Jump to content
Shipfriends

MSC Opera (IMO 9250464)


Recommended Posts

  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 10 months later...

Αποβίβαση τραυματία από το Κ/Ζ MSC Opera στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες σήμερα, για τον τραυματισμό 56χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Κ/Ζ πλοίου «MSC OPERA» σημαίας Παναμά, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στον όρμο Φηρών νήσου Θήρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω αλλοδαπός γλίστρησε στη σκάλα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει και να χτυπήσει στον αριστερό του ώμο.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε  με το Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος «ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ» Ν.Θ. 41 στη στεριά και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας .

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Θήρας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 years later...

Αποβίβαση ασθενούς από το Κ/Ζ MSC Opera στη Νεάπολη Βοιών

Quote

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ, ότι 51χρονος αλλοδαπός επιβάτης του Κ/Ζ πλοίου ''MSC OPERA'' σημαίας Παναμά, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά άκρου Μαλέα, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε στον όρμο ''ΒΑΤΙΚΩΝ'' και στο σημείο έσπευσε το Ε/Γ - Λάντζα ''ΜΑΧΗ'' Ν.Ν. 11, το οποίο παρέλαβε τον 51χρονο και τον μετέφερε στον λιμένα Νεάπολης Βοιών, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης Βοιών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας/Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...