Jump to content
Shipfriends

Δωδεκάνησος Ναυτική Εταιρεία


Recommended Posts

  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Επιστολή διαμαρτυρίας του προέδρου της Dodekanisos Seaways στον υπουργό Ναυτιλίας για το Πότε θα υπογραφούν οι συμβάσεις στην ακτοπλοΐα;

 

Ακόμα δεν έχουν υπογραφεί (από τον περασμένο Οκτώβριο) οι συμβάσεις στην ακτοπλοΐα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ναυτιλιακές εταιρείες ούτε πρόγραμμα δρομολογίων δεν μπορούν να εκδώσουν, γεγονός που έχει επιπτώσεις και στην τουριστική κίνηση. Για την κατάσταση αυτή ο πρόεδρος της «Dodekanisos Seaways» κ. Γεώργιος Σπανός, προέβη σε σχετική διαμαρτυρία, με επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Θ. Δρίτσα.

Αναφέρει σ’ αυτήν τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε υπουργέ
Ως ακτοπλοϊκή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στους νομούς Δωδεκανήσου και Σάμου, κατ’ εξοχήν τουριστικές περιοχές της χώρας, αντιμετωπίζουμε σοβαρότατο πρόβλημα σχετικά με την ανακοίνωση των δρομολογίων των πλοίων μας.
Αιτία η παρατηρούμενη καθυστέρηση υπογραφής των συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και των αναδόχων εταιρειών του διαγωνισμού του περασμένου Οκτωβρίου.

Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στη γραμμή Σάμος- Φούρνοι- Ικαρία- Αγαθονήσι- Λειψοί- Πάτμος- Λέρος- Κάλυμνος- Κως και στο γεγονός ότι από τα μέσα Μαρτίου αρχίζει η νέα τουριστική περίοδος.

Η μη ανακοίνωση των δρομολογίων μας, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχει αρνητικές παρενέργειες μόνο για την εταιρεία μας αλλά και στις νησιωτικές οικονομίες, τους ξένους ταξιδιωτικούς οργανισμούς (tour operators), τους επαγγελματίες του τουρισμού και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς δεν μπορούν να προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους.

Ήδη ως εταιρεία δεχόμαστε πληθώρα παραπόνων και διαμαρτυριών τόσον από αλλοδαπούς υποψήφιους επισκέπτες των νησιών μας, οι οποίοι επιθυμούν να προγραμματίσουν κατά τον καλύτερο τρόπο, τις διακοπές τους, όσο και από ημεδαπούς ταξιδιώτες και επαγγελματίες του τουρισμού.

Λάβετε υπ’ όψιν ότι μεγάλος αριθμός τουριστών προβαίνει εγκαίρως online στην έκδοση εισιτηρίων, λόγω των προνομίων που έχουν καθιερώσει οι ακτοπλοϊκές εταιρείες.
Για την εταιρεία μας το ποσοστό online κρατήσεων υπερβαίνει το 25%, αλλά υπάρχει κίνδυνος να συρρικνωθεί αισθητά φέτος λόγω της μη ύπαρξης εγκεκριμένων δρομολογίων.

Η εκκρεμότητα αυτή, λάβετε υπ’ όψιν επίσης, φέρνει σε εξαιρετικά μειονεκτική ανταγωνιστική θέση τις ακτοπλοϊκές εταιρείες σε σχέση με τις αεροπορικές, οι οποίες έχουν, εδώ και αρκετό διάστημα ανακοινώσει τα προγράμματα δρομολογίων τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας απευθύνουμε έκκληση όπως υπογραφούν άμεσα οι συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας.
Τέλος, επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες βλαπτικές καταστάσεις οι συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας θα πρέπει, τουλάχιστον, να είναι τριετούς διάρκειας.

Είναι, πιστεύουμε, μια καλή σκέψη προς μελέτη και εξέταση από πλευράς των υπουργείων Ναυτιλίας και Οικονομικών.
Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για την προσοχή σας.

Μετά τιμής
Σπανός Γεώργιος-Σαράντης
Πρόεδρος Dodekanisos Seaways»

 

Πηγή :ΡΟΔΙΑΚΗ

Link to comment
Share on other sites

Από τη «Dodekanisos Seaways» ανακοινώνεται ότι τα εγκεκριμένα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» είναι διαθέσιμα προς ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων έως τις 31 Μαρτίου 2016.


Τα δρομολόγια για την περίοδο από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2016 θα είναι διαθέσιμα για ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων έως τις 28 Φεβρουαρίου 2016 (αναμένεται από την αρμόδια αρχή του Υπουργείου Ναυτιλίας η έγκριση των δρομολογίων).


Το «Dodekanisos Express» θα εκτελεί τα δρομολόγια:


  • Ρόδος-Πανορμίτης-Σύμη και επιστροφή
  • Ρόδος-Χάλκη-Τήλος-Νίσυρος-Κως-Κάλυμνος και επιστροφή
  • Ρόδος-Σύμη-Κως-Κάλυμνος-Λέρος-Λειψοί-Πάτμος-Αγαθονήσι και επιστροφή

Το «Dodekanisos Pride» θα εκτελεί τα δρομολόγια:


  • Ρόδος-Καστελόριζο και επιστροφή
  • Σάμος-Φούρνοι-Ικαρία-Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Κάλυμνος-Κως και επιστροφή.
  • Σάμος-Αγαθονήσι-Αρκοί-Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Κάλυμνος-Κως και επιστροφή.

