. αδρομεδα ελενα φ κ.ά.) ονομαζομενο αννουλα ΙΙ ξερει καποιος για που προοριζεται?(αν δεν κανω λαθος ειναι καινουριο ή του εχουν κανει μια πολυ καλη μετασκευη λεμπει ολο)

Link to comment
Share on other sites

Το Αννούλα ΙΙ έχει έρθει για να ξεχειμωνιάσει. Το 2009 είχε αποφασιστεί να δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά Παλούκια, αλλά τελικά το κέρδισε η Ζάκυνθος που δουλεύει σαν τουριστικό.

Το Αννούλα ΙΙ υποτίθεται ότι θα δρομολογούταν στη γραμμή Πειραιά Σαλαμίνας σύμφωνα με ένα ΣΑΣ πέρυσι το χειμώνα αλλά δεν δρομολογήθηκε τελικά. Το καλοκαίρι έλλειπε όμως από τα Παλούκια και πρόσφατα επέστρεψε ξανά στα Παλούκια για να ξεχειμωνιάσει. Το καλοκαίρι μάλλον είχε δραστηριοποιηθεί σαν τουριστικό στο Ιόνιο, πιθανότατα στη Ζάκυνθο
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 3 years later...
  • 4 months later...

Το πλοίο είναι κατασκευασμενο το 1991 και έχει υποστεί μετασκευη το 1995. Έχει μήκος 25,10 μέτρα και πλάτος 5,70 μέτρα. Το πλοίο φοράει δύο μηχανές Fiat που του δίνει ταχύτητα 10 κόμβων. Η χωρητικότητα του σε επιβάτες είναι 180 άτομα.

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο τελείωσε με τις εργασίες του δεξαμενισμου του στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα και επέστρεψε στη θέση του στα Παλούκια. Μια αλλαγή που παρατήρησα είναι η προσθήκη του νηολογιου του πλοίου στη πλώρη κάτω από το όνομα του. Να αναφέρω ότι το πλοίο είναι στο νηολογιο Πειραιά με αριθμό 10771

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 6 months later...
  • 5 months later...
  • polmyt changed the title to Αννούλα ΙΙ (Ν. Πειραιά 10771)
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Το Αννούλα ΙΙ χρειάστηκαν δυο χρόνια για να κατασκευαστεί λόγω προβλημάτων των ιδιοκτήτων και από τη κατασκευή του δούλευε στη Ζάκυνθο προς το Μαραθονήσι. Μετά τη μετασκευή του 1995, αύξησε τη χωρητικότητα του σε επιβάτες κατά 70%.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
On 2/10/2018 at 7:14 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Αννούλα ΙΙ δεν είναι πλέον στα Παλούκια, οπότε πιθανόν να έχει βγει σε κάποιο ναυπηγείο.

Έστω και με καθυστέρηση το Αννούλα ΙΙ φαίνεται να έφυγε για τη Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου του 2018. Πολύ πιθανόν να πουλήθηκε στη Κέρκυρα γιατί πλέον δεν το βλέπω σε σελίδες brokers!!

On 4/16/2016 at 3:48 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Να αναφέρω ότι το πλοίο είναι στο νηολογιο Πειραιά με αριθμό 10771

Τέλος να προσθέσω ότι το Αννούλα ΙΙ έχει πλέον Νηολόγιο Πειραιά Νο: 11699

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...

Στην Κερκυρα θα βρισκεται και φετος το πλοιο

Θεωρω οτι δεν εχει ξεκινησει ακομα μιας και εμφανιστικε στο παλιο λιμανι την προηγουμενη Κυριακη ,στο σημειο που συνηθως ξεχειμωνιαζουν χωρις να κινηθει καθολου .Πιθανον λοιπον να ηρθε απο το καρναγιο μιας και φαινοταν φρεσκοβαμμενο

Να συμπληρωσουμε οτι ανηκει στην Theos boats που κανει ημερησιες εκδρομες απο την Κερκυρα προς Παξους κλπ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...