Jump to content
Shipfriends

Europa (IMO 9183855)


Recommended Posts

Α short passage between Piraeus and Trabzon.Αφιέρωμα (και με γαστρονομικές διανθίσεις :rolleyes: ) από το maritimematters και τον Peter Knego στο πλοίο της HAPAG LLOYD, με τις πάρα πολλές διακρίσεις, που από πολλούς ειδικούς (όπως είχα παλιότερα διαβάσει και στον Ε) θεωρείται από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) κρουαζιερόπλοια.

 

Quote

Hop aboard Hapag-Lloyd’s legendary MV EUROPA with Peter Knego for a short passage between Piraeus and Trabzon. EUROPA has won Berlitz’ “Best Ship Of The Year” Award for the eleventh time in a row and is considered by many to be the finest passenger ship in the world. Come see what cruising is like in the lap of German luxury.

 

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 7 months later...

Κατι θυμιζει αυτο το κρουαζιεροπλοιο....,μα φυσικα τα 3 :Pτου Mariotti :ph34r: Απο οποια γωνια και να δεις τα Ιταλικα καταλαβαινεις οτι χτιστηκαν με βαση το σχεδιο του EUROPA.Αλλαξαν το αλμπουρο,προσθεσαν γυαλινες επιφανειες,2 τσιμινιερες και βγηκαν τα ομορφα SEABOURN :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 2 years later...

Το Europa αναμένεται να βρεθεί στο Αμβούργο στο ναυπηγείο Blohm Voss για εργασίες δεξαμενισμού και συντήρησης από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου. Δηλαδή μόλις τελειώσει τις εργασίες του το Europa 2.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 11 months later...
  • 7 months later...

Ομολογώ πως αισθάνομαι και λίγο troll να ανεβάζω φωτογραφίες από κρουαζιερόπλοια εν μέσω πανδημίας, αλλά εν πάση περιπτώσει είναι αυτό που είναι. Οπότε ας χαρούμε ανενδοίαστα το καλλίγραμο Europa καθώς περνά τα φανάρια του Travemunde. Κατά την άποψή μου από τα πιο καλλίγραμμα κρουαζιερόπλοια εκεί έξω και σε καλό μέγεθος για να πάει κανείς κρουαζιέρα, αν μιλά γερμανικά(μια και το πλοίο έχει τo σινιάλo της Hapag Lloyd) και διαθέτει βαθιά τσέπη. Λίγα μοντέρνα κρουαζιερόπλοια έχουν πια καμπύλες στη σχεδίασή τους, να οι καμπύλες του Europa και από πρύμα:rolleyes:. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες πρίν από 4 σχεδόν χρόνια στο Travemunde της Γερμανίας ενώ το πλοίο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι παροπλισμένο στο Αμβούργο σαν αποτέλεσμα της πανδημίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...