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Παναγία Σκιαδενή» θα δρομολογηθεί αρχές Απριλίου και θα εκτελεί τα δρομολόγια


  • Ρόδος-Σύμη και επιστροφή
  • Ρόδος-Πανορμίτης-Σύμη και επιστροφή
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από τη «Dodekanisos Seaways» ανακοινώνεται ότι τα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» και του Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Σκιαδενή είναι διαθέσιμα προς ενημέρωση και έκδοση  εισιτηρίων έως τις 31 Οκτωβρίου 2016.

Link to comment
Share on other sites

Με περισσότερες από 70 συμμετοχές και 350 φωτογραφίες έκλεισε για το 2015 ο 6ος διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνει κάθε χρόνο η Dodekanisos Seaways και πλέον έχει γίνει θεσμός για τους ταξιδιώτες των νησιών μας. Ο διαγωνισμός είχε ως θέμα τον άνθρωπο, τη φύση και τον πολιτισμό των νησιών του Αιγαίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Λιμάνι προσέγγισης των “Dodekanisos Express” και “Dodekanisos Pride” στη Λέρο

Σας ενημερώνουμε ότι τα ταχύπλοα καταμαράν "Dodekanisos Express" και "Dodekanisos Pride" θα προσεγγίζουν κατά την άνοδό και κατά την κάθοδό τους «Αγία Μαρίνα»

Βέβαια όταν ο καιρός δεν επιτρέπει την προσέγγιση στην "Αγία Μαρίνα" τότε το πλοίο θα προσεγγίζει στο λιμάνι ¨Λακκί¨ .

Σε κάθε περίπτωση για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με τις Λιμενικές Αρχές (τηλ.: 22470 22224) ή με το κεντρικό πρακτορείο της "Dodekanisos Seaways" στη Λέρο "Aegean Travel" (τηλ.: 22470 26000).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

17 προορισμοί για κρουαζιέρα με τη Dodekanisos Seaways

Με τα καθημερινά και συχνά δρομολόγια των πλοίων της Dodekanisos Seaways δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε τα πανέμορφα νησιά της Δωδεκανήσου και του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Dodekanisos Seaways απορροφά την αύξηση του ΦΠΑ

Η νέα αύξηση του Φ.Π.Α., σε συνδυασμό με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στα νησιά μας, είναι βέβαιο ότι, πέραν από τις άλλες δυσμενείς επιπτώσεις γενικότερα στην αγορά, θα επιδεινώσει την κατάσταση στις μεταφορές και ειδικότερα στον τομέα της ακτοπλοΐας.

Η διοίκηση της Dodekanisos Seaways λαμβάνοντας υπ' όψιν τις αρνητικές συνέπειες στην αγορά και το γενικότερο κύμα ανατιμήσεων σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και υπηρεσίες, δεν θα προβεί σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και ναύλων, όπως έπραξε και στο παρελθόν, απορροφώντας και την τελευταία αύξηση, ενώ με την εκπτωτική πολιτική που εφαρμόζει στοχεύει στην ανακούφιση του επιβατικού κοινού.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Ρόδου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια την Ναυτιλιακή εταιρία Dodekanisos Seaways του κυρίου Σπανού για την συνεχή προσφορά της και στήριξη στο έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός .

Πηγή : ΡΟΔΙΑΚΗ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η Dodekanisos Seaways σε μία προσπάθεια να ενδυναμώσει την ταυτότητά της και θέλοντας να πετύχει έναν ολοκληρωμένο τρόπο προβολής της εταιρείας, δημιούργησε το νέο video spot της. Στόχος του video είναι να προβληθούν οι βασικές αρχές και αξίες που διέπουν την εταιρεία και συμβάλλουν στη δημιουργία μίας ισχυρής ταυτότητας. Η οργάνωση, η εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και η συνέπεια είναι όλα όσα συνθέτουν και καθορίζουν τη φιλοσοφία της Dodekanisos Seaways, αποπνέοντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο κοινό της.

Η Dodekanisos Seaways υποστηρικτής του Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon!

Quote

 

Η Dodekanisos Seaways, υποστηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση Ocean Lava Rhodes με την συνδιοργάνωση την περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διευκολύνοντας με το στόλο της, τη μεταφορά των αθλητών που θα λάβουν μέρος και θα ταξιδέψουν από τα γύρω νησιά.

Η Ocean Lava είναι εταιρεία διοργάνωσης αγώνων τριάθλου, με έδρα τις Κανάριες Νήσους, η οποία έχει παρουσία σε αρκετές σημαντικές πόλεις ανά την Ευρώπη. Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου ήρθε φέτος σε συμφωνία με την Ocean Lava για την διεξαγωγή μίας σειράς αγώνων στη Ρόδο τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τον αγώνα Ocean Lava Rhodes 2016.

Ο αγώνας Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon, θα είναι τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης (1.5 Km Swim - 40 Km Bike - 10 Km Run). Θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2016 με σημείο εκκίνησης στην κεντρική παραλία της Ρόδου (Τραμπολίνο), και θα κάνει χρήση μέρους της διαδρομής του Roads To Rhodes Marathon. Οι διαδρομές της ποδηλασίας και του τρεξίματος είναι πανέμορφες. Έχουν σχεδιαστεί μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Ρόδου, ενώ ειδικά η διαδρομή του τρεξίματος περιλαμβάνει και τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης.

