Jump to content
Shipfriends

AIDAblu (IMO 9398888)


Recommended Posts

Το τελευταίο απόκτημα της ΑΙDA Cruises, στη Στοκχόλμη. Για λογαριασμό του brand ναυπηγούνται άλλα 2 ακόμη αδερφά πλοία, οπότε συνολικά 5.

gallery_2195_310_78266.jpg

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 year later...

Το πανέμορφο αυτό κρουαζιεροπλοιο γύρισε Ελλάδα μετά τις κρουαζιέρες που έκανε Μαδαγασκάρη.. Όποιος απο Ηράκλειο εχει την καλή διάθεση να παει το πρωί να το φωτογραφήσει να το δούμε λιγάκι.. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Να και κάτι που δεν το έχω ξαναδεί, μου το έστειλε ένας φίλος και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, το κρουαζιερόπλοιο σχημάτισε την φράση "will be back" με το στίγμα του AIS. 

aidablu.JPG

aidablu2.JPG

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κάνω λάθος παρόμοιες κινήσεις έχουν κάνει και πλοία άλλων εταιρειών. Μου κάνει όμως φοβερή εντύπωση το ότι καίνε καύσιμα για κάτι τέτοιο, η είναι τόσο χαμηλό πια το κόστος μπροστά στην «διαφήμιση» που πετυχαίνουν ;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Αποβίβαση μέλους πληρώματος από το Κ/Ζ Aidablu στην Κέρκυρα

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ “AIDABLU” σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Κέρκυρας, έχοντας μόλις αποπλεύσει από τον οικείο λιμένα, ότι αιτείται την επιστροφή του στο νέο λιμένα Κέρκυρας, διότι 27χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος έχει ανάγκη νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα, όπου αποβιβάστηκε ο 27χρονος και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό την διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ ακολούθως το Κ/Ζ πλοίο απέπλευσε με προορισμό το Οστράντο Ιταλίας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Χτές περί ώρας 1830 το πλοίο -και ενώ είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά νωρίτερα με προορισμό τη Ρόδο- επέστρεψε για σύντομο χρονικό διάστημα στον προλιμένα. Υποθέτω πως επρόκειτο για αποβίβαση ασθενούς για τον οποίο ήταν αδύνατο να γίνει αεροδιακομιδή.

Link to comment
Share on other sites

Μια άποψη από την αναχώρηση που ανέφερα παραπάνω, με άνεση αποκολλήθηκε απο το ντόκο το πλοίο και γύρισε δεξιά για να βγεί έξω. Στις μέρες μας ακόμη και η παρουσία standby ρυμουλκού(Χρήστος ΧΧΧΙΙΙ εν προκειμένω), φαντάζει περιττή πολυτέλεια.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Αποβίβαση ανήλικης επιβαίνουσας του Κ/Ζ Aidablu στη Σύρο

Quote

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 07χρονη αλλοδαπή επιβαίνουσα του Κ/Ζ πλοίου ''AIDABLU'' σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 15ν.μ. βορειοανατολικά ν. Μυκόνου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο παρέλαβε την 07χρονη και τη μετέφερε στον αερολιμένα ν. Σύρου, απ΄ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...