Jump to content
Shipfriends

Blue Star Patmos (ΙΜΟ 9565041)


Recommended Posts

  • Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Απο οσο γνωριζω ο καπετανιος Σπυρος Πεφανης ειναι αυτος θα το φερει κ αυτο πανω οπως εφερε κ το Δηλος και ειναι ιδη Κορεα εδω και αρκετο καιρο.

Εκτός από τον πλοίαρχο και την ομάδα που παρακολουθεί την ναυπήγηση, έχει πάει και άλλο πλήρωμα της εταιρείας?

Και μια γενικότερη απορία. Όλα τα δοκιμαστικά που γίνονται με τι πλήρωμα γίνονται, της εταιρείας ή του ναυπηγείου? Έχει διαφορά το πλήρωμα στα πρώτα δοκιμαστικά από το πλήρωμα που κάνει τα τελικά sea trials?

Link to comment
Share on other sites

Τα πρωτα trials γινονται απο τους ατομα του ναυπηγιου(φανταζομαι θα ειναι κ παρων πληρωμα της εταιριας για λογους εκπαιδευσης) αλλα τα τελικα οπου ερχεται κ το ο.κ για την παραλαβη γινετε αποκλειστικα απο πληρωμα της εταιριας(γεφυρα-μηχανες)

Link to comment
Share on other sites

Εγω που μιλησα με στελεχος της εταιριας μου ειπε οτι το πλοιο θα ερθει κανονικοτατα δεν παιζουν ενδεχομενα πωλησης του και υπολογιζουν να ειναι ελλαδα λιγο πριν το Πασχα ισως προλαβει την μεγαλη εβδομαδα

Edited by NEA MAKRH
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συνήθως τα ασημικά τα γυαλίζουμε!!! Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τα φυλάμε μην μας πάθουν τίποτα!!. Με την έλευση του Blue Star Patmos κάποιο από τα μεγάλα Blue Star θα εγκαταλείψει τη γραμμή των Δωδεκανήσων, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορεί να σηκώσει η γραμμή 3 πολυέξοδα πλοία.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ελα ντε,τι να γινεται αραγε,θα παρουν την αποφαση να το φερουν η περιμενουν πρωτα να πουλησουν κανενα που ειναι εδω?

Απο το τελευταιο δοκιμαστικο παντως εχει χαθει απ το aislive και συμπεραινω οτι το εχουν σβηστο καθως στην θεση που ειναι(και γυρω)το ais δουλευει μια χαρα.

Link to comment
Share on other sites

Ποιός νοιάζεται πιά εάν θα έρθει, πότε θα έρθει, σε ποια γραμμή θα πάει, πότε θα ξεκινήσει δρομολόγια, πόσα δευτερόλεπτα θα κάνει το δρομολόγιο και άλλα παρόμοια που μας είχαν απασχολήσει με το Δήλος? Με το Δήλος δεμένο ποιός να νοιαστεί για το Πάτμος και ποιος να χαρεί για τον ερχομό του? Σημεία των καιρών και ενδεικτικά της κατάστασης που βιώνουμε στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Πέρα από τα τυπικά και τα ουσιαστικά που πρέπει να γίνουν για την παράδοση του πλοίου (δοκιμαστικά, έλεγχοι, χαρτιά κλπ), νομίζω πως εκκρεμεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό θέμα: η ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για την οποία μέχρι πολύ πρόσφατα, δεν είχε βρεθεί λύση.

Link to comment
Share on other sites

Και καθώς εις τους χαλεπούς καιρούς τών κουρεμάτων και λοιπών κομμωτικών εργασιών αι τράπεζαι δέν δίδουσι δάνεια (έστω και κατά κυριολεξίαν θαλασσοδάνεια,ήτοι δάνεια διά θαλασσίας επιχειρήσεις),προβλέπω ότι μάλλον κάποιο από τα παπόρια τής BS θ'αλλάξη ιδιοκτήτην.

Οποιο κι'άν είναι αυτό,ελπίζω να παραμείνη σε Ελληνικά χέρια και να μήν καταλήξη εις γνωστήν παραλίαν τής Τουρκίας ή τών Ινδιών......

Link to comment
Share on other sites

νομίζω πως εκκρεμεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό θέμα: η ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για την οποία μέχρι πολύ πρόσφατα, δεν είχε βρεθεί λύση.

Πότε προέκυψε αυτό το ζήτημα? Εάν θυμάμαι καλά έλεγαν ότι προτίμησαν την Κορέα, γιατί εξασφάλιζαν και την χρηματοδότηση της ναυπήγησης. Δεν θυμάμαι καλά ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις?

ΥΓ Hastaroth, ε όχι και για σκραπ τα πλοία της Blue Star. Δικαιωματικά προηγούνται τα πρώην πλοία της εταιρείας. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Τώρα αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο? :blink:http://www.ellinikia...tar-patmos.html

εγω νομιζω θα ερθει και θα μπει και στη γραμμη σε συνεργασια με το νησος χιος!

στα δωδεκανησα νομιζω εχει βρει τη λυση με το 2 καο το διαγορας (low season) και επιπλεον το 1 (high season)

Link to comment
Share on other sites

Αμα γινει συνεργασια με το νησσος χιος η νελ εχει απλα καταστραφει..... δεν θα εχει καμια ελπιδα να ανταγωνιστει δυο πυραυλους!!!! μπορει να ειναι και το τελειωτικο χτυπημα στη νελ να φυγει απο τη γραμμη! :/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...