Ως επίσημος υποστηρικτής του Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon, η Dodekanisos Seaways προσφέρει 50% έκπτωση στα επιβατικά εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών που θα ταξιδέψουν για τον συγκριμένο σκοπό. Οι αθλητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την Dodekanisos Seaways, θα πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές με email στοtravel@oceanlavarhodes.com μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2016.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Από τη «Dodekanisos Seaways» ανακοινώνεται ότι τα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» και του Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Σκιαδενή είναι διαθέσιμα προς ενημέρωση και έκδοση εισιτηρίων έως τις 02 Απριλίου 2017.

Link to comment
Share on other sites

Ανακοίνωση της Dodekanisos Seaways σχετικά με τα δρομολόγια του Παναγία Σκιαδενη για την γιορτή του Πανορμίτη.

Quote

Εν όψει της μεγάλης εορτής της Ιεράς Μονής Πανορμίτη Σύμης, η οποία κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες πιστούς προσκυνητές, και χάριν της υπεύθυνης ενημέρωσης του επιβατικού κοινού, από την Dodekanisos Seaways ανακοινώνονται τα εξής:

Το υπουργείο Ναυτιλίας με Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ. 104/ΦΕΚ 189/12-10-2016) που δημοσιεύθηκε στις 12 Οκτωβρίου θεσπίζει «πρόσθετες διαδικασίες ελέγχου, όρους και προϋποθέσεις για τη δυνατότητα δρομολόγησης επιβατηγών, οχηματαγωγών και ταχυπλόων πλοίων μετά τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας δραστηριοποίησης τους».

Με το ως άνω Π.Δ. επιβάλλει στις πλοιοκτήτριες εταιρείες να προβούν στις προβλεπόμενες εργασίες μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Δηλαδή το Υπουργείο απαιτεί οι εργασίες επί του πλοίου και ο έλεγχος από την Επιθεώρηση Πλοίων να γίνουν σε διάστημα μόλις 5 ημερών, πράγμα, φυσικά, αδύνατον, πολύ περισσότερο για τα πλοία που δεν εδρεύουν και δεν δραστηριοποιούνται στον Πειραιά.

Κατόπιν τούτου τα πλοία που εμπίπτουν σ' αυτήν την κατηγορία και είναι δρομολογιακά, με δήλωση τακτικής δρομολόγησης, μετά τις 30 Οκτωβρίου είναι υποχρεωμένα να διακόψουν τα δρομολόγιά τους. Σ' αυτά εντάσσεται και το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ». Η εταιρεία μας με παραστάσεις της προς τον αρμόδιο Υπουργό και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας ζήτησε να δοθεί μια μικρή παράταση, ώστε να της δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος προσαρμογής στις απαιτήσεις του Προεδρικού Διατάγματος, πλην όμως το αίτημα της (όπως και άλλων εταιρειών) απορρίφθηκε, μολονότι το Πιστοποιητικό Ασφαλείας του «Παναγία Σκιαδενή» έχει ισχύ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016.

Μετά την αρνητική στάση του κ. Υπουργού το ανωτέρω πλοίο μας θα συνεχίσει τα τακτικά δρομολόγιά του μέχρι το προσεχές Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Με απόφαση, ωστόσο, της διοίκησης και προκειμένου να εξυπηρετήσει τις χιλιάδες των πιστών προσκυνητών του Πανορμίτη, από την 1η μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου θα εκτελεί καθημερινά τουριστικά δρομολόγια προς την Ιερά Μονή, για να αποφευχθεί ένα τεράστιο πλήγμα, τόσο για την Μονή Πανορμίτη όσο και τους μόνιμους κάτοικους και την οικονομία του νησιού με το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Με πραγματική λύπη, όμως, η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει ότι σ' αυτά τα δρομολόγια το «Παναγία Σκιαδενή» εκ του νόμου δεν θα μπορεί να μεταφέρει οχήματα, δίκυκλα και εμπορεύματα.

Στην προσπάθειά της η εταιρεία να περιορίσει στο ελάχιστο τις αρνητικές επιπτώσεις για τη Σύμη θα διαμορφώσει αναλόγως και τα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν.

 

Link to comment
Share on other sites

Με αφορμή τις δηλώσεις του κεντρικού πράκτορα της Dodekanisos Seaways στη Μυτιλήνη, κ. Σταύρο Ρεπάνη, κατά την επίσκεψη του Dodekanisos Express, που λέει ότι εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξει το ερχόμενο καλοκαίρι ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυτιλήνης Δωδεκανήσου, είτε στο πλαίσιο επιδοτούμενης γραμμής (άγονη γραμμή), είτε ως ελεύθερο δρομολόγιο. Για να γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει άλλο ένα πλοίο από τη Dodekanisos Seaways!! Και αυτά τα αναφέρω γιατί από ότι μαθαίνω και έχουμε αναφέρει πέρυσι το Ιανουάριο υπάρχουν συζητήσεις της εταιρείας με ναυπηγείο στη Νορβηγία για κατασκευή τρίτου πλοίου σαν τα δυο ταχύπλοα της.

