Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το Αριάδνη θα είναι όσο καιρό κάνει ακινησία το Σάμος. Μετά έρχεται δίδυμο ΣΑΜΟΣ // ΡΟΔΟΣ κ Διαγόρας πάει να μας ταλαιπωρεί στα καλοκαιρινά του!!

Link to comment
Share on other sites

Το μηνυμα ηταν και στα αγγλικα, το στελνουν προφανως στους επιβατες που εχουν ηδη εισητηριο με το Αριαδνη, και οτι δεν χρειαζεται να προβουν σε αλλαγη εισητηριων, απλως μια ενημερωση  ειναι  με ενδεικτικα  δρομολογια, για να μην στελνουν με το Viber ολοκληρο πινακα.  Αλλωστε ο καθενας που το ελαβε εχει ηδη το εισητηριο με την ημερομηνια στα χερια του.

Η απορια μου ειναι αλλη, αν θα εξυπηρετηθουν ολοι οσοι εχουν ηδη παρει καμπινες με το Αριαδνη.. Υποθετω οτι ειναι νωρις ακομα και μαλον δεν θα ειχαν δωσει πολλες..

Link to comment
Share on other sites

Μα άμα το δίδυμο είναι τα Σάμος &Ρόδος, πως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες το Ρόδος (που θα κάνει ούτως ή άλλως το δρομολόγιο για Χίο/Μυτιλήνη) θα σκαντζάρει το Αριάδνη, μιας και το τελευταίο θα είναι δρομολογημένο Δωδεκάνησα? Η αίσθηση που δίνει δλδ το μύνημα της Άττικα είναι πως το Φιξ πλοίο της γραμμής είναι το Αριάδνη και τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που ήταν να κάνει τα δρομολόγια, αυτά θα γίνουν από το Ρόδος. Ήταν να γίνει καμιά σκάντζα αυτές τις ημέρες του Ρόδος από το Αριάδνη και ακυρώθηκε? 

Link to comment
Share on other sites

Όχι, αρχικά ήταν δρομολογημένο το Αριάδνη και στη συνέχεια μπήκε το Ρόδος στη θέση του. Ο λόγος που στέλνουν το μήνυμα και διευκρινίζουν μόνο τις Τρίτες είναι νομίζω επειδή μόνο τις Τρίτες θα σταματάει και στη Μύκονο, άρα για τις υπόλοιπες μέρες δεν ισχύει το ίδιο δρομολόγιο/ωράριο. Έστειλαν αυτό το μήνυμα σε όσους είχαν κράτηση για κάποια Τρίτη και φαντάζομαι ότι έστειλαν αντίστοιχο μηνυμα για όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο για τις υπόλοιπες μέρες, απλά με άλλα ωράρια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Blue Star Myconos και το Νήσος Ρόδος αύριο θα προσεγγίσουν στο λιμάνι των Μεστών αντί για το κεντρικό λιμάνι της Χίου. Επίσης φορτηγά της Σάμου που ήταν στο Νήσος Σάμος και έμπαιναν με ανταπόκριση στο Blue Star Myconos, μεταφέρονται και αυτά στα Μεστά. Οι επιβάτες και τα φορτηγά του Νήσος Σάμος για Μυτιλήνη θα προωθηθούν στα Μεστά και θα ταξιδέψουν με το Νήσος Ρόδος. Το Νήσος Σάμος θα αναχωρήσει αύριο από τη Χίο για Μυτιλήνη και αύριο στις 17:00 θα αναχωρήσει από Μυτιλήνη εξπρές για Πειραιά. Έτσι ώστε το Σάββατο το πρωί να κάνει το δρομολόγιο της Παρασκευής.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά... Κ δύο τρομαρες.

Δηλαδή για να καταλάβω καλά, οι άνθρωποι που φύγανε χθες από Πειραιά για Μυτιλήνη θα φτάσουν στον προορισμό τους αύριο το πρωί, μετά από 36 ωρες δηλαδή....

Καποιος από την εταιρία έχει προηγουμενα με το νησί χρόνια τώρα, αν δεις κ την συνολική εικόνα που επικρατει τα τελευταία χρόνια στη γραμμή με ακατάλληλα πλοία( λίγες καμπίνες, βραδυπορα κτλ) , ωράρια κ κρουαζιέρα 14+ωρων που αυτά κάνουν μέχρι την Μυτιλήνη. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 5/24/2022 at 10:54 AM, Stratos said:

Το εχω ξαναγραψει, 7.45 την Χιο, και 10.05 την Μυτιληνη σε εξπρες. Μονο τα Νησος Χιος & Μυκονος ξεπερασαν αυτες τις ωρες ταξιδιου.. 

 

Με ΑΡΙΑΔΝΗ έχω κάνει Χίο 7,15,

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Αυτο πολυ αργοτερα, οπως και τα BS 1,Patmos..

Απλα ηθελα να τονισω τις δυνατοτητες που ειχε το πλοιο για την εποχη που μπηκε. 

Τωρα θα ηταν λαθος οποιαδηποτε ιδεα νεκραναστασης, οπως εχει γινει τελευταια της μοδας με διαφορα σαπακια που ερχονται και εμφανιζονται σχεδον νεοτευκτα.. 

Edited by polmyt
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα ξεκίνησαν τα ημερήσια δρομολόγια στη γραμμή της Χίου Μυτιλήνη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για τα αυτά τη ημερήσια δρομολόγια, αλλά είναι στις υποχρεώσεις της εταιρείας προς την επιτροπή ανταγωνισμού να κάνει 10 δρομολόγια την εβδομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Το πρωινό δρομολόγιο σήμερα από Πειραιά ήρθε στις 5:20 το πρωί, κάτι που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει, ούτε επίσης και το απογευματινό του Σάμος.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ξέρει κανεις πως πάει το εγχείρημα του Χίος για Μεστά? Χθες πχ ήταν καλή μέρα, βολικό Σαββατο και αρχή αδειών διακοπών. Θεωρητικά, αρκετοί Χιώτες θα προτιμούσαν να φύγουν με το Blue Star Chios  το κολατσιό, και μετά από 7 ώρες περίπου να ήταν Χίο, παρά την βραδυνή περιπέτεια. 

Edited by proud_ionian
Μην ποσταρετε στα τοπιξ των πλοίων, για θέματα των γραμμών.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εχω την αίσθηση ότι δεν αποδίδει ιδιαίτερα το Σαββατιάτικο δρομολόγιο προς Μυκονο μεστά σιγρι αν κρίνω από τους χρόνους παραμονής στα λιμάνια. Πχ σημερα το BSCHIOS έμεινε μόνο 10' δεμένο στη Μυκονο που υποτίθεται ειναι και το εμπορικοτερο λιμάνι του δρομολογίου. Δε θα εκπλαγώ αν το επόμενο καλοκαίρι βρουν άλλη απασχόληση για το Χίος τα Σάββατα. Και μεστά σιγρι που είναι πολυ ασφαλέστερα λιμάνια από τα βασικά των 2 νησιών ενσωματωθούν σε δρομολόγιο Λαυρίου ή στο διαγορα.

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Όσο υπάρχει η δέσμευση από την επιτροπή ανταγωνισμού θα υπάρχει αυτό δρομολόγιο γιατί πρέπει να γίνονται 10 δρομολόγια την εβδομάδα, όπως γινόταν πριν την εξαγορά της HSW.

Για μία 5ετία δεν ήταν η υποχρέωση μου φαίνεται..? Ε, κάνα-δυό χρόνια μείναν ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...