Jump to content
Shipfriends

Blue Star Patmos (ΙΜΟ 9565041)


Recommended Posts

  • Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Εδω υπαρχουν φωτογραφιες απο την αφιξη του πλοιου καθως και απο το εσωτερικο του

υ.γ. ειναι σελιδα στο facebook ,δεν πειραζει ?? δεν ξερω απο τους κανονες του φορουμ αν επιτρεπεται

Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο,καλοταξιδο και να γερασει στην νεα του γραμμη :D φερνοντας κερδη στην εταιρια του και πολλους τουριστες και επισκεπτες στα δυο νησια :)

Για οσους το ειδαν απο κοντα,υπαρχει καποια εξωτερικη διαφορα με το αδερφο του περα απο το επιπλεον ντεκ με καμπινες πλωρα? Εσωτερικα υπαρχει η ιδια διαρυθμιση χωρων,χρωματισμοι,υλικα κλπ?

ΥΓ.Χαλακι με χαρτη Χιου-Μυτιληνης εχει πουθενα? :P

Link to comment
Share on other sites

Εσωτερικά διαφέρει από το ΔΗΛΟΣ στα καταστρώματα 6 και 7 από το κλιμακοστάσιο C (από τη μέση δηλαδή περίπου) και πλώρα.

Στο κατάστρωμα 6 μεταξύ C και D στη δεξιά πλευρά, εκεί όπου στο ΔΗΛΟΣ είναι τα Goodys στο ΠΑΤΜΟΣ είναι το self-service με ελαφρώς διαφορετική διάταξη. Στην αριστερή πλευρά είναι πρύμα ένας χώρος που χαρακτηρίζεται wine bar και πλώρα το εστατόριο που όπως πετυχημένα και ο μαργαρίτης θυμίζει Superfast (τόσο σε αισθητική, όσο και διαρρύθμιση, αφού αυτοί που θα σερβίρουν θα πρέπει να περνούν το διάδρομο που οδηγεί πλώρα στο σαλόνι). Στο ΔΗΛΟΣ εκεί είναι σαλόνι και ένα μπαρ Flocafe.

Από το D και πλώρα εκεί που στο ΔΗΛΟΣ είναι το σαλόνι της οικονομικής και 2 μικρά σαλονάκια με αεροπορικά καθίσματα, στο ΠΑΤΜΟΣ είναι όλο σαλόνι της διακεκριμένης. Στο κατάστρωμα 7 από το κλιμακοστάσιο C και πλώρα είναι όλο καμπίνες και αν δεν κάνω λάθος σε σχέση με το ΔΗΛΟΣ έχει 2 παραπάνω Lux καμπίνες στις γωνίες του καθρέπτη. Μια λιγότερο σημαντική διαφορά είναι ότι το σαλόνι αεροπορικών καθισμάτων 3 στο ΔΗΛΟΣ είναι το 1 στο ΠΑΤΜΟΣ και τα 4 και 5 του ΔΗΛΟΣ 2 και 3 αντίστοιχα στο ΠΑΤΜΟΣ

Link to comment
Share on other sites

Καλοτάξιδο και καλορίζικο να είναι. Μακάρι να καταφέρει να στεριώσει στη γραμμή που μπαίνει προσφέροντας τα καλύτερα στους επιβάτες του.

Link to comment
Share on other sites

Καλοτάξιδο να είναι (όχι όμως καλορίζικο - δεν είναι καλό για ένα καράβι να "πιάνει" ρίζες ^_^) και μακάρι να το δούμε και κάποτε στην γραμμή του (φαντάζομαι η εταιρεία δεν το είπε Πάτμος για να κάνει Χίο Μυτιλήνη μάλλον για σκάντζα του Διαγόρα το υπολόγιζε :P )

Link to comment
Share on other sites

Καλοτάξιδο και καλότυχο νάναι. Ωραίες οι στιγμές της υποδοχής, που όπως και να το κάνεις είναι μοναδικές. Όχι τόσο για εμάς τους τρίτους, όσο για τους ανθρώπους που μόχθησαν για να το σχεδιάσουν και να το κατασκευάσουν, και για το πλήρωμα που το έφερε από την άλλη άκρη του κόσμου. Μακάρι και να μπορέσει να επιβιώσει στους δύσκολους καιρούς....ώστε όταν θα έρθουν οι καλύτερες μέρες να έχουμε και καλά πλοία.