Link to comment
Share on other sites

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την πολιτική που ασκεί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεοδ. Δρίτσας, εκφράζει ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways κ. Γιώργος Σπανός. Ο γνωστός επιχειρηματίας διαμαρτύρεται εντόνως για το επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, αναφερόμενος σε συγκεκριμένες αποφάσεις.
Επισημαίνει συγκεκριμένα ότι η Σύμη κινδυνεύει να μείνει χωρίς συγκοινωνίες τον χειμώνα, ενώ παράλληλα κατηγορεί τον υπουργό για σκανδαλώδη υποστήριξη στην ναυτιλιακή εταιρεία του δήμου Τήλου. Για τα ζητήματα αυτά, ο κ. Σπανός σε επιστολή που έστειλε στον κ. Δρίτσα αναφέρει τα εξής:

Quote

 

“Κύριε υπουργέ, εκφράζω, καταρχήν τη λύπη μου, διότι με τον πρόσφατο νόμο σας για τα πλοία που έχουν συμπληρώσει 30 χρόνια λειτουργίας μας αιφνιδιάσατε δυσάρεστα δημιουργώντας στην εταιρεία μας σοβαρά προβλήματα.

Δεν μας αφήσατε, δυστυχώς, κανένα χρονικό περιθώριο προσαρμογής στις απαιτήσεις του νόμου για το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ” και έτσι από την 1η Νοεμβρίου δεν θα έχει δυνατότητα εκτέλεσης των συγκεκριμένων τακτικών δρομολογίων του.

Γνωρίζατε ότι σε διάστημα πέντε ημερών, δηλαδή από τις 12 Οκτωβρίου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ το Π.Δ. 104 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου που ορίζει ως καταληκτική ημερομηνία, είναι αντικειμενικά αδύνατον ένα πλοίο να μεταβεί στον Πειραιά, από τη Ρόδο, να γίνει δεξαμενισμός του σε ναυπηγείο, να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες προσαρμογής και, τέλος, να γίνει έλεγχος από την Επιθεώρηση προκειμένου να λάβει το, εκ του νόμου, Πιστοποιητικό Ασφαλείας.

Σ’ αυτόν τον πρωτοφανή αιφνιδιασμό αντέδρασε ο ΣΕΕΝ ζητώντας σας να δοθεί μια εύλογη παράταση, αλλά αρνηθήκατε. Όπως αρνηθήκατε και στο αίτημα της εταιρείας μας, μολονότι στα Χανιά υποσχεθήκατε σε στελέχη μας ότι θα εξετάσετε το δίκαιο αίτημά μας με θετικό πνεύμα.

Έτσι, όμως, δεν τιμωρείτε την εταιρεία μας αλλά το νησί και τον λαό της Σύμης, που θα μείνουν χωρίς πλοία κατά τη χειμερινή περίοδο, καθώς και το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ -”Σύμη” Ν.Ρ. 45, που εμπίπτει στην ίδια κατηγορία, από την 1η Νοεμβρίου θα περιέλθει υποχρεωτικά σε κατάσταση ακινησίας. Τιμωρείτε, ακόμη, τους χιλιάδες πιστούς προσκυνητές της Ιεράς Μονής Πανορμίτη, οι οποίοι, για πρώτη φορά στις τελευταίες δεκαετίες κινδυνεύουν να αποκλειστούν του προσκυνήματός τους στην εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ελλείψει πλοίων. Εκτός πια και αν έχετε κατά νουν να βρείτε άλλα πλοία για να άρετε τη διαφαινόμενη απομόνωση της Σύμης.


Κύριε υπουργέ, προσωπικά μου είστε ιδαιτέρως συμπαθής ως ένας ευγενικός και χαμηλών τόνων άνθρωπος, αλλά εκτιμώ ότι η πολιτική που εφαρμόζετε, προκαλεί παρά επιλύει τα προβλήματα που υπάρχουν στις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ των νησιών, ειδικότερα στα Δωδεκάνησα, ένα ιδιόμορφο και δύσκολο νησιωτικό σύμπλεγμα που, όμως, φυλάει Θερμοπύλες, και γι αυτόν τον λόγο θα έπρεπε να τύχει μιας ενισχυμένης πολιτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων θαλασσίων υπηρεσιών.

Πιστεύω ακόμη ότι η εταιρεία μας, η οποία στα 16 χρόνια δραστηριοποίησης στην ενδοδωδεκανησιακή ακτοπλοΐα έχει συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών μας, και έχει βραβευθεί από αρκετούς νησιωτικούς δήμους, από κοινωνικούς φορείς και από τους Lloyds’, ως η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία για το 2015, φαίνεται να έχει στοχοποιηθεί από την πολιτική σας και από πολιτικούς παράγοντες, μεταξύ των οποιών και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, στον βωμό των διαπροσωπικών και πελατειακών σχέσεων.

Ενα παράδειγμα αποτελεί η προκήρυξη για την “αποκλειστική εξυπηρέτηση” αρχικά της γραμμής ΚΩΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ-ΝΙΣΥΡΟΣ-ΤΗΛΟΣ-ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή, με συμβατικό επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, τουλάχιστον 75 μέτρων.


Επειδή δεν υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από καμιά εταιρεία στον διαγωνισμό που ακολούθησε για την ανάθεση δημόσιας υπηρεσίας (επιδοτούμενη) περιέργως η ως άνω γραμμή “κόπηκε” μόνο στο τμήμα “ΤΗΛΟΣ-ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟΣ” και επιστροφή. Να σημειώσουμε τη σύνδεση των νησιών ΣΥΜΗΣ-ΤΗΛΟΥ-ΝΙΣΥΡΟΥ  και ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ με τη Ρόδο και Κω, και μεταξύ τους είχαν ζητήσει όλοι οι δήμαρχοι των μικρών νησιών.

