Jump to content
Shipfriends

Blue Star Patmos (ΙΜΟ 9565041)


Recommended Posts

  • Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

δε νομιζω τακη.

πανω απο το ανω γκαραζ ειναι ενα deck ολο κοινοχρηστοι χωροι και απο πανω ενα deck με καμπινες κατα τα 2/3 (αυτο που λεει ο νησος). δεν νομιζω να ειναι ολες για το πληρωμα.

Link to comment
Share on other sites

αφου το πλοιο πηγε σαν παραδοση 3 μηνες πισω συν οτι σταματησε η κατασκευη λογω των προβληματων που εβγαλε το δηλος κ πρεπει να λυθουν κ σε αυτο τωρα που ειναι νωρις,επρεπε να βγει απο την δεξαμενη γιατι θα καθυστερουσε αλλες δουλειες του ναυπηγειου!εκτος αυτου τωρα που θα πανε τα στελεχοι για υπογραψουν παραλαβη του δηλος κ να δουνε κ το πατμος θα μαθουμε κ για το μελλον του

Edited by margaritis24
Link to comment
Share on other sites

αν η μπλου σταρ δεν το θελει πληρωνει εκεινη την ρητρα του πλοιου κ αποδεσμευεται απο το ναπηγειο η το πουλαει οπως εγινε με τα σουπερφαστ του μπαρι που δεν τα ηθελε ο γκριμαλντι κ το πηρε η αττικα σχεδον ετοιμο το 1!τωρα αν ναυπηγεια νομιζουν οτι δεν μπορουν να το παραδωσουν πληρωνουν αυτα την ρητρα συν οτι το περνει το πλοιο κι παει κ το τελειωνει αλλου

Link to comment
Share on other sites

Το Αιγαίο χρειάζεται πλοία τέτοιων διαστάσεων. Οι 200μετροι δεινόσαυροι τύπου ΚΡΗΤΗ, HORIZON, ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ δεν στέκονται πουθενά πλην Ηρακλείου..Συνεπώς θα είναι ευτύχημα αν όλα πάνε καλά και μας έρθει Αιγαίο και το ΠΑΤΜΟΣ..Και ας πουλήσει η ΑΤΤΙΚΑ κάποιο κόκκινο της Αδριατικής για αντιστάθμισμα..

Link to comment
Share on other sites

Πάντως δε δείχνει να είναι και τόσο πίσω...τολμάει κανείς να πεί ημερομηνία?? :P

Το πρόβλημα που είχε το Δήλος και λογικά και αυτό έχει ήδη αντιμετωπιστεί? Ξέρει κανείς?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συνεχίζεται επίσης στα ναυπηγεία Daewoo η ναυπήγηση ενός ακόμη πλοίου, του BLUE STAR PATMOS, το οποίο θα δρομολογηθεί στις Ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές τον Μάιο του 2012.

Μιάς και εγκαινιάσαμε το Δήλος...μπορούμε πλέον απερίσπαστοι να αρχίσουμε την σεναριολογία για το Πάτμος. Πότε θα παραδοθεί...λύθηκαν τα προβλήματα που παρουσίασε το Δήλος...πόσα κρεβάτια θα έχει...τι διαφορές θα έχει από το αδελφό...πότε και που θα δρομολογηθεί?

ΥΓ Τα στοιχήματα για τον χρόνο παράδοσης και δρομολόγησης απαγορεύονται αυστηρά...για να μην χαθούν περιουσίες. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Φαινεται και η διαφορα που θα εχει με το ΔΗΛΟΣ λογω των περισσοτερων καμπινων(το ντεκ κατω απο την γεφυρα εχει παραθυρα για καμπινες).

Σε αυτη την φωτο φαινεται ακτιβως πισω απο το προσωπικο του ναυπηγειου το ντεκ που εχει καμπινες αντι το σαλονι που υπαρχει στο ΔΗΛΟΣ(της διακεκριμενης νομιζω).Επισης αλλες 1,2 που μας δειχνουν σε τι κατασταση ηταν το πλοιο σχεδον ενα μηνα πριν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Αυτο ειναι το αγκαθι και το μεγαλο ερωτηματικο... Παντως δεν θα την χαλαγε καθολου την blue star αν καποια εταιρεια τα εδεινε τα χρηματα για να το παρει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...