Jump to content
Shipfriends

Ocean Endeavour (IMO 7625811)


Recommended Posts

Πλεον ανηκει στην Φιλανδικη Κristina Cruises στην οποια ανηκει και το Kristina Regina

Μεχρι τελος Οκτωβρη οι προσεγγισεις του περιλαμβανουν και την Ελλαδα ενω απο το Νοεμβρη κατηφοριζει στην Ερυθρα οπου θα παραμεινει μεχρι και τον Μαρτη.Στη χωρα μας θα ξαναρθει με το καλο το Μαρτη

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Να πούμε βέβαια ότι πρόκειται για αδελφό πλοίο των "δικών" μας ρώσσικων UGO FOSCOLO (ex-MIKHAIL SHOLOKHOV) και EASYCRUISE LIFE (ex-LEV TOLSTOY), και ότι ναυπηγήθηκε το 1982 με το όνομα KONSTANTIN SIMONOV.

Εκτός από τα παραπάνω, στην ίδια σειρά πλοίων (αδελφά) ανήκουν και τα : SC ATLANTIC (ex-KONSTANTIN CHERNENKO), OCEAN JEWEL OF ST PETERSBURG (ex-MIKHAIL SUSLOV), GEORG OTS, και ROYALE STAR (ex-DMITRIY SHOSTAKOVICH).

Tέλος, να το δούμε και σε μία πολύ όμορφη φωτογραφία με τα νέα του χρώματα, από το marinetraffic.com.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Χτες ηταν στο κεντρικο λιμανι και αναχωρησε το απογευμα για Δυραχιο κανοντας το κυκλο της Πελοπονησου.Με αυτο το δρομολογιο ανοιξε τη φετινη σεζον στην Ελλαδα

Τον Απριλιο θα το δουμε σε διαφορα Ελληνικα νησια οπως η Μυτιληνη,η Μυκονος,η Σαντορινη και η Κερκυρα ενω τον Μαιο θα τον φαει στην Δυτικη Μεσογειο.Απο κει και μετα θα οργωσει τις Βορειες Θαλασσες με κρουαζιερες στα Φιορδ,στην Ισλανδια και στην Γροιλανδια.

Επιστροφη στη Μεσογειο απο τελος Αυγουστου και στη χωρα μας απο το Σεπτεμβριο

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τον Απριλιο θα το δουμε σε διαφορα Ελληνικα νησια οπως η Μυτιληνη

Πραγματι στις 25 Απριλιου το KRISTINA KATARINA ηρθε στη Μυτιληνη, σε μια απο τις σπανιες εμφανισεις του για φετος,και εδεσε μπροστα απο το τελωνειο,στην πλωρη του ΜΥΤΙΛΗΝΗ.Οπως φαινεται η πλωρη του εξειχε λιγο απο τον ντοκο με αποτελεσμα να εχει στενεψει η εισοδος για το μεσα λιμανι χωρις ομως να εμποδιζει ιδιαιτερα.

Στο προγραμμα ηταν να αναχωρησει στις 21.00 για Πειραια,ετσι μετα την αναχωρηση των ΝΕΛοβαπορων εμεινε μονο του στο λιμανι.

Δυστυχως δεν καταφερα να μαθω ποσο κοσμο εφερε.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

To πλοιο ειχε σημερα στο προγραμμα τη Συρο.Συμφωνα με το protothema κατα τη διαδιασια προσδεσης ακουμπησε στο κριπιδωμα του λιμανιου και τελικα εδεσε με τη βοηθεια ρυμουλκου.Προς το παρον εχει απαγορευτει ο αποπλους

Στο κρηπίδωμα του λιμανιού της Σύρου ακούμπησε κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης το κρουαζιερόπλοιο Cristina- Caterina, με 326 επιβάτες. Το πλοίο, με τη βοήθεια ρυμουλκού, πρόσδεσε τελικά στο λιμάνι και του απαγορεύθηκε ο απόπλους.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

To είδα τις προάλλες να ξεπροβάλλει, ενώ βρισκόμουν περίπου Άγιο Νικήτα. Αν έδινε και σήμα στο AIS όταν ήταν Πρέβεζα θα το είχα απαθανατίσει κι εκεί, γιατί μου αρέσει σαν σκαρί αυτό και τα αδελφά του.

 

gallery_2195_600_168211.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

η εταιρεια του βαρεσε κανονι

 

 

On Wednesday, Kristina Cruises cancelled all this winter’s cruises to Spain’s Canary Islands. Some 2500 customers will be left high and dry by the decision.

The cruises cost between 1200 and 2500 euros per person.

The company said that it intends to return all cruiseship passenger payments but a process for doing so has not yet been clarified. Director Mikko Partanen says that the company will inform customers as soon as reimbursement methods are finalised.

"We’re working hard to determine how to refund the payments,” says Partanen. "When it’s clear, refunding will begin. We are ready and waiting with an addressed envelope for every customer. When we have information, we’ll approach each customer by personal mail.”

http://yle.fi/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Ένα χρόνο μετά το παραπάνω ποστ, δεν ξέρω αν οι επιβάτες πήραν τίποτα πίσω (και τι μπορεί να είναι αυτό που πήραν :P  ), το πλοίο βρίσκεται δεμένο στο Weymouth με το νέο του πλέον όνομα όπως έγραψε ο Π100 παραπάνω.

Οπότε αφεντικά ας προχωρήσουμε τις διαδικασίες στον τίτλο του θέματος.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...