Είναι προφανές ότι η “ατελής” επιδοτούμενη γραμμή αποφασίστηκε, με παρεμβάσεις της δημάρχου Τήλου και των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, για δύο λόγους.
Πρώτον, για να εξυπηρετηθεί αποκλειστικά το νησί της Τήλου και δεύτερον, και κυριότερο, για ν’ αποκλειστεί η Dodekanisos Seaways που διαθέτει πλοίο άνω των 75 μέτρων.

Στον αποκλεισμό της εταιρείας μας στόχευε ακόμη και ο όρος του διαγωνισμού και του πρόσφατου επαναληπτικού “το πλοίο να είναι τουλάχιστον 45 μέτρων” καθώς και τα ταχύπλοα καταμαράν μας έχουν μήκος 40 μ.

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, αυτών των διαγωνισμών υπήρξε διπλά αρνητικό:
Πρώτον, επειδή αποκλείστηκαν τα νησιά Νίσυρος και Αστυπάλαια και δεύτερον, επειδή, παρά τις προσδοκίες των εμπνευστών της γραμμής, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.

Κύριε Υπουργέ, κατανοούμε την πολιτική σας για την στήριξη της Τήλου και της ναυτιλιακής της εταιρείας. Άλλωστε, και εμείς προσφερθήκαμε να στηρίξουμε τον τουρισμό και την κοινωνία του νησιού στο πλαίσιο όμως μιας ειλικρινούς και αμοιβαίας συνεργασίας, αλλά η κ. δήμαρχος προφανώς είχε άλλα σχέδια κατά νουν, επιδεικνύοντας ανεξήγητη εχθρότητα προς την εταιρεία μας. Κατανοούμε, επίσης, την αντίληψή σας περί του ναυτιλιακού “μοντέλου” της Τήλου, και γενικότερα των δημοτικών ναυτιλιακών εταιρειών, από την οποία και υπαγορεύτηκε η απόφασή σας για την καθιέρωση (με νόμο σας) των προγραμματικών συμβάσεων για δήμους κάτω των 5.000 κατοίκων.

Στα Δωδεκάνησα, και σε καιρούς πολύ καλύτερους από τους τωρινούς, είχαν αναπτύξει δραστηριότητα τρεις ναυτιλιακές εταιρείες λαϊκής βάσης με μεγαλομέτοχους τους δήμους και συγκεκριμένα η ΑΝΕ Σύμης, η ΑΝΕ Καλύμνου και η “Τήλος 21ος αιώνας”. Σήμερα η πρώτη έχει υπαχθεί, λόγω υπέρογκων οφειλών, στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας της, η δεύτερη βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και η τρίτη, κοντά δύο χρόνια τώρα, βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια, λόγω συσσωρευμένων χρεών. Απομένει σ’ εσάς να αναλύσετε τα αίτια των αποτυχημένων αυτών “μοντέλων” και τους όποιους προβληματισμούς σας.

Έτσι έχουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω ότι το γενικό ναυτιλιακό περιβάλλον της Δωδεκανήσου μας προβληματίζει ιδιαιτέρως, αν σ’ αυτήν την κρίσιμη οικονομική συγκυρία, θα πρέπει να προχωρήσουμε στην ναυπήγηση ενός ακόμα σύγχρονου ταχύπλοου πλοίου, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση των θαλασσίων συγκοινωνιών του νομού μας ή όχι, καθώς οι διαπραγματεύσεις μας με το ναυπηγεία της Νορβηγίας έχουν ολοκληρωθεί και δεν απομένει παρά η υπογραφή της μεταξύ μας σύμβασης.

Με επένδυση ύψους 12 εκατ. ευρώ, με την προοπτική να δημιουργήσει 20 νέες θέσεις εργασίας ναυτικών, που βρίσκονται χθες στην ανεργία, να πυκνώσει τα δρομολόγια προς τα αγαπημένα μας νησιά, να προσαυξήσει τις αναπτυξιακές δυνατότητές τους ιδιαιτέρως στον τουρισμό, και φυσικά να αναβαθμίσει τις θαλάσσιες συγκοινωνίες με την επέκταση των δρομολογίων σε νέους προορισμούς, όπως είναι η Κάρπαθος, η οποία σήμερα δοκιμάζεται.

Έχει καταστεί προφανές πλέον ότι η ακολουθούμενη πολιτική σας στοχεύει στην αποκαλούμενη “κοινωνικοποίηση” των θαλασσίων μεταφορών την ίδια στιγμή που η κυβέρνησή σας προγραμματίζει την πλήρη ιδιωτικοποίηση των χερσαίων μεταφορών.

Με τους σχεδιασμούς σας, είναι βέβαιο, θα διαμορφωθούν συνθήκες ενός ιδιότυπου ανταγωνισμού, σε βάρος των ελάχιστον υγιών ναυτιλιακών επιχειρήσεων, κυρίως της περιφέρειας, οι οποίες καθημερινά δίνουν, κάτω από τις γενικότερες αντίξοες οικονομικοκοινωνικές συνθήκες, αγώνα επιβίωσής τους.

