Jump to content
Shipfriends

Blue Star Delos (IMO 9565039)


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Μια αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής ήταν ικανή να σηκώσει στο πόδι ένα ολόκληρο πλοίο! Το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου που σκόρπιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον παραδοσιακό οικισμό της πρωτεύουσας της Πάρου, έκανε αναπάντεχα μια στάση - έκπληξη στο λιμάνι του νησιού την ώρα που το πλοίο Blue Star Delos βρισκόταν δεμένο εκεί, λίγο πριν αναχωρήσει για τον προορισμό του

Οι μουσικοί απροσχεδίαστα, όλοι μαζί και χωρίς δεύτερη σκέψη, ανέβηκαν ξαφνικά στο πλοίο και το διέσχισαν ολόκληρο παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών! Επικράτησε πανδαιμόνιο! Άφωνοι οι τουρίστες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Κινέζοι, ύψωσαν κινητά και κάμερες για να απαθανατίσουν τις στιγμές του ιδιότυπου αυτού «ρεσιτάλ»! Ενθουσιασμένοι με το απρόσμενο happening δεν σταμάτησαν να χαμογελούν με τη διάθεση ανεβασμένη! Γιατί οι πιο όμορφες στιγμές, είναι αυτές που έρχονται με αυθόρμητες πρωτοβουλίες σαν αυτή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πάρου! 

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Κατά την τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι της Πάρου, το πλοίο Blue Star Delos βρισκόταν εκεί, και λίγο πριν αποπλεύσει με προορισμό τον Πειραιά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ανέβηκε σε αυτό και έρανε με Αγιασμό τους χώρους του αλλά και τους επιβάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια άκρως ευλαβή και συγκινητική εμπειρία.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

από καθαρη περιέργεια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες. παρατηρώντας σήμερα την πορεία του πλοίου, κατά την επιστροφή του στον Πειραιά πριν λίγο, πήγαινε με 25 μίλια μέχρι και τη σχολή Ναυτικών Δοκίμων περίπου. Δεν ισχύει ο περιορισμός του separation κάποιες στιγμές ή κατι άλλο ;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αφού είχε φτάσει στον Πειραιά στις 6:15 το πρωί από τη νυχτερινή επιστροφή λόγω του χθεσινού απαγορευτικού. Πότε να προλάβει εκφόρτωση και φόρτωση μέσα σε 1,5 ώρα...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Θα ξανακάνει προσπάθεια σε λίγο περιμένει να πέσει λίγο ο καιρός.Ειμαι στον Αθηνιο περιμένοντας να μπω στο πλοίο, αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το πλήρωμα για την επιμονή να δέσει το καράβι παρα το μπάχαλο που επικρατεί.Εβγαλε τον κόσμο και τα οχήματα που είχε από τον Πειραιά ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια.Πολυ κόσμος περιμένει να επιβιβαστεί και παρα πολλά ΙΧ (250).

Link to comment
Share on other sites

Πρόλαβε και έβαλε μερικούς επιβάτες που δεν είχαν αυτοκίνητα. Είναι περίπου άλλοι 800 επιβάτες, και φυσικά ΙΧ και φορτηγά.

Edited by Lord
Link to comment
Share on other sites

On 12/23/2019 at 9:57 PM, Lord said:

Εβγαλε τον κόσμο και τα οχήματα που είχε από τον Πειραιά ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πολυ κόσμος περιμένει να επιβιβαστεί και παρα πολλά ΙΧ (250).

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ -Ο/Γ Blue Star Delos στη Θήρα στις 23/12/19

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR DELOS'' Ν.Π. 12082,  το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Θήρα για Νάξο – Πάρο – Πειραιά και αφού είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία αποβίβασης στο λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΣ” ν. Θήρας, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κρίνεται επισφαλής η παραμονή του πλοίου στο λιμένα για την παραλαβή επιβατών και οχημάτων και ότι θα αναχωρήσει προς ασφαλές αγκυροβόλιο στη θαλάσσια περιοχή ν. Θήρας, αναμένοντας τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. 

Το ''BLUE STAR DELOS'', κατόπιν βελτίωσης των καιρικών συνθηκών στην περιοχή, κατέπλευσε στον λιμένα ν. Θήρας επιβιβάζοντας οκτακόσιους είκοσι οκτώ (828) επιβάτες, εκατόν σαράντα τρία (143) Ι.Χ.Ε., έντεκα (11) Δ/Κ και τρία (03) Φ/Γ  και απέπλευσε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προς συνέχιση του δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

Άλλαξαν πολλοί τα εισιτήρια με το Πρεβελης που θα πέρναγε το πρωί καθώς και με το επόμενο του Δήλος που θα γινόταν την επόμενη μέρα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...