Jump to content
Shipfriends

Victory (IMO 7931985)


Recommended Posts

Πάνω από 5 μήνες είναι στη ράδα του Πειραιά το Ro-Ro Med Vision (IMO No: 7931985) και είναι κατασκευασμένο το 1981. Το πλοίο όπως μπορείτε να διακρίνετε είναι σε άσχημη εξωτερική κατάσταση αλλά και ότι το όνομα του (Med Vision) είναι γραμμένο πρόχειρα και έχει σβηστεί το παλιό όνομα του (Aylmer). Μήπως μπορούμε να βρούμε τίποτα παραπάνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο πλοίο??

___________________________________________________________

(1981, ex-Nordik Link, Nordic, Scan Nordic, Assil, Aylmer, Med Vision, Zaher 1)

Edited by proud_ionian
Tag
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Το πλοίο συνεχίζει ακάθεκτο τα ταξίδια του. Το καλοκαίρι το πέρασε ανάμεσα στα Τούρκικα λιμάνια Diliskelesi και Yalova ενώ στη συνέχεια και μέσω Βηρυττού, Λεμεσσού και Tarragona βρέθηκε στο Puerto Cabello της Venezuela και εν συνεχεία στη Villa do Conde της Βραζιλίας όπου και βρίσκεται αυτήν τη στιγμή. Στο συγκεκριμένο λιμάνι έχω πετύχει στο παρελθόν και το πρώην Άγιος Σπυρίδων που είναι ζωάδικο οπότε μάλλον και αυτό έχει μετατραπεί σε τέτοιου είδους πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Update για το πλοίο. Έχει όντως μετατραπεί σε ζωάδικο και μετονομάστηκε σε Victory, λιβανέζικη πλοιοκτησία. Αυτές τις μέρες είναι στη Μεσόγειο και έφυγε νωρίτερα σήμερα από το Sete της Γαλλίας. Για το τέλος, μια φωτογραφία του με το όνομα Scan Nordic, σε επίσκεψή του στον Πειραιά το 2005.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...