Να σας θυμίσουμε, στο σημείο αυτό, ότι οι ναυτιλιακές εταιρείες, ειδικότερα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου έχουν χάσει τη “μάχη” από τα τουρκικά πλοία στις θαλάσσιες συνδέσεις με τις απέναντι ακτές, και σήμερα στις γραμμές αυτές αλωνίζουν οι Τούρκοι πλοιοκτήτες, (ένα ζήτημα με εθνικές προεκτάσεις) επειδή δεν υπήρξε καμιά πολιτική ενίσχυσης τους, και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τη σημερινή.

Να επισημάνουμε, ακόμη, ότι και στο ζήτημα της απαλλαγής από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης καυσίμων για τα πλοία που μεταβαίνουν από τα νησιά του Αιγαίου, όπου δεν υπάρχουν ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες, προς τον Πειραιά, με σκοπό την ετήσια επιθεώρησή τους υπήρξε αρνητική η θέση των συναρμόδιων Υπουργείων, ενώ θα μπορούσε, στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης (και αόρατης) νησιωτικότητας να εξευρεθεί λύση.

Κύριε υπουργέ,
γνωρίζουμε ότι σας στεναχωρούμε αλλά αυτή είναι η “πικρή αλήθεια”.
Κι εσείς γνωρίζετε ότι αυτή η μικρή εταιρεία που κτίσαμε με πολύ κόπο και  ιδρώτα πορεύεται πάντοτε με οδηγό την αλήθεια και τη νομιμότητα ανεξάρτητα από το ποιός βρίσκεται στο τιμόνι του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.
Μετά τιμής
Γεώργιος Σπανός
Πρόεδρος “
Dodekanisos Seaways

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ανακοίνωση Δρομολογίων της Dodekanisos Seaways έως 31/10/17

Quote

Από τη «Dodekanisos Seaways» ανακοινώνεται ότι τα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» και του Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Σκιαδενή είναι διαθέσιμα προς ενημέρωση έως τις 31/10/17.

Κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμες από 20/02/17.

Συνιστούμε τους πελάτες μας κατά την έκδοση των εισιτηρίων να ενημερώνουν το πρακτορείο έκδοσης για τον αριθμό του τηλεφώνου τους (κατά προτίμηση κινητό) ούτως ώστε να ενημερωθούν άμεσα σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. τροποποίηση δρομολογίου ή απαγόρευση απόπλου λόγω καιρού κλπ).

Ευχαριστούμε για την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο ticketing@12ne.gr ή καλέστε στο 22410 70590.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Dodekanisos Seaways για το 2016

Quote

Στη Dodekanisos Seaways έχουμε ως στόχο να επενδύουμε συστηματικά στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζοντας τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Οι ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας αποτελούν, από την ίδρυσή μας, βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας φιλοσοφίας και η δραστηριοποίησή μας στον τομέα αυτό είναι συνεχής επί 17 χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε από την αρχή της λειτουργίας μας, μια σειρά από δράσεις, με στόχο:

Την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επιβάτες με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια

Την προστασία του περιβάλλοντος

Τον σεβασμό προς τους εργαζομένους

Την ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά μας

Τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και ιδιαιτέρως των ευπαθών ομάδων

Τη στήριξη πρωτοβουλιών στον τομέα του πολιτισμού και της τέχνης

Τη στήριξη της παιδείας

Τη στήριξη του αθλητισμού

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλούσιο έργο της Dodekanisos Seaways στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γιώργος Χρ. Σπανός: Ο αρχικαπετάνιος της ζωής. Τα πλοία της εταιρίας του έκαναν μέσα σε 17 χρόνια 69 φορές τον γύρο του κόσμου. 
 

Quote

Ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Μαχητής, δίκαιος, πεισματάρης, δυναμικός, ευφάνταστος και πρωτοπόρος. Ο Γιώργος Σπανός, έχει καταξιωθεί εδώ και χρόνια στην τοπική κοινωνία της Δωδεκανήσου και όχι μόνο. Η πορεία του – από το ξεκίνημά του μέχρι τις μέρες μας- αντιστοιχεί σε έναν ταπεινό και απλό άνθρωπο, που κατάφερε με πολύ κόπο, στερήσεις, επιμονή και εργατικότητα, να κατακτήσει την κορυφή. Άριστος οικογενειάρχης, υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος επιχειρηματίας. Με ότι κι αν ασχολήθηκε ο Γιώργος Σπανός, κατάφερε να διαπρέψει. Ο Γιώργος Σπανός, το παιδί που ξεκίνησε φτωχά και ταπεινά στα 10 του χρόνια, με το κασελάκι περασμένο στον ώμο του, πουλώντας πασατέμπο και τσίχλες στο λιμάνι, στα σινεμά και στα γήπεδα, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, χωρίς ούτε μια στιγμή να ξεχάσει, από πού ξεκίνησε. Θα ήταν άλλωστε ασέβεια, για τον ίδιο, τον αδελφό του, τον αείμνηστο πατέρα του και βέβαια τα παιδιά του. «Πάτησε γερά στα πόδια του» με εκείνο το ξεκίνημα! Σπούδασε από πολύ νωρίς τη ζωή. Πήρε το μεγαλύτερο πτυχίο που μπορεί να αποκτήσει κάποιος, με τίμιο ιδρώτα, επιμονή και μεράκι: Το πτυχίο ανθρωπιάς, το οποίο απονέμει μονάχα η κοινωνία και κανείς άλλος.