Link to comment
Share on other sites

Έδεσε ύστερα μετά από μια εντυπωσιακή, σβέλτη μανούβρα του καπετάνιου, υπό τους συριγμούς του "Διαγόρας". Ωστόσο, η στιγμή εκείνη που πραγματικά προκάλεσε ρίγος συγκίνησης (λίγο η δυσφορία των δύσκολων ημερών που βιώνει η ακτοπλοΐα και που έστω για λίγο "έσπασε" με την άφιξη του πλοίου, λίγο η αβεβαιότητα για το πότε θα καταπλεύσει ξανά νεότευκτο) ήταν όταν τα "Δήλος" και "Νάξος" φεύγοντας για το πρωινό τους δρομολόγιο,

το πλάγιασαν θαρρείς και το ασπαζόνταν, ρίχνοντας νερό με τις μάνικες, με το πλήρωμά τους να χαιρετά τους συναδέλφους του στο Πάτμος και τους επιβάτες τους μαζεμένους στο ανοικτό κατάστρωμα να θαυμάζουν το νεότευκτο. Mια από τις πιο όμορφες στιγμές του Πειραιά, όπως διαπιστώνουμε από το παραπάνω video. Εσωτερικά -όπως και το αδερφό του- πρότυπο καλόγουστου, σύγχρονου design. Καλά ταξίδια να έχει και να κλείσει 35ετία στα νερά μας...

7536071942_001514f289_b.jpg

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Όταν ήρθε το ΔΗΛΟΣ δεν ήμουν εκεί για να μπορώ να το συγκρίνω, αλλά ήταν μια πράγματι πολλή όμορφη ατμόσφαιρα.

Ωραίες οι στιγμές της υποδοχής, που όπως και να το κάνεις είναι μοναδικές. Όχι τόσο για εμάς τους τρίτους, όσο για τους ανθρώπους που μόχθησαν για να το σχεδιάσουν και να το κατασκευάσουν, και για το πλήρωμα που το έφερε από την άλλη άκρη του κόσμου.

Ένα χαμογελαστό παρά την κούραση πλήρωμα, αγκαλιές με τους συγγενείς τους στην προβλήτα, επιβίβαση των υπόλοιπων μελών του πληρώματος, ευγενείς και φιλικοί απέναντι σε όσους τρίτους ήρθαν να δουν το καράβι, παρά τις προετοιμασίες που παράλληλα εξελίσσονταν. Ναυτικοί και τεχνικοί της εταιρείας έδιναν αυτήν τη γλυκιά αίσθηση κούρασης και ικανοποίησης για το αποτέλεσμα.

Καθυστερημένα ένα βίντεο και από εμένα, χωρίς κάτι πρακτικά καινούργιο.

[media=]

[/media]

Καλοτάξιδο πλήρωμα και πλοίο και ελπίζω να αγαπηθεί στη γραμμή του!

Edited by teozan
Link to comment
Share on other sites

το βιντεο του καθενος ειναι μοναδικο ακομα και αν δειχνει το ιδιο και το ιδιο!!Τα συναισθηματα που νιωσαμε ολοι τη στιγμη που μπηκε το πλοιο καθως και τον χαιρετισμο μετα απο τα ομοσταυλα του δεν συγκρινονται με τιποτα!!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με το αυτο τα αυριανα εγκαινια στην Χιο θα γινουν με την παρουσια του υπουργου ναυτιλιας ^_^

Τα «εγκαίνια» θα γίνουν την Τετάρτη 11/07/2012 το πρωί στο λιμάνι της Χίου από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και βουλευτή Χίου κ. Κωστή Μουσουρούλη ο οποίος θα ταξιδέψει με το πλοίο αύριο βράδυ.

ΥΓ.Αποψε στις 23.59 θα αναχωρησει με επιβατες μονο για Χιο.(οπως ειχαμε μαθει πριν λιγες μερες)

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα από την όμορφη και μυροβόλο Χίο. To πρώτο πρωινό του BS Patmos στο νησί. Φωτογραφίες και εντυπώσεις με την επιστροφή αύριο.

post-2126-0-59035200-1341985710_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...