Πώς «χτίστηκε» η εταιρία

Η εταιρία «DODEKANISOS SEA WAYS»  ιδρύθηκε το 1999, με αρχικό στόχο να καλύψει τις ενδοδωδεκανησιακές θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και εμπορευμάτων μετά το «ναυάγιο» της ΔΑΝΕ.

Τον Απρίλιο του 2000 δρομολογήθηκε το νεότευκτο ταχύπλοο καταμαράν Dodekanissos Express ένα πλοίο 40 μέτρων με δυνατότητα μεταφοράς 337 επιβατών, 6 ι.χ. αυτοκινήτων, εμπορευμάτων, τροφίμων, αλιευμάτων (στους ψυκτικούς θαλάμους που διαθέτει) και σε συνδυασμό με την ασφάλεια που παρέχει, κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού. Τον Ιούνιο του 2005 αποκτήθηκε το νεότευκτο επίσης αδελφό πλοίο Dodekanissos Pride με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητα μεταφοράς 280 επιβατών και 9 ι.χ. αυτοκινήτων. Τον Νοέμβριο του 2011 η εταιρία απέκτησε το συμβατικό φέρι μποτ Παναγία Σκιαδενή, το οποίο μέχρι σήμερα, εξυπηρετεί αποκλειστικά τη γραμμή της Σύμης, συμβάλλοντας εντυπωσιακά στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού. Το Παναγία Σκιαδενή, έχει μήκος 83,7 μέτρα αναπτύσσει ταχύτητα 17 κόμβων και έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 700 επιβατών και 115 οχημάτων.

Το σήμερα και το μέλλον

Η εταιρία που έστησε ο Γιώργος Σπανός από την αρχή, αναλαμβάνοντας ένα τεράστιο ρίσκο, η «DODEKANISOS SEA WAYS» συμπλήρωσε φέτος 17 χρόνια θαλάσσιας ρότας! Ο απολογισμός κάνει τον ίδιο, την οικογένεια και τους συνεργάτες του, υπερήφανους και τους δίνει τη δύναμη να «ανοίξουν πανιά» για ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις.

Ο ούριος άνεμος, είναι οι ίδιοι οι νησιώτες μας. Οι οποίοι αγκάλιασαν δυνατά από την αρχή μέχρι σήμερα, τα πλοία του Γιώργου Σπανού, τα οποία θεωρούν αναπόσπαστο πλέον κομμάτι σήμερα στις θαλάσσιες μετακινήσεις τους.

Για να υπολογίσει κανείς την εξαιρετική πορεία που είχε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα η εταιρία, τότε αρκεί μια ματιά στα επίσημα στοιχεία της εταιρίας:
Τα πλοία της εταιρίας (
Dodekanisos Express, Dodekanisos Pride & Παναγία Σκιαδενή):
• Έκαναν συνολικά 69 φορές τον γύρο του κόσμου!

• Διακίνησαν 4.184.631 επιβάτες
• Διένυσαν 2.774.204 χιλιόμετρα

Η κοινωνική προσφορά της εταιρίας

Η «DODEKANISOS SEA WAYS» η οποία δικαίως χαρακτηρίζεται και ως το «θαλάσσιο Μετρό» της Δωδεκανήσου, καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς στο ΝΑ Αιγαίο, με συνέπεια, ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και ποιότητα πλεύσης, από το έμπειρο προσωπικό και τα στελέχη που διαθέτει.

Οι προορισμοί της, με επίκεντρο τη Ρόδο, καλύπτουν:

Τη Σύμη, τον Πανορμίτη, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, τους Λειψούς, την Πάτμο, το Αγαθονήσι, το Καστελλόριζο, τη Χάλκη, την Τήλο, τη Νίσυρο, τους Αρκιούς, τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους.

Αναρίθμητα είναι τα βραβεία και οι διακρίσεις από διεθνείς και εθνικούς φορείς. Την σπουδαιότερη διάκριση όμως, την παρέχουν οι ίδιες οι τοπικές νησιωτικές κοινωνίες, που αγκάλιασαν την εταιρία και τα πλοία της από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους.

Η εταιρία, πέρα από την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη, των νησιών, αποδίδει ιδιαίτερο βάρος στους τομείς του πολιτισμού, αθλητισμού, υγείας και παιδείας, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τις πρωτοβουλίες συλλόγων και φορέων.

Η εταιρία στηρίζει ενεργά με κάθε τρόπο και ευκαιρία, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους συλόγους ατόμων με αναπηρίες και αναλαμβάνει επίσης ΔΩΡΕΑΝ τις μετακινήσεις ατόμων που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα των μεγαλύτερων νησιών καθώς επίσης και των συνοδών τους!

• Ενισχύει οικονομικά και εγκρίνει αθόρυβα πάντα, αιτήματα για τη δωρεάν μεταφορά γιατρών και ιατρικού εξοπλισμού στα νησιά μας.

• Αναλαμβάνει μετακινήσεις Αθλητών καθιερώνοντας γενναίες εκπτώσεις στη μεταφορά τους.

• Στον τομέα της εκπαίδευσης εκτός από αντίστοιχες εκπτώσεις που έχει θεσπίσει, ενέκρινε και μετακινήσεις σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

• Στον τομέα του Πολιτισμού και της Τέχνης,  η εταιρία στέκεται πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες καλλιτεχνικές, εκδηλώσεις και διοργανώσεις σχετικές.

Link to comment
Share on other sites

Το επίτιμος δημότης Πάτμου νομίζω ότι τελικά είναι λίγο!

Προτείνω στα δημαρχεία των νησιών μας να υπάρχει εικόνισμα με τη φωτογραφία αυτού του ανθρώπου!!!

Να είσαι καλά με υγεία άνθρωπε μου και όλα τα αλλά ξέρεις να τα διαχειρίζεσαι όσο λίγοι!

Εις ανώτερα και σύντομα 4απλός και 5απλός!!!

Ξέρεις την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφει το νησί της Πάτμου ( και τα υπόλοιπα νησιά βέβαια ) σε σένα και στο δημιούργημά σου!!!

Με εκτίμηση,

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αποτελέσματα 7ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας 2016 

Quote

Με περισσότερες από 60 συμμετοχές και 300 φωτογραφίες έκλεισε για το 2016 ο 7ος διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνει κάθε χρόνο η Dodekanisos Seaways και πλέον έχει γίνει θεσμός για τους ταξιδιώτες των νησιών μας. Ο διαγωνισμός είχε ως θέμα τον άνθρωπο, τη φύση και τον πολιτισμό των νησιών του Αιγαίου.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο κ. Βασίλης Καϋμενάκης με τη φωτογραφία «Εξερευνώντας τον κρατήρα» στη Νίσυρο.

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο κ. Σάκης Πιλάτος με τη φωτογραφία «Πάσχα στην Κάλυμνο» στην Κάλυμνο.

Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Μιχαήλ Πατάκο για τη φωτογραφία του «Ναυάγιο-Μαρίνα» στην Κω.

Τέλος, έπαινο απέσπασαν 18 εξαιρετικές φωτογραφίες. 
Στους συμμετέχοντες που οι φωτογραφίες τους απέσπασαν έπαινο θα χορηγηθεί από την Dodekanisos Seaways ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής για όποιον προορισμό  επιλέξουν από τους προορισμούς του δικτύου που καλύπτει με τακτικά δρομολόγια η εταιρεία.Οι τρεις πρώτοι του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 500, 350 και 150 ευρώ αντίστοιχα για την αγορά φωτογραφικών ειδών της επιλογής τους.

Το 50% της αξιολόγησης των φωτογραφιών έγινε μέσω online ψηφοφορίας στη σελίδα μας στο facebook και το υπόλοιπο 50% έγινε σε συνεργασία του τμήματος Marketing της εταιρείας και του διακεκριμένου φωτογράφου κ. Σάββα Αργυρού.

Τέλος, το τμήμα Marketing και η διοίκηση της Dodekanisos Seaways συγχαίρουν όσους απέσπασαν βραβείο ή έπαινο και όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή για τον 8ο διαγωνισμό 2017 με θέμα «Άνθρωπος-Φύση-Πολιτισμός στα νησιά του Αιγαίου».

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Έναρξη καθημερινών δρομολογίων προς Πανορμίτη-Σύμη από 07/04/17

Quote

Από τη Dodekanisos Seaways ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 7 Απριλίου αρχίζουν τα καθημερινά δρομολόγια προς Πανορμίτη και Σύμη.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή τα δρομολόγια θα εκτελούνται με ταχύπλοο καταμαράν.

Από τη μεθεπόμενη Παρασκευή 14 Απριλίου, δρομολογείται και το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο της εταιρείας «Παναγία Σκιαδενή», μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και επισκευής του, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησης του από κλιμάκιο του Υπουργείου Ναυτιλίας.

 

Link to comment
Share on other sites

Έκτακτη ενημέρωση από την Dodekanisos Seaways για την προσέλευση στο Λιμάνι Κολόνας της Ρόδου την Κυριακή 09/04/17

Quote

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 09/04/17 θα πραγματοποιηθεί Μαραθώνιος στη Ρόδο, και οι δρόμοι θα είναι κλειστοί στο κέντρο της Ρόδου.

Παρακαλούμε τους επιβάτες να ενημερωθούν εγκαίρως για τον τρόπο προσέλευσης τους στο Λιμάνι Κολόνας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εκδρομή στη Σύμη την Πρωτομαγιά με το Παναγία Σκιαδενη 

Quote

Το Symi Tours το κεντρικό μας πρακτορείο στη Σύμη, διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο 29/4/17 από Ρόδο με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ για Σύμη, παραμονή στο ξενοδοχείο OPERA HOUSE με πρωινό και εκδρομή με Λεωφορείο στην Ιερά Μονή Πανορμίτη και στη Μονή Ρουκουνιώτη.

Η επιστροφή από Σύμη θα γίνει την Δευτέρα 01/5/2017 .

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής :

Σαββάτο 29/4/17 αναχώρηση από Ρόδο με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ στις 09:30, άφιξη στην Σύμη στη 13:00 και μεταφορά με τα λεωφορεία στο ξενοδοχείο OPERA HOUSE.

Κυριακή 30/4/17 αναχώρηση για την Ιερά Μονή Πανορμίτη με ενδιάμεση στάση στο Μοναστήρι του Ρουκουνιώτη.

Δευτέρα 01/5/17 . Ημέρα ελεύθερη για να κάνετε την βόλτα σας στο Λιμάνι της Σύμης και αναχώρηση με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ στις 16:30, άφιξη στη Ρόδο στις 18:00.

Τιμή 60,00Ευρω.(το άτομο).

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα του κεντρικού μας πρακτορείου 2246071307 ή 2246071689 ή στο email info@symitours.